باشگاه عراقی الکرخ مربی فقید خود کریم سلمان را به عنوان مدیرفنی مادام العمر حفظ خواهد کرد.

به گزارش”جالبز” باشگاه الکرخ عراق تصمیم گرفت کریم سلمان را که روز گذشته به خاطر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت را به عنوان مربی مادام العمر حفظ کند. مربی و بازیکن عراقی 14 روز پیش به ویروس کرونا مبتلا شد.

طبق اعلام شبکه فوتبال عراق ، خانواده کریم سلمان حقوق این مربی را به صورت مادام العمر دریافت خواهند کرد. کریم سلمان اواسط ماه گذشته به ویروس کرونا آلوده و تحت قرنطینه در منزل قرار گرفت. کریم سلمان در حالی که به نظر می رسید طی دو روز گذشته به بهبودی نزدیک شده است به طرزی ناگهانی درگذشت.

 

 

 

 
سلمان 55 ساله بازیکن سابق تیم ملی عراق ا ست که با این تیم در رقابت های المپیک تابستانی سئول  1988 حضور داشت . ویروس کرونا تا حد زیادی ورزش عراق را تحت تاثیر قرار داده و باعث مرگ تعدادی از مشهورترین ستاره های فوتبال عراق از جمله احمد راضی ، ناظم شاکر ، علی هادی و تعدادی دیگر از چهره های سرشناس این کشور شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *