پدال/ گروه مک لارن مقر خود در ووکینگ را به فروش رساند اما به این زودیها از آنجا نقلمکان نخواهد کرد.
این خودروساز بریتانیایی فروش تأسیسات خود را که شامل مرکز تکنولوژی مک لارن، مرکز تولید مک لارن و مرکز رهبری مک لارن میباشد تأیید کرده است. این شرکت تأسیسات موردبحث را با مبلغ ۱۷۰ میلیون پوند (حدود ۲۳۷ میلیون دلار) به فروش رسانده است. این تأسیسات را کمپانی آمریکایی Global Net Lease خریداری کرده است. مک لارن پس از فروش این مرکز قرارداد اجاره ۲۰ ساله امضا کرده و همچنان از آن استفاده خواهد کرد.
اولین بار در سال پیش بود که بریتانیاییها علاقه خود به فروش مقر خود در ووکینگ را به عنوان راهی برای ایجاد توازن در شرایط مالی اعلام کرده بود. این شرکت به خاطر همهگیری کرونا سال سختی را پشت سر گذاشته است. سال پیش مک لارن سرمایه خود را ۲۹۱ میلیون پوند افزایش داد و وام ۱۵۰ میلیون دلاری نیز از بانک ملی بحرین دریافت نمود. این برند سوپر اسپورت ساز همچنین میخواست کلکسیون خودرویی خود را نیز به فروش برساند اما فعلاً چنین کاری را انجام نداده است.
جیمز نلسون مدیر اجرایی Global Net Lease گفته است:
ما از اعلام اینکه تأسیسات کلاس جهانی مک لارن بخشی از سبد محصولاتمان شده است هیجان زدهایم. ما به دنبال همکاری بلندمدت با مک لارن و سود بردن از این معامله هستیم. این معامله نشان دهنده تواناییهای ما در ایجاد فرصتهای جدید در بازاری رقابتی است که منجر به ارزشافزوده قابلتوجه سبد محصولاتمان خواهد شد.
انتظار میرود این معامله تا پایان ماه می نهایی شود.