کاپ کیک اسفناج یک میان وعده‌ی ساده، کم هزینه و در عین حال مقوی است که با مواد اولیه اسفناج، پنیر و مقداری ادویه تهیه می‌شود. این شورینی سبزیجات سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد مغذی است.

کاپ کیک اسفناج؛ شورینی سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت


جالبز |
بخش آشپزی –
اگر طعم پنیر و اسفناج را در کنار هم دوست دارید، باید این کیک های کوچک و بامزه‌ی اسفناج کوچک را امتحان کنید. فرق این کاپ کیک با دیگر کیک‌ها در شور بودن آن است که به همین علت به آن شورینی گفته می‌شود. کاپ کیک اسفناج سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین‌های مقوی یک گزینه‌ی عالی برای برای صبحانه یا عصرانه است. اگر نمی‌توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات مجاب کنید، نگران نباشید. بورک اسفناج و پنیر،  کاپ کیک اسفناج مغذی و کاپ کیک اسفناج این مقاله بی هیچ اصراری آن‌ها را ترغیب می‌کند. با ما همراه باشید.


در این مطلب بخوانید:

  • مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج
  • دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج
  • نکات کاپ کیک اسفناج
  • ارزش غذایی کاپ کیک اسفناج

مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج

اسفناج تازه۳۵۰ گرم، (به بخش نکات مراجعه کنید)
پنیر ریکوتای نیمه چرب یا پنیر کاتیج کم چربنصف فنجان
پنیر پارمزاننصف فنجان خرد شده، به علاوه مقداری برای چاشنی
تخم مرغ۲ عدد، هم زده
سیر۱ حبه، له شده
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل تازه آسیاب شده۱/۴ قاشق چایخوری

 

دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج

  1. فر را از قبل تا دمای ۲۰۴ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. اسفناج را در سه مرحله در غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس آن را به یک کاسه متوسط منتقل کرده و پنیر ریکوتا (یا کاتیج)، پارمیزان، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
  3. روی سینی کاپ کیک، ۸ قالب را با روغن چرب کرده و مخلوط اسفناج را بین آن‌ها تقسیم کنید. شورینی اسفناج را حدود ۲۰ دقیقه بپزید و بگذارید ۵ دقیقه در قالب بمانند؛ سپس لبه ها را با چاقو شل کرده و روی یک ظرف تمیز برگردانید. در صورت تمایل روی شورینی‌ها پارمزان بیشتری بپاشید و گرم سرو کنید.

 

 

نکات کاپ کیک اسفناج

  • تجهیزات مورد نیاز: سینی کاپ کیک ۱۲ تایی
  • توجه: بچه اسفناج، اسفناج جوان و تازه‌ای است که زودتر برداشت می‌شود و برگ‌های آن هنوز کوچک‌اند. معمولاً در غذاهای پختنی، ساختار محکم اسفناج بالغ ترجیح داده می‌شود. در این دستور العمل می‌توان به دلخواه از بچه اسفناج یا اسفناج بالغ استفاده نمود. دقت کنید که نتیجه ممکن است کمی متفاوت باشد. قبل از خرد کردن، حتماً ساقه‌های سفت اسفناج بالغ را جدا کنید.
  • وزن و اندازه‌گیری: ۳۰۰ گرم اسفناج بالغ خرد شده = حدود ۱۰ فنجان نپخته و  ۳۰۰ گرم بچه اسفناج خرد شده = حدود ۸ فنجان نپخته

 

مافین اسفناج

 

ارزش غذایی کاپ کیک اسفناج

انرژی کل۱۴۱ کالری
چربی کل۷.۹ گرم 
چربی اشباع شده۴.۱ گرم 
کلسترول۱۱۰ میلی گرم 
سدیم۴۴۸ میلی گرم
پتاسیم۵۶۲ میلی گرم
کربوهیدرات۵.۵ گرم
فیبر۱.۹ گرم
قند۱ گرم
پروتئین۱۲.۹ گرم
فولات۱۸۲ میکروگرم
کلسیم۳۱۰ میلی گرم
آهن۳ میلی گرم
منیزیم۸۰ میلی گرم

 

کلام آخر

بدن انسان برای کمک به هضم غذا، جلوگیری از پرخوری، مبارزه با بیماری‌ها و حتی کنترل قند خون به فیبر نیاز دارد. جالب است بدانید که فقط یک فنجان اسفناج ۲۰٪ از کل نیاز روزانه بدن به فیبر را فراهم می‌کند. این کاپ کیک‌های لذیذ را امتحان کنید و نظر نهایی خود را با ما و دیگر همراهان جالبز به اشتراک بگذارید. از همراهی شما سپاس‌گزاریم. در پایان پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه ،  و  را نیز مطالعه کنید.

 

برگرفته از: eatingwell

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *