چند روز پیش ویدیو و عکسهایی در فضای مجازی از دومین سالگرد ازدواج بهاره رهنما منتشر شد که نشان میداد او برای این مناسبت به سالن آرایش و زیبایی رفته و مراسم خاصی را برای خود و خانوادهاش ترتیب دیده است.
جالبز | دسته چهرهها – بهاره رهنما روز گذشته با انتشار کلیپی از مراسم دومین سالگرد ازدواجش، مجددا این واقعه را به هواداران خود یادآوری کرد. بهاره رهنما در سال ۹۶ و پس از جدا شدن از پیمان قاسم خانی با امیرخسرو عباسی ازدواج کرد.
بهاره رهنما:
«عیدتون مبارک
لبتون خندون
دلتون شاد
عشق یک موجود زنده است ،برای رشد نیاز به مراقبت داره
این کلیپ هم عیدی ما به دوست دارانمون به دوست داران عشق،به دوستداران شروع دوباره…
ممنونیم از تشریفات خوب و رویایی شوکا
که مارو با برگزاری این مراسم کلی سورپرایز کردند و برامون خاطره دو ساله شدن پیوندمون رو زیباتر کردند و سپاس ویژه از فیلمبردار و عکاس پر عشقم “فاطمه رحمانی”
پی نوشت: ممنونم از همسر جانم
بخاطر یکی از بهترین هدیای زندگیم که انتخاب این ترانه با صدای اقای “محمد امین اسدی”بود، میتونید نسخه ی کامل تر این ترانه و دیگر آثار این آرتیست جوان رو از صفحه شون دنبال کنید»
منبع: ستـــاره