وب‌سایت سرآشپز پاپیون: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه بیسکوییت های که شبیه به تی بگ است رو بهتون یاد بدیم. این بیسکوییت ها مناسب پذیرایی از میهمان در ایام عید و میهمانی هاست.

مواد اصلی

  • آرد الک شده: ۱ پیمانه
  • پودر قند: ۱/۴ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل‏ شکری: ۱/۸ قاشق چای خوری
  • شکلات تخته ای آب شده: به مقدار لازم

یسکوییت تی بگ

طرز تهیه:

1. ابتدا کره را با چاقو خرد میکنیم و با پودر قند مخلوط کرده و با لیسک هم میزنیم تا پودر قند توی کره آب بشه.

یسکوییت تی بگ

2. تخم‌مرغ و وانیل شکری را اضافه میکنیم و همزن برقی را روشن‌کرده و مواد را با دور تند هم میزنیم تا مخلوط یکدست و بافتش پوک بشه.

یسکوییت تی بگ

3. در این مرحله همزن را خاموش میکنیم و ۱ پ آرد الک شده را قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه.

یسکوییت تی بگ

4. روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را نازک پهن کرده و با کاتر مستطیل قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم.

یسکوییت تی بگ

5. با یک چاقوی نوک تیز ۲ گوشه بالایی بیسکوییت ها را به شکل پاکت چای کیسه ای برش داده و در وسط ضلع بالایی بیسکوییت با نوک چاقو یک سوراخ ایجاد میکنیم و سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم.

یسکوییت تی بگ

6. بعد از پخت مدتی زمان میدیم تا خنک بشن؛ سپس نخ و یا همان اتیکت چای کیسه ای ها را از سوراخ بالای بیسکوییت ها آویزان میکنیم و قسمت پایین بیسکوییت ها را در شکلات آب شده فرو میکنیم؛ میتونین بعد از زدن شکلات بیسکوییت ها را توی یخچال بذارید تا شکلات کمی سفت بشه و سپس سرو میکنیم.

یسکوییت تی بگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *