باشگاه پیکان منتظر است تا مسئولان استقلال دو فقره چک را برای صدور رضایتنامه واسعی به آنها پرداخت کنند.

به گزارش “جالبز”، سعید واسعی یکی از بازیکنان مد نظر استقلال است که به واسطه قراردادش با پیکان هنوز نتوانسته رضایتنامه اش را از این تیم بگیرد و با آبی پوشان عقد قرارداد رسمی کند. این هافبک طراح طی روزهای گذشته با باشگاه استقلال توافق کرده اما هنوز مسئولان پیکان و استقلال به توافق نهایی رسیدند.

طی مذاکرات انجام شده باشگاه استقلال باید مبلغ رضایتنامه واسعی را طی دو فقره چک به پیکانی ها بپردازد. نیمی از مبلغ رضایتنامه طی چکی به تاریخ روز خواهد بود و نیمی دیگر چکی به تاریخ آخر شهریور ماه است.

از این رو واسعی و پیکان منتظرند تا استقلالی ها این دو چک را صادر کرده و به دست آنها برسانند تا شرایط برای حضور این بازیکن در جمع آبی پوشان مهیا شود. مدیربرنامه های واسعی امروز به دیدار مدیران استقلال رفته و باید دید تا فردا چه اتفاقی در این خصوص رخ می‌دهد.

گفتنی است؛ سعید واسعی پیشنهاد خوبی نیز از سپاهان دارد اما تا به خاطر علاقه مندی اش به حضور در جمع استقلالی‌ها فعلا پاسخی به طلایی پوشان نداده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *