کیک خیس کاکائویی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه برای پذیرایی مهمانی‌های عصرانه است. شما می‌توانید با دستور پختی ساده، در کمترین زمان کیک خیس شکلاتی نرم و لذیذ را در منزل تهیه کنید.

کیک خیس کاکائویی
 
جالبز | دسته آشپزی – کیک خیس کاکائویی یا کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک‌های مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. این کیک به دلیل وجود کاکائو، طعم مطبوعی دارد و بسیاری از بچه‌ها نیز عاشق این کیک هستند. در این مقاله جالبز یکی از بهترین دستورهای پخت‌ این کیک خوشمزه را برای شما گردآوری کرده است تا شما بتوانید در خانه به راحتی این کیک را آماده کنید.
 

مواد لازم برای تهیه کیک خیس کاکائویی دونفره

مواد مورد نیازمقدار مورد نیاز
شکر
۳۰۰ گرم معادل یک و نیم پیمانه
شیر
۳۵۰ گرم معادل یک و نیم پیمانه
روغن مایع
۲۰۰ گرم معادل یک پیمانه
پودر کاکائو
۴ قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ
۳ عدد
وانیلنصف قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی
۲۵۰ گرم معادل دو پیمانه سر خالی
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
 
 
کیک خیس کاکائویی
 

روش پخت کیک خیس کاکائویی ساده در فر

۱. ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۲. برای آماده کردن کیک خیس کاکائویی ابتدا باید سس کاکائویی آن را آماده کنیم، برای این کار شکر، شیر، پودر کاکائو و نیمی از روغن را درون ظرفی با دیواره‌های بلند مخلوط کنید. این کار را ابتدا با چنگال یا همزن دستی انجام دهید تا مواد یکنواخت شود سپس آن‌ها را با دور کند همزن خوب بزنید. یک پیمانه یا یک لیوان سر خالی از این سس را جدا کنید و کنار بگذارید.
۳. در داخل یک ظرف دیگر ۳ عدد تخم مرغ را بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید. حدود ۸ دقیقه تخم مرغ‌ها را بزنید تا کرم رنگ شود و حجم آن افزایش یابد.
۴. بقیه سس شکلاتی (به جز ۱ لیوان جدا شده) را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۵ ثانیه با هم زن بزنید. از این مرحله به بعد نباید مایع را زیاد هم بزنید، چون پف تخم مرغ‌ها می‌خوابد.
۵. بقیه روغن را اضافه کنید و دوباره چند ثانیه هم بزنید.
۶. در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
۷. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در ۴ مرحله به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید برای مخلوط کردن از لیستک استفاده کنید تا پف مواد گرفته نشود. مواد را به صورت دورانی و فقط از یک طرف مخلوط کنید تا تمام آرد با مایع کاملا مخلوط شود.
۸. کف قالب ۲۰ سانتی متری را یک کاغذ روغنی بیندازید و دیواره‌های آن را با فرچه قنادی کاملا به روغن آغشته کنید. از هر قالب دیگری می‌توانید استفاده کنید فقط باید حداقل نیمی از قالب و حداکثر سه چهارم قالب از مواد پر شود.
۹. قالب را درون فر از قبل گرم شده و در طبقه وسط قرار دهید. ۴۵ دقیقه زمان برای پخت این کیک کافی است.
۱۰. در مدت زمانی کیک داخل فر است، یک لیوان سس کاکائویی را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. هر از گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که به جوش آید. بعد از به جوش آمدن شعله را خاموش کنید و بگذارید که سس به دمای محیط برسد. این کار باعث حل شدن بهتر شکر سس می‌شود و بوی بد روغن سس را از بین می‌برد.
۱۱. بعد از ۴۵ دقیقه یک خلال دندان یا چنگال درون کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال یا خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است در غیر این صورت یک ربع دیگر بگذارید تا کیک بپزد.
۱۲. هنگامی که کیک را از فر خارج کردید، دیواره‌های کیک را از قالب آزاد کنید و سعی کنید کیک را همان طور که داغ است از قالب جدا کنید. دوباره کیک را درون قالب برگردانید و روی سطح کیک را با خلال دندان به طور مرتب سوراخ کنید.
۱۳. سس کاکائویی به دمای محیط رسیده را قاشق قاشق روی سطح کیک پخش کنید. هنگامی که سه چهارم سس را ریختید، اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه به همین شکل بماند.
۱۴. بعد از ۱۰ دقیقه کیک را برگردانید و به همان ترتیب قبل، پشت کیک را نیز با سس شکلاتی آغشته کنید.
۱۵. کیک را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید
کیک خیس کاکائویی شما آماده است. شما می‌توانید با گاناش، خلال پسته و بادام یا هر چیز دیگری که دوست دارید آن را تزیین کنید.
 
کیک خیس کاکائویی

نکات مهم پخت کیک کاکائویی خیس

  • قبل از شروع تهیه مایه کیک خیس کاکائویی باید همه مواد را حداقل نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  • حتما به خاطر داشته باشید که نباید نیم ساعت اول پخت در فر را باز کنید، چون پف کیک می‌خوابد.
  • هر چقدر کیفیت پودر کاکائوی شما بیشتر باشد کیک خوشمزه‌تر می‌شود.
 

سخن پایانی

کیک خیس کاکائویی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کیک‌هاست مخصوصا اگر به صورت خانگی تهیه شده باشد. بسیاری از شما عزیزان به دلیل نداشتن فر در منزل دوست دارید که دستور پخت این کیک را در قابلمه یا ماهیتابه آموزش ببینید. جالبز در مقاله طرز تهیه کیک خیس قابلمه ای بدون فر این روش پخت را نیز ارائه کرده است.
آیا از این دستور پخت برای تهیه کیک خیس کاکائویی استفاده کردید؟ به نظر شما چه نکات مهم دیگری را باید برای پخت این کیک رعایت کرد؟
لطفا نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان جالبز، در پایین همین صفحه درمیان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *