Sham Sham Top Sausage 70% 1000gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Sham Sham Top Sausage 70% 1000gr
مواد غذایی آماده و سریع از جمله سوسیس و کالباس بهراحتی قابل دسترس و بسیار خوشمزه هستند و به همین دلیل طرفداران زیادی دارند. این فرآوردههای گوشتی اگر به درستی آماده شوند نه تنها مضر نیستند بلکه میتوانند به عنوان منبعی از پروتئین در سبد غذایی خانوادهها قرار گیرند. مــجتمع صنعتی شام شام نامی آشنا در این زمینه است که با استفاده از بهترین و مرغوبترین مواد اولیه، فرآوردههای گوشتی را به بازار عرضه کردهاست و چندی است که در ایم زمینه به رقابت مشغول است. این گروه با تولید انواع مواد پروتئینی پاسخگوی هر نوع سلیقهای است. سوسیس ممتاز 70% شام شام یکی از محصولات این برند با سابقه است. ارزش غذایی در هر55 گرم سوسیس برابر 103.4 کیلوکالری انرژی، 0.1 گرم قند، 6.6 گرم چربی،0.31 گرم نمک و 0.06 گرم اسیدهای چرب ترانس است.
شام شام
مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. شام شام در تولید فرآودههای گوشتی خود اعم از همبرگر، سوسیس، کراکوف، هاتداگ، ژامبون، ناگت و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده میکند. بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شده است و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.

تاریخچه سوسیسها

سوسی در 3000 سال قـبل از مـیـلاد توسط سومریان ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن (saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس نیز (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع sosis لهستانی است. در ایران به تمام سوسیسهای حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. تاریجچه وردو سوسیس و کالباس به ایران به حدود 1 قرن پیش برمیگردد. در سال 1307 فردی روسی سوسیس را به ایران آورد. در ابتدا تولید سوسیس و کالباس از طریق دستی و با ماشینی کوچک انجام میشد که تنها نیاز روزانه افراد کمی و تنها اتباع خارجی آن ناحیه را تامین میکرد. تقریبا 2 سال بعد در و در همان انزلی اولین کارخانه تاسیس شد که روزانه ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم کالباس تولید میشد. بعد از تاسیس کارخانهای کوچک در تهران در سال 1337 اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان است. سوسیس و کالباس جزو فرآوردههای گوشتی پر مصرف در ایران محسوب میشوند.
سوسیسها میتوانند مقداری از نیاز روزانه افراد را به پروتئین تامین کنند. سوسیسها ممتاز شام شام از گوشت گاو تهیه شده است. میدانیم گوشت قرمز حاوی ویتامینهای گروه B اعم از B12، نیاسین یا B3، B6، روی، آهن، فسفر و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر است.
تنوع غذایی با سوسیس

برای داشتن وعدههای غذایی متنوع سوسیسها یکی از مواد اولیه و کاربردی هستند. در بسیاری از غذاها میتوان از سوسیسها بهره برد. از جمله کوکو و سوسیس بندری که از محبوبترینها به شمار میرود. همچنین سوسیس و تخم مرغ غذایی محبوب برای ما ایرانیها به شمار میرود و صبحانهای دلچسب محسوب میشود. از سوسیس همچنین برای تهیه پیتزا استفاده میشود.
هرم غذایی

مشخصات محصول Sham Sham Top Sausage 70% 1000gr
مشخصات اصلی
- وزن
500 گرم
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- همراه با
ساده
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
36/10166
- سایر توضیحات
سوسیس 70% گوشت قرمز
ارزش غذایی در هر سوسیس معادل 55 گرم:
انرژی: 103.4 کیلوکالری
قند: 0.1 گرم
چربی: 6.6 گرم
نمک: 0.31 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم
منبع: جالبز