خوزه باسوالدو عضو تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1990 لیونل مسی را به یک فوتبالیست ماشینی اروپایی تشبیه کرد.

به گزارش “جالبز”، شکست تحقیرآمیز بارسا برابر بایرن با نتیجه 8-2 زبان مسی را نیز بند آورد و او هنوز حاضر به مصاحبه نشده و واکنشی به حذف تلخ تیمش نشان نداده است.

در جمعه شب کابوس وار بارسا تنها لیونل مسی توانست اندکی از توانایی هایش را نشان دهد و در مجموع دیگر بازیکنان نشانی از روزهای خوب شان نداشتند. انتقادات از مسی و دیگر بازیکنان بارسا زیاد است و پس از اخراج کیکه ستین و آمدن احتمالی رونالد کومان، باید منتظر تغییرات زیادی در رختکن این تیم نیز باشیم.

 

 

 

 

خوزه په په باسوالدو ستاره سابق تیم ملی آرژانتین و باشگاه بوکاجونیورز در مورد مسی گفت:« بارسا به کمک مسی و معجزه وار راهی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان شد ولی برابر بایرن نیاز به از خودگذشتگی و تلاش بیشتری داشت.

معتقدم واکنش بازیکنان بارسا به این شکست تحقیرآمیز تا حدی به بی تفاوتی نزدیک بود. ما نسبت به اروپایی ها فوتبال را با حس و حال دیگری بازی می کنیم. مثلا رئال در یک هشتم نهایی حذف شد اما بازیکنان این تیم را چندان نگران و ناراحت از حذف ندیدیم. مسی هم در 12 سالگی آرژانتین را ترک کرد و معتقدم او حالا بیشتر یک بازیکن اروپایی است تا یک فوتبالیست آرژانتینی.»

 

باسوالدو ادامه داد:« مقصر شکست بارسا در درجه اول کیکه ستین به عنوان مربی بود و سپس بازیکنان. بارسا یک نیمه 4 گل خورده بود و ستین با همان بازیکنان نیمه دوم را شروع کرد. او هرگز نتوانست واکنش مناسبی نشان دهد و تیمش تسلیم محض در زمین بود.»

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *