بازیکنان ایرانی در ترکیب زوریا لوهانسک و آ. ا. ک آتن قرار نگرفته‌اند.

به گزارش “جالبز”، تیم‌های زوریا لوهانسک اوکراین و آ. ا. ک آتن یونان که در مسابقه اخیرشان در لیگ اروپا هیچ امتیازی به دست نیاورده‌اند، امشب در سومین دیدار مرحله گروهی با حضور بازیکنان ایرانی در فهرست خود به مصاف هم می‌روند.

 

اللهیار صیادمنش که در دو دیدار اخیر زوریا لوهانسک در لیگ برتر اوکراین و یک مسابقه لیگ اروپا حضور تعویضی داشته، امشب هم دیدار مقابل آ. ا. ک آتن یونان را از روی نیمکت آغاز می‌کند و امیدوار است در نیمه دوم به زمین برود.

اما کریم انصاری‌فرد، مهاجم ایرانی آ. ا. ک آتن پس از آنکه در ۶ بازی گذشته تیمش در رقابت‌های سوپر لیگ یونان و لیگ اروپا در ترکیب قرار گرفته بود، امشب برابر زوریا لوهانسک اوکراین نیمکت‌نشین است.

 

 

تقابل یاران صیادمنش و انصاری‌فرد در هفته سوم لیگ اروپا در گروه G ، از ساعت ۲۳:۳۰ در ورزشگاه اسلاووتچی آرنا اوکراین آغاز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *