مواد لازم:
- شیر 1/2 شیر پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
- پودر قند 3/4 پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- گلابی 4 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای 1 پیمانه
- کره 100 گرم
- کره 200 گرم
- کرم تارتار 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و 3 مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

2-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.

برای تهیه کارامل:
1-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و 100 گرم از کره را درون تابه می گذاریم تا کره ذوب شود.


2-سپس 1/2 پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود.

3-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.

4-و سپس گلابی ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.

5-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.

6-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

7-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.

8-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

