فارس/ نخست‌وزیر عراق لحظاتی پیش در رأس یک هیأت بلندپایه عازم آمریکا شد.
در بیانیه دفتر نخست‌وزیری عراق که نسخه ای از آن در پایگاه خبری «بغداد الیوم»، منتشر شد، آمده است: الکاظمی در پاسخ به دعوت رسمی دولت آمریکا، امروز در راس یک هیأت دولتی عازم این کشور شد.

در این بیانیه درباره برنامه‌ دیدارهای نخست‌وزیر عراق در آمریکا آمده است: الکاظمی، روز پنج شنبه (۲۰ آگوست) با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار و درباره تحولات جالبزی در عرصه منطقه‌ای و قضایای مهم مشترک گفت‌وگو خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، الکاظمی در این سفر با مقامات ارشد آمریکایی نیز دیدار و با آنها درباره روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف به ویژه امنیت، اقتصاد، بهداشت و … رایزنی خواهد کرد.

دیروز، دوشنبه نیز وزارت خارجه عراق اعلام کرد که «فواد حسین» وزیر خارجه این کشور در راس هیأت مذاکره کننده عراقی برای دور جدید گفت‌وگوهای راهبردی با آمریکا، وارد واشنگتن شده است و انتظار می‌رود که دور دوم گفت‌وگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن، امروز سه‌شنبه آغاز شود.در راس هیأت عراقی، وزیر خارجه این کشور و در راس هیأت آمریکایی، مایک پامپئو باشد.