به نظر می‌رسد که ماریو مانژوکیچ در آستانه انتقال به فنرباغچه ترکیه قرار گرفته است.

به گزارش “جالبز”، در هفته‌های اخیر بحث هایی در رابطه با بازگشت احتمالی ماریو مانژوکیچ به فوتبال ایتالیا و سری آ مطرح شد.‌ در این بین گفته شد که باشگاه هایی نظیر میلان و فیورنتینا خواهان جذب مهاجم کروات شده اند اما به نظر می‌رسد که باید بازگشت مانژوکیچ به سری آ را منتفی تلقی کرد.

 

 

 

 

بر اساس ادعای یکی از روزنامه‌های ترکیه ماریو مانژوکیچ با باشگاه فنرباغچه به توافقات کامل دست یافته و به زودی راهی این تیم خواهد شد. در این گزارش گفته شده که مهاجم 34 ساله با دیگر تیم مطرح ترکیه ای یعنی گالاتاسرای نیز مذاکراتی انجام داده اما توافقی با آنها حاصل نشده تا او به فنرباغچه نزدیک تر شود.

 

در نقل و انتقالات زمستانی گذشته بود که ماریو مانژوکیچ بعد از پشت سر گذاشتن چهار سال و نیم در تورین باشگاه یوونتوس را ترک کرد و به الدحیل قطر پیوست. با این حال ستاره کروات نتوانست روزهای خوبی را در این تیم پشت سر بگذارد و خیلی زود راه او و الدحیل به جدایی ختم شد. مانژوکیچ حالا امیدوار است که با حضور در سوپر لیگ ترکیه و درخشش در فنرباغچه دوباره به روزهای خوش گذشته بازگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *