جالبز | بخش آشپزی – اگر طعم پنیر و اسفناج را در کنار هم دوست دارید، باید این کیک های کوچک و بامزهی اسفناج کوچک را امتحان کنید. فرق این کاپ کیک با دیگر کیکها در شور بودن آن است که به همین علت به آن شورینی گفته میشود. کاپ کیک اسفناج سرشار از ویتامینها و پروتئینهای مقوی یک گزینهی عالی برای برای صبحانه یا عصرانه است. اگر نمیتوانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات مجاب کنید، نگران نباشید. بورک اسفناج و پنیر، کاپ کیک اسفناج مغذی و کاپ کیک اسفناج این مقاله بی هیچ اصراری آنها را ترغیب میکند. با ما همراه باشید.
در این مطلب بخوانید:
- مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج
- دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج
- نکات کاپ کیک اسفناج
- ارزش غذایی کاپ کیک اسفناج
مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج
اسفناج تازه | ۳۵۰ گرم، (به بخش نکات مراجعه کنید) |
پنیر ریکوتای نیمه چرب یا پنیر کاتیج کم چرب | نصف فنجان |
پنیر پارمزان | نصف فنجان خرد شده، به علاوه مقداری برای چاشنی |
تخم مرغ | ۲ عدد، هم زده |
سیر | ۱ حبه، له شده |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل تازه آسیاب شده | ۱/۴ قاشق چایخوری |
دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج
- فر را از قبل تا دمای ۲۰۴ درجه فارنهایت گرم کنید.
- اسفناج را در سه مرحله در غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس آن را به یک کاسه متوسط منتقل کرده و پنیر ریکوتا (یا کاتیج)، پارمیزان، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
- روی سینی کاپ کیک، ۸ قالب را با روغن چرب کرده و مخلوط اسفناج را بین آنها تقسیم کنید. شورینی اسفناج را حدود ۲۰ دقیقه بپزید و بگذارید ۵ دقیقه در قالب بمانند؛ سپس لبه ها را با چاقو شل کرده و روی یک ظرف تمیز برگردانید. در صورت تمایل روی شورینیها پارمزان بیشتری بپاشید و گرم سرو کنید.
نکات کاپ کیک اسفناج
- تجهیزات مورد نیاز: سینی کاپ کیک ۱۲ تایی
- توجه: بچه اسفناج، اسفناج جوان و تازهای است که زودتر برداشت میشود و برگهای آن هنوز کوچکاند. معمولاً در غذاهای پختنی، ساختار محکم اسفناج بالغ ترجیح داده میشود. در این دستور العمل میتوان به دلخواه از بچه اسفناج یا اسفناج بالغ استفاده نمود. دقت کنید که نتیجه ممکن است کمی متفاوت باشد. قبل از خرد کردن، حتماً ساقههای سفت اسفناج بالغ را جدا کنید.
- وزن و اندازهگیری: ۳۰۰ گرم اسفناج بالغ خرد شده = حدود ۱۰ فنجان نپخته و ۳۰۰ گرم بچه اسفناج خرد شده = حدود ۸ فنجان نپخته
ارزش غذایی کاپ کیک اسفناج
انرژی کل | ۱۴۱ کالری |
چربی کل | ۷.۹ گرم |
چربی اشباع شده | ۴.۱ گرم |
کلسترول | ۱۱۰ میلی گرم |
سدیم | ۴۴۸ میلی گرم |
پتاسیم | ۵۶۲ میلی گرم |
کربوهیدرات | ۵.۵ گرم |
فیبر | ۱.۹ گرم |
قند | ۱ گرم |
پروتئین | ۱۲.۹ گرم |
فولات | ۱۸۲ میکروگرم |
کلسیم | ۳۱۰ میلی گرم |
آهن | ۳ میلی گرم |
منیزیم | ۸۰ میلی گرم |
کلام آخر
بدن انسان برای کمک به هضم غذا، جلوگیری از پرخوری، مبارزه با بیماریها و حتی کنترل قند خون به فیبر نیاز دارد. جالب است بدانید که فقط یک فنجان اسفناج ۲۰٪ از کل نیاز روزانه بدن به فیبر را فراهم میکند. این کاپ کیکهای لذیذ را امتحان کنید و نظر نهایی خود را با ما و دیگر همراهان جالبز به اشتراک بگذارید. از همراهی شما سپاسگزاریم. در پایان پیشنهاد میکنیم طرز تهیه ، و را نیز مطالعه کنید.
برگرفته از: eatingwell
منبع: ستـــاره