بر اساس ادعای کالچیو مرکاتو، دورتموند نیز شرایط جذب کریستین اریکسن از اینتر را بررسی می‌کند.

به گزارش “جالبز”، شاید هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد که سرنوشت کریستین اریکسن در اینتر به گونه‌ای پیش برود که این بازیکن به یک نیمکت بشین تحت نظر آنتونیو کونته تبدیل شود و دائما بحث هایی در رابطه با جدایی احتمالی او از نرآتزوری تنها پس از چند ماه از انتقال او به تیم شنیده شود.

 

در واقع بسیاری از منابع ایتالیایی معتقد هستند که اینتر مایل است هر طور که شده در پنجره های نقل و انتقالات بعدی ستاره دانمارکی خود را به فروش برساند. در این بین طی روزهای اخیر گفته شد که دو باشگاه پاری سن ژرمن و منچستر یونایتد برای جذب اریکسن در ژانویه 2021 اقدام خواهند کرد.

 

 

 

 

با این حال به نظر می‌رسد که یونایتد و PSG تنها مشتریان جدی هافبک دانمارکی اینتر تلقی نمی شوند. بر اساس گزارشی که کالچیو مرکاتو منتشر کرده باشگاه دورتموند در نقل و انتقالات تابستانی علاقه خود را به جذب قرضی کریستین اریکسن نشان داد اما نتوانست نهایتاً این بازیکن را جذب کند. در ادامه این منبع ادعا می‌کند که باشگاه آلمانی از این انتقال ناامید شده و در ژانویه 2021 اقدام جدی‌تری برای جذب اریکسن و آوردن او به وستفالن انجام خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *