Bisetoon Sciaenidae Fish Fillet 600 gr

  • برند :
    بیستون
  • دسته‌بندی :
    ماهی، میگو و خاویار

ماهی شوریده؛ لذیذ و مقوی

در رابطه با ماهی باید گفت این ماده غذایی مواد مغذی بسیار مهمی دارد که اکثر افراد به اندازه کافی آن را مصرف نمی‌کنند. این مواد شامل پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی می‌شوند. ماهی یکی از محبوب‌ترین غذاهای دریایی بوده که در سرتاسر جهان طرفدارهای زیادی دارد. ارزش غذایی آن بسیار بالا بوده و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی دارد. ولی یکی از بارزترین ویژگی‌های ماهی که آن را از سایر مواد غذایی مجزا ساخته، نوع چربی است که در آن وجود دارد. در کل غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین‌ها و املاح هستند. کی از پرطرفدارترین و لذیذترین و کم تیغ ترین ماهی از نوع ماهیان جنوب،ماهی شوریده است. این ماهی معمولاً در بازار به‌صورت تازه و منجمد عرضه می‌شود و در ماه‌های بهمن و اسفند صید این گونه‌ی ماهی در بندرهای آبادان و هندیجان انجام می‌گیرد. این ماهی در فصل‌های ذکر شده برای تخم ریزی به سواحل این مناطق می آید و دارای اُشبُل است. اُشبُل ماهی شوریده دارای ارزش غذایی بالایی بوده و بسیار لذیذ و خوشمزه است. شوریده در دسته ماهیان ممتاز جنوب قرار می‌گیرد. چون تیغ یا خار خیلی کمی دارد و به راحتی قابل تفکیک و جدا کردن از گوشت ماهی می باشد. تغذیه این ماهی یکی از دلایل خوش طعم بودن آن است. این ماهی، از ماهی‌ها و میگوهای کوچک و سایر بی مهرگان تغذیه می‌کند. در هنگام تهیه این ماهی حتماً توجه داشته باشید که کاملاً منجمد باشد، و بعد از خرید اگر آن را یخ زدایی کردید در همان روز آن را پخته و مصرف نمایید. به هیچ عنوان مجدد آن را در فریزر نگذارید. ماهی شوریده معمولاً برای تهیه و طبخ هر غذایی که با ماهی درست می‌شود گزینه مناسبی است. ولی بهترین روش پخت آن سرخ کردن آن است.

مشخصات محصول Bisetoon Sciaenidae Fish Fillet 600 gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    600 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    630 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    32 × 3 × 24 سانتی‌متر
  • تیغ

    ندارد

  • پوست

    ندارد

  • محل صید

    جنوب

  • شکل

    فیله

  • نوع

    ماهی شوریده

  • شماره پروانه بهداشت

    061475
  • سایر توضیحات

    – دارای چهار تکه


  • – بدون استخوان

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *