شهاب زاهدی مهاجم ایرانی تیم المپیک دونتسک موفق به گلزنی در برابر دنیپرو شد.
به گزارش جالبز، زاهدی که در تیم فصل لیگ اوکراین قرار داشت، در دومین بازی فصل جدید لیگ این کشور توانست برای تیمش گلزنی کند تا المپیک دونتسک به نخستین پیروزی فصل خود برسد.
در این بازی شهاب زاهدی در دقیقه ۲۲ یک کارت زرد گرفت اما در آخرین دقایق نیمه اول به زیبایی دروازه تیم دنیپرو را گشود. او پس از کنترل زیبا یک بازیکن را از پیش رو برداشت و با شوت تماشایی از پشت محوطه تیمش را پیش انداخت.
بازی در نهایت با پیروزی ۳-۱ المپیک دونتسک به پایان رسید تا یاران زاهدی جایگاه خود در جدول لیگ اوکراین را بهتر کنند.
گلزنی شهاب زاهدی در حالی اتفاق افتاد که او گزینه جدی پرسپولیس برای خط حمله بود اما درخواست ۵۰۰ هزار یورو برای رضایت نامه وی، این انتقال را ناکام گذاشت.
این بازیکن بعد از گلزنی در این مسابقه و تاثیرگذاری در دو گل بعدی المپیک به عنوان برترین بازیکن میدان انتخاب شد.