پدال/ دنیای لیموزین‌ها روز به روز شاهد حضور شاسی بلندهای بیشتری است و بنابراین با دیدن کادیلاک XT6 لیموزین اصلاً تعجب نمی‌کنیم! اما در بین خیل عظیمی از لیموزین‌ها شما چگونه متمایز می‌شوید؟ البته که با اضافه کردن یک صندوق‌عقب!

این XT6 لیموزین، طراحی سنتی طویل لیموزین‌ها را با مزیت‌های ابعاد یک شاسی‌بلند و ارتفاع بیشتر از سطح زمین ترکیب کرده و محصول کمپانی S&S است.

خودروی موردبحث که برای یک کمپانی تشییع و خاک‌سپاری فوت‌شده‌ها در اوهایو ساخته شده فضای داخلی زیادی برای مدیریت یک تشییع جنازه لوکس دارد.

XT6 لیموزین سفارشی موردبحث جزو اولین شاسی بلندهایی از این دست بوده هرچند قبلاً کانسپت مایباخ نیز وارد همین بخش از بازار شده بود. البته این خودرو شاید اولین مدل از نوع خود با صندوق‌عقب باشد چراکه لیموزین‌های دیگر اکثراً دارای طراحی‌های کوپه مانند هستند؛ اما نام ریاست جمهوری XT6 لیموزین نیز شاید اشاره‌ای به لیموزین واقعی رئیس‌جمهور آمریکا باشد.

 

ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که تیم تولید کننده با چالش‌های زیادی در اضافه کردن صندوق‌عقب به XT6 ریاست جمهوری روبرو شده‌اند. خودروسازان چندین سال است که صندوق‌عقب اضافی را به هاچبک های کوچک خود اضافه می‌کنند تا این خودروها تا حدی باب میل مشتریان آمریکایی باشند. البته این موضوع برای برخی خودروسازان چالش‌هایی ایجاد می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به آئودی A3 سدان اشاره کرد.

به هر حال XT6 ریاست جمهوری این مشکل را به گونه‌ای حل کرده است. شاید در نگاه اول ورود و خروج به این خودرو سخت به نظر برسد اما وجود شش درب، سه ردیف صندلی و فضای سر کافی باعث می‌شود پروسه حضور در این لیموزین آن‌قدرها هم سخت نباشد.