تعبیر خواب سوره مریم بنا به روایت امام صادق (ع) زدن تهمت به بیننده خواب توسط دیگران و اثبات بی‌گناهی آن در پایان ماجراست. ابن سیرین خواندن سوره مریم را نجات از عذاب قیامت می‌داند.

تعبیر خواب سوره مریم
 
جالبز | بخش سرگرمی – سوره مریم نوزدهمین سوره قرآن است و دارای ۹۸ آیه است.  این سوره در ترتیب نزول چهل و چهارمین سوره قرآن کریم است که پیش از آن سوره ق و پس از آن سوره طه نازل شده است.  امام صادق (ع) فرمود: هر کس سوره مریم را بخواند، از دنیا نمیرود تا اینکه نعمتى به او داده شود که براى او و مال و فرزندش، وسیله بی نیازى باشد. در آخرت نیز از اصحاب عیسى بن مریم است و اجر او در آخرت، به اندازه ملک سلیمان است در این جهان.
 
جابر مغربی درباره تعبیر دیدن هر آیه می‌گوید: در خواب هر آیه‌ای که خوانده باشی، تفسیر آن آیه، تعبیر خواب تو می‌باشد.

تعبیر خواب سوره مریم

امام صادق (ع) می‌فرمایند: اگر ببینی سورۀ مریم را می‌خوانی، به تو تهمت و بهتان می‌زنند، ولی سرانجام بی‌گناهی تو ثابت می‌شود.
ابراهیم کرمانی می‌گوید: راه خیر و خوبی را انتخاب می‌کنی و سنت و روش پیغمبر (ص) را به جا می‌آوری.
ابن سیرین می‌گوید: خداوند تو را در روز قیامت از عذاب نجات می‌دهد.
 

هدف از نزول سوره مریم

هدف از نزول این سوره به طوری که در آخرش بدان اشاره نموده می‌فرماید:” فَإِنَّما یَسَّرْناهُ بِلِسانِکَ لِتُبَشِّرَ بِهِ الْمُتَّقِینَ وَ تُنْذِرَ بِهِ قَوْماً لُدًّا … ” بشارت و انذار است، چیزی که هست همین هدف را در سیاقی بدیع و بسیار جالب بیان می‌کند. آیات ابتدایی سوره مریم اشاره به داستان زکریا و یحیی و قصه مریم و عیسی و سرگذشت ابراهیم و اسحاق و یعقوب و ماجرای موسی و هارون و داستان اسماعیل و حکایت ادریس و سهمی که به هر یک از ایشان از نعمت ولایت داده که یا نبوت بوده و یاصدق و اخلاص دارد.
 

آیات ابتدایی سوره مریم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
به نام خدای بخشاینده مهربان

کهیعص (۱)
کاف، ها، یا، عین، صاد

ذِکْرُ رَحْمَةِ رَبِّکَ عَبْدَهُ زَکَرِیَّا (۲)
[اين] يادى از رحمت پروردگار تو [در باره] بنده‏ اش زكرياست.

إِذْ نَادَى رَبَّهُ نِدَاء خَفِیًّا (۳)
آنگاه كه [زكريا] پروردگارش را آهسته ندا كرد.

قَالَ رَبِّ إِنِّی وَهَنَ الْعَظْمُ مِنِّی وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَیْبًا وَلَمْ أَکُن بِدُعَائِکَ رَبِّ شَقِیًّا (۴)
گفت پروردگارا من استخوانم سست گرديده و [موى] سرم از پيرى سپيد گشته و اى پروردگار من هرگز در دعاى تو نااميد نبوده‏‌ام

 
خوانندگان گرامی می توانند نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین صفحه با دیگران به اشتراک گذارند.
 
منابع: تعبیرستان / دانشنامه اسلامی اهل البیت علیهم السلام

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *