عضو هیات مدیره استقلال اعلام کرد تساوی در دربی پایتخت پاداشی برای اعضای تیم به همراه ندارد.

به گزارش “جالبز”، مهدی عبدیان بعد از تساوی دو بر دو استقلال و پرسپولیس درباره اینکه گفته بود تیمش 3 بر صفر برنده می‌شود، بیان کرد:‌پیش‌بینی کرده بودم ، نگفته بودم که می‌بریم.

وی درباره شرایط استقلال در این مسابقه تاکید کرد: از عملکرد استقلال راضی نیستم. به هر حال بازی است و یک زمانی گره می‌خورد. من قدرت تیمی استقلال را بالا دیدم. ضمن اینکه بازی رئال و بارسا هم هرکسی پیش‌بینی می‌کند و قرار نیست همان نتیجه رخ بدهد.

عضو هیات مدیره استقلال درباره آشتی اش با ابراهیم شکوری در جایگاه ویژه گفت: ما قهر نبودیم. درباره پست‌ها هیچ صحبت نکردیم. شکوری قبل از بازی درباره داوری صحبت کرد و من هم جوابش را دادم.

عبدیان درباره عملکرد داور دربی 94 عنوان کرد: من از داوری راضی نبودم. البته کارشناس نیستم و باید کارشناسان نظر بدهند.

عضو هیات مدیره استقلال در پایان در پاسخ به این سؤال که به تساوی استقلال در دقایق پایانی، پاداشی تعلق می‌گیرد یا نه، گفت: تساوی پاداش ندارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *