Ssham Sham 55% Cheese Cocktail 500gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Ssham Sham 55% Cheese Cocktail 500gr
بچهها و کودکان ما به فست فودها علاقه زیادی دارند و با لذت آنها را میخورند اما استفاده همیشه از فست فودها و رفت به رستورانها ضررهایی دارد و باعث اضافه وزن، کلسترول بالا و فشار خون میشود. چه خوب است که این غذاها در خانه تهیه و آملده شود. درست کردن سوسیس و غذاهایی با آن بسیار آسان است و وقت کمی را میطلبد. همچنین با توجه به هزینههای بالای رستورانها درست کردن آن در خانه باعث کاهش هزینهها نیز میشود. در تهیه سوسیس از گوشت قرمز گاو استفاده میشود که می تواند میزانی از نیاز روزانه بدن به پروتئین ها را تامین کند. همچنین سوسیسها ترکیباتی متفاوت و متنوع دارند. در تهیه آنها از انواع گوشت استفاده میشود که معمولترین آنها گوشت چرخ کرده گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درمواردی نادر از ماهی تهیه میشوند. همچنین در تهیه سوسیسها از ادویه جات نظیر نمک، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه و زنجبیل استفاده میشود. طعم منحصر بفرد سوسیس و کالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد. امروزه در ترکیب بعضی از سوسیسها از پنیر استفاده میشود که کوکتل پنیر 55درصد شام شام به مقدار 500 گرم در فروشگاه دیجیکالا در اختیار شما قرار گرفته است. ارزش غذایی این محصول در هر 55 گرم معادل 117 کیلوکالری انرژی، 0.33 گرم قند، 8.4 گرم چربی، 0.48 گرم نمک و 0.05 اسیدهای چرب ترانس است.
تاریخچه این غذای پرطرفدار


سوسیس و کالباس تقریبا حدود 1 قرن پیش و در سال 1307 توسط فردی روسی سوسیس را به ایران آورد. در ابتدا تولید سوسیس و کالباس از طریق دستی و با ماشینی کوچک انجام میشد که تنها نیاز روزانه افراد کمی و تنها اتباع خارجی آن ناحیه را تامین میکرد. تقریبا 2 سال بعد در و در همان انزلی اولین کارخانه تاسیس شد که روزانه۴۰ تا۵۰ کیلوگرم کالباس تولید میشد. بعد از تاسیس کارخانهای کوچک در تهران در سال 1337 اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان است. پیدایش اولیه سوسیس در جهان به سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد برمیگردد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن (saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
شام شام
مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. شام شام در تولید فرآودههای گوشتی خود اعم از همبرگر، سوسیس، کراکوف، هاتداگ، ژامبون، ناگت و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده میکند. بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شده است و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.

کوکتل چیست!

کوکتل نوعی سوسیس است که در دو نوع ساده و پنیری در بازار موجود است. تفاوت میان کوکتل با انواع معمولی سوسیس در اندازه آنها است. سوسیس کوکتل را میتوان در مخلوطی از روغن و سس کچاپ سرخ نمود. همچنین در فر، در ماکروفر و بصورت کبابی نیز میتوان آن را طبخ کرد. در بسته بندی سوسیسها دو نوع روکش طبیعی و مصنوعی موجود است. در قدیم برای بسته بندی و پوشش سوسیسها از روده حیوانات استفاده میکردند. امروزه برای بسته بندی این محصولات از کلاژن یا سلولز یا حتی پلاستیک استفاده میکنند.

هرم غذایی

مشخصات محصول Ssham Sham 55% Cheese Cocktail 500gr
مشخصات اصلی
- وزن
500 گرم
- ابعاد بستهبندی
13 × 14 × 9 سانتیمتر
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- همراه با
پنیر
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
36/10177
- سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم:
– انرژی: 117 کیلوکالری
– قند: 0.33 گرم
– چربی: 8.4 گرم
– نمک: 0.48 گرم
– اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
حاوی 55% گوشت قرمز با پنیر
منبع: جالبز