بر اساس توافقات به وجود آمده میان مدیر برنامه مهدی طارمی و باشگاه پورتو به زودی قرارداد طرفین تا ژو ئن سال 2024 امضاء می شود. 

روزنامه پرتغالی جوگو می‌گوید مهدی طارمی به احتمال زیاد امروز بلیط پرواز به پرتغال را رزرو کرده و برای پیوستن به پورتو راهی این کشور می‌شود.

به گزارش “جالبز”، روزنامه پرتغالی جوگو می‌گوید مهدی طارمی ملی پوش کشورمان امروز چهارشنبه برای سفر به پرتغال بلیط پرواز خود را رزرو خواهد کرد تا در ورود به این کشور پای میز مذاکره برای امضای قرارداد با باشگاه پورتو بنشیند.

 

 

جوگو مدعی است دو طرف یعنی مهدی طارمی و باشگاه پورتو به عقد قرارداد بسیار نزدیک هستند و طارمی به همین علت به فکر رزور بلیط پرواز خود به پرتغال و شهر پورتو است.

 

 

بر اساس گزارش روزنامه پرتغالی طارمی برای عادت کردن به فضای کشور پرتغال مشکلی ندارد چون فصل گذشته را در این کشور و در تیم ریو آوه بازی کرده و به خوبی با فضای زندگی در پرتغال و فوتبال این کشور آشنا است.

 

 

جوگو می‌گوید در چند روز اخیر قدمهای مهمی در راستای عقد قرارداد بین طارمی و پورتو برداشته شده و هیچیک از دو طرف انتظار ندارد که این قرارداد در نهایت امضا نشود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *