Sony Xperia XZ Dual SIM 64GB Mobile Phone
- برند :
سونی - دستهبندی :
گوشی موبایل

نقد و بررسی اجمالی
Sony Xperia XZ Dual SIM 64GB Mobile Phone
اگر داشتن گوشی موبایلی با بدنهای فلزی و دوربین قدرتمند از اولویتهای شما در انتخاب کالاست، میتوانید از مدل «Xperia XZ» شرکت «سونی» استفاده کنید. تولید گوشی با بدنهی فلزی بین تولیدکنندهها هر روز محبوبیت بیشتری پیدا میکند؛ اما در این میان، شرکتهایی هستند که سعی دارند، طراحی تولیدات خود را هرچه بیشتر به سلیقهی کاربران نزدیک کنند. این مدل از گوشیهای سونی یکی از همین محصولات است که با بدنهای فلزی، پشتیبانی از دو سیم کارت و دوربین 23 مگاپیکسلی روانهی بازار شده است. البته باید بدانید در چند سال اخیر این ویژگیها در میان محصولات تولیدشده توسط سونی مشترک هستند. نمایشگر 5.2 اینچی این محصول برای مطالعه، وبگردی و بازی مناسب خواهد بود. نمایشگر Xperia XZ میتواند تراکم 424 پیکسل بر اینچ را به تصویر بکشد؛ همچنین رزولوشن fullHD دارد و با بهرهگیری از نسخهی چهارم محافظهای گوریلاگلس، محافظت میشود. این گوشی با بدنهی تمام فلزی، وزن 161 گرمی و ضخامت 8.1 میلیمتری عرضه شده است. این بدنه ضد آب و گردوغبار است. همچنین تراشهی قدرتمند اسنپدراگون 820 شرکت کوالکام برای سونی XZ در نظر گرفته شده است. روی این تراشه یک پردازندهی 4 هستهای با فرکانسهای 1.6 و 2.15 گیگاهرتزی، پردازندهی گرافیکی آدرنو 530 و البته 3 گیگابایت رم قرار گرفتهاند. از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به دوربین اصلی 23مگاپیکسلی و دوربین سلفی 13مگاپیکسلی اشاره کرد. این اولین بار نیست که سونی از این سنسور در گوشیهای تولیدی خود استفاده میکند. این دوربین میتواند ویدیوهایی با سرعت 30 فریم بر ثانیه را ضبط کند و با داشتن قابلیتهای مختلفی همچون ثبت موقعیت جغرافیایی عکسها و فیلمها (Geo-Tagging)، فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus)، قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)، قابلیت عکاسی پانوراما و عکاسی HDR بسیاری از نیازهای کاربران را پاسخگو باشد. یک باتری 2900 میلیآمپر ساعتی در این محصول وجود دارد که میتواند تا 17 ساعت و 30 دقیقه، انرژی لازم برای مکالمه را فراهم کند. این باتری لیتیومیون، تعویضپذیر نیست و با استفاده از قابلیت شارژ سریع به کار گرفته شده در آن میتوان 80درصد از شارژ باتری را در عرض 30 دقیقه تأمین کرد. سیستمعامل اندروید مارشمالو نسخهی 6.0 در این گوشی موبایل ایفای نقش میکند و امکانات کامل یک گوشی اندرویدی را پیش روی افراد قرار میدهد. مجموعهی کاملی از حسگرها هم در این گوشی به کار گرفته شدهاند تا کاربر در هر شرایطی بتواند، از نهایت قابلیتهای گوشی خود استفاده کند.
- صفحهنمایش باکیفیت
- دارای گواهینامه IP68 مقاوم در برابر گرد و غبار و آب
- مجهز به حسگر تشخیص اثرانگشت
- دوربین اصلی 23 مگاپیکسل با امکانات فراوان
- حافظه داخلی 64 گیگابایت
- عملکرد سختافزاری سریع
نقد و بررسی تخصصی
اگر گوشیهای پرچمدار شرکتهای مختلف را با هم مقایسه کنیم، میبینیم که سختافزار همهی آنها یکسان است و فقط در جلدی که با برند شرکت سازنده شناخته میشود، روانهی بازار میشوند. روال کار سامسونگ و هوآوی کمی فرق دارند و سعی میکنند از تراشههای ساخت خود در محصولاتشان استفاده کنند. اما الجی و سونی فقط مصرفکننده هستند و قابی برای سرهمکردن سختافزاری که از شرکتهای مختلف جمع کردهاند، میسازند.
پای قدرتمندترین گوشی سونی به ایران باز نشد؛ اما جدیدترین گوشی سونی که «اکسپریا ایکسزد» (Sony Xperia XZ) نام دارد، لقب قدرتمندترین گوشی را هم به خود اختصاص میدهد. این گوشی از همان سختافزار X Performance، استفاده میکند تا جبران مافات کرده باشد. سایر مشخصات این گوشی هم تا حدی که جادادنش در قاب کوچک امکانپذیر بوده، قدرتمند در نظر گرفته شدهاند. البته باید گفت این گوشی دقیقا مشخصات پرچمدارهای سایر شرکتها را دارد که چند ماهی از معرفی آنها میگذرد.
شیشهی کمتر، انحنای بیشتر

در نگاه اول به بدنهی XZ، پلاستیکی در ذهنتان تداعی خواهد شد که کیفیت بسیار خوبی هم ندارد. البته اصلا به این معنی نیست که جدیدترین گوشی سونی از مواد نامرغوب ساخته شده است؛ بلکه سونی ادعا کرده که XZ را با آلیاژ خاصی از آلومینیوم ساخته که فرمول آن هم تا الان پنهان نگه داشته شده است. البته مواد تشکیلدهندهی XZ به هر چیزی شبیه است به غیر از آلومینیوم، به شخصه اعتقاد دارم که سونی اکسپریا Z5 خیلی زیباتر از این گوشی ساخته شده و میتوان گفت سونی با تغییراتی که در طراحی XZ به وجود آورده آن را بیشتر به گوشیهای میانرده شبیه کرده تا پرچمداری که قرار است یک شرکت بزرگ به آن افتخار کند.

لبهای گرد نمایشگر اولین موردی هستند که میخواهند شما را راضی کنند. این طراحی با آنچه در گوشیهای قبلی سونی دیده بودیم متفاوت است؛ همچنین قاب پشتی شیشهای هم جای خود را به آلومینیوم داده تا خطوخش، عرق و اثرانگشت، تاثیر منفی کمتری روی آن داشته باشند. میتوان گفت تمام لبهها و نوکهای تیز گوشیهایی که در سری Z دیده بودیم، در این گوشی به منحنی تبدیل شدهاند و دیگر آن جذابیت و خشونت را ندارند. دقیقا مثل اتفاقی که برای پلیاستیشن 4های جدید همین شرکت افتاده است.

قابل توجه طرفدارن اپل و سامسونگ، روی قاب پشت و جلو یا هیچ جای دیگر XZ خبری از برآمدگی نیست و صد البته جک 3.5 میلیمتری صدا هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است. اصلا به قیافهی گوشی نمیآید که 160 گرم وزن داشته باشد، اما به محض دردستگرفتن آن متوجه میشوید، XZ سنگینتراز چیزی است که نشان میدهد. اکسپریا XZ سنت ضدآببودن را مثل بقیهی اعضای خانوادهی گوشیهای سونی به ارث برده است. مثل نسخههای قبل، حسگر اثر انگشت با کلید خانه یکپارچه شده و روی لبهی سمت راست قرار گرفته است. این فکر را که از انگشت شستتان برای بازکردن گوشی استفاده کنید، بهکلی از سرتان بیرون کنید. مکان قرارگرفتن این حسگر تنها برای انگشت اشاره مناسب است؛ همچنین کلید اختصاصی دو مرحلهای برای دوربین در نظر گرفته شده تا بتوانید راحتتر با این گوشی عکاسی کنید.
اما نکتهای که باید حتما به آن اشاره کرد، کیفیت بالای طراحی این گوشی برای سادهتر در دست گرفتنش است. وقتی گوشی را در دست میگیرید، اصلا احساس نمیکنید که یک گوشی با نمایشگر بزرگتر از پنج اینچ در دست دارید. اکسپریا XZ بهراحتی در دست مینشیند و کنترل آن ساده به نظر میرسد.

بهکارگیری تجربه برای داشتن بهترین نمایشگر ممکن
سونی با هر سالی که از ساخت گوشیهایش میگذرد، سعی میکند نمایشگرهای بهتری روی آنها قرار دهد. آنها را ارتقا دهد و به فناوریهای جدید مسلح کند تا بین رقبای سرسخت امروزی بازار کم نیاورد. سه سالی میشود فناوری اختصاصی تریلومینوس سونی که در نمایشگر XZ هم به کار رفته باعث میشود نمایشگرهای سونی طیف بیشتری از رنگها را نمایش دهد؛ چیزی که امسال اپل با افتخار، استفاده فناوری مشابهای را برای هفتمین آیفونش در بوق و کرنا کرد. موتور X-Reality هم شفافیت و روشنایی وصفناپذیری را به تصاویر و فیلمهای شما میدهند.
تجربهی سونی در ساخت تلویزیون و پنلهایی را که همیشه زبانزد خاصوعام بودند، به خاطر میآورید؟

لبههای شیشهی روی نمایشگر گرد هستند، دیدن محتویات از زوایا بدون مشکل امکانپذیر است، نمایشگر از قرار گرفتنش جلوی چشمان شما آگاه میشود و خود را روشن میکند و برای محافظت از آن از شیشههای گوریلاگلس استفاده شده است. این موارد، از دیگر قابلیتهای نمایشگر جدیدترین پرچمدار سونی هستند.
هوشمندی سونی در انتخاب اندازهی 5.2 اینچ را باید تحسین کرد. این اندازه علاوهبر اینکه باعث شده نمایشگر تراکم مناسبی داشته باشد، یکی از دلایل سادگی دردستگرفتن گوشی هم بهشمار میرود.
خفنترین چیزی که این روزها زیر جلد گوشی پیدا میشود

نوشتن از اینکه این گوشی میتواند چه برنامهها و بازیهایی را اجرا کند، بهنظر لازم نمیرسد؛ پس اگر بگویم بازی و برنامهای در فروشگاه گوگل وجود ندارد تا تراشهی درندهای مثل اسنپدراگون 820 از پس آن برنیاد، بهتر است. این موضوع به همین حالا هم مربوط نمیشود، تا یکسال دیگر هم این گوشی از پس تمام برنامهها و بازیها برمیآید. سونی مثل سامسونگ و الجی نیست و همچنان اعتقادی به استفاده از چهار گیگابایت رم ندارد و همان سه گیگابایت زمان Z5 را برای XZ هم کنار گذاشته است. نسخهای که برای نقد و بررسی به دست من رسید، 64 گیگابایتی است که در حدود 15 گیگابایتش بابت سیستمعامل و برنامههای پیشفرض در اختیار نیست.

با توجه به ابعاد XZ، باتری آن ظرفیت مناسبی دارد. اگر کمی اهل حسابوکتاب باشید، نمایشگر 5.2 اینچی بهعلاوهی پردازندهی 4 هستهای مساوی میشود با مقدار مصرف بالا. میخواهم پای پرچمداران شرکتهای دیگر را هم وسط بکشم؛ آیفون7 با باتری 1960، هفتمین گلکسی با 3000 و جی5 با چیزی در حدود 2800 را در مقابل جدیدترین گوشی سونی که مثل Z5 باتریاش چیزی در حدود 2900 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد، قرار میدهم. باتری این گوشی با وجود مصرف بالا، از تمام رقیبان دوام بیشتری دارد یا حداقل در حد رقیبان است. وبگردی با وایفای در حدود 6 ساعت و 20 دقیقه، 5 ساعت و ده دقیقه بازی سبک، یک روز و 20 ساعت پخش موسیقی و 13 ساعت مکالمه در شبکهی 3G نتایج تست باتری XZ هستند. ناگفته نماند که هنگام شارژ، باتری فوقالعاده گرم میشود؛ شاید اولین نفری باشم که موفق به منفجرکردن باتری XZ بشوم!
سنت اسپیکرهای استریو هم در این گوشی ادامه دارد؛ اگر باز هم بگویم چیزی که اپل در هفتمین آیفونش به آن مینازد، احتمال فحشخوردنم در کامنتها از طرف اپلدوستان وجود دارد؛ اما واقعیت انکارکردی نیست. دو اسپیکر در بالا و پایین قاب جلویی قرار گرفتهاند. فاجعه اینجاست که کیفیت اسپیکرها اصلا تعریفی ندارد؛ صدای بم با کیفیت پایین و بلندی نهچندان رضایتبخش نتیجهی تلاش سونی برای قراردادن اسپیکرهای استریو در XZ است.

استفاده از پورت USB-Type C، تغییر قابل مشاهده دیگر در XZ است. اکسپریا XZ، اولین گوشی سونی است که با این پورت عرضه میشود. جالب است بدانید گوشی تنها با شارژر مخصوصش که خروجی 1.5 آمپری دارد، شارژ میشود.
مگاپیکسل بیشتر واقعا تاثیری ندارد

در حالی که دیگر شرکتهای تولیدکنندهی گوشیهای موبایل به این نتیجه رسیدهاند که بالابردن دقت یا بهاصطلاح عامیانه، مگاپیکسل دوربین، به طور مستقیم تاثیری بر کیفیت عکسهای گرفتهشده ندارد، سونی همچنان روی مگاپیکسل بیشتر تاکید دارد. این بار در XZ شاهد سنسوری با دقت ۲۳ مگاپیکسل هستیم؛ یعنی تقریبا دو برابر حسگر موجود در آیفون ۷ و گلکسی S7. اگر بخواهیم وارد بحث اعداد و ارقام و اصطلاحات فنی بشویم، دوربین اصلی اکسپریا XZ از لنزی با نسبت کانونی f/2.0 به همراه فوکوس لیزری و فلش LED استفاده میکند. تا همینجای کار، اگر بحث مگاپیکسل را کنار بگذاریم، دوربین اکسپریا XZ تعریف چندانی ندارد. دیافراگم لنز به اندازهی دیگر گوشیهای پرچمدار باز نیست و این یعنی نور کمتری به حسگر میرسد. به علاوه، نبود لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) تاثیر منفی زیادی بر عکاسی در شب خواهد گذاشت.

پیش از اینکه به سراغ کیفیت عکسهای نهایی برویم، نگاهی به تنظیمات نرمافزاری دوربین XZ میاندازیم. نرمافزاری که چندسالی از عمرش میگذرد و در این مدت، تغییر خاصی نداشته است. به جز تنظیمات خودکار و دستی، یک سری امکانات هم مثل «قابلیت افزوده» در این برنامه گنجانده شدهاند که شاید چند سال پیش جذاب بودند؛ ولی دیگر تکراری شدهاند. نکتهی مهم این است که در حالت خودکار و به صورت پیشفرض، دوربین اکسپریا XZ تنها با دقت ۸ مگاپیکسل عکسبرداری میکند؛ برای اینکه بتوانید عکسهایی با دقت ۲۳ مگاپیکسل ثبت کنید، باید از حالت عکاسی دستی استفاده کرده و درگیر تنظیمات خاص آن شوید.

اما کیفیت عکسها در مقایسه با پرچمدارهای سالهای گذشتهی سونی مثل اکسپریا Z5 و اکسپریا X، بهبودهای فراوان داشتهاند. عکسهای ثبت شده در شرایط نوری ضعیف، هنوز نمیتوانند با گلکسی S7 یا G5 رقابت کنند؛ شفافیت این عکسها پایین و نویز تصاویر زیاد است. اگر دست به آچار باشید و بتوانید با تنظیمات دستی عکس بگیرید، نتیجهی بهتری به دست میآورید؛ ولی در حالت اتوماتیک، هنوز نمیتوان تصاویر XZ را در ردهی عکسهای گوشیهای پرچمدار دیگر دانست. در شرایط نوری مناسب، عکسها کیفیت بهتری دارند، فوکوس هم سریعتر انجام میگیرد و اختلاف کیفیت تصاویر با تصاویر گرفتهشده با دیگر پرچمداران، کمتر میشود. در مورد کیفیت فیلمبرداری هم شرایط به همین شکل است. البته اکسپریا XZ قابلیت فیلمبرداری HDR و لرزشگیر تصویر در حین فیلمبرداری دارد که برای استفاده از این دو، باید کیفیت فیلمبرداری را از 4K به Full HD کاهش دهید.

علاقهمندان به عکاسی سلفی، از عملکرد دوربین سلفی XZ کاملا راضی خواهند بود. این دوربین، حسگری ۱۳ مگاپیکسلی در کنار لنزی واید با نسبت کانونی f/2.0 و فوکوس ثابت دارد. لنز این دوربین به قدری واید است که میتواند وظیفهی پایههای سلفی را زیر سوال ببرد. بهعلاوه، سونی محدودهی ایزوی دوربین سلفی را کاملا بالا برده تا بتواند عکسهای خوبی در شرایط مختلف نوری بگیرد. البته، سایز کوچک سنسور باعث میشود که در ایزوهای بالا، نویز تصاویر بسیار زیاد شود. این دوربین میتوان ابزار خوبی برای گرفتن عکسهایی جذاب و پرکردن حساب اینستاگرام باشد فقط به شرطی که علاقهی زیادی به عکاسی سلفی در شب نداشته باشید.
جمعبندی

عرضه یک گوشی که سختافزارش مربوط به چندین ماه قبل میشود، با دوربینی که سال پیش همراه با Z5 هم عرضه شده بود یا طراحی که زشتتر از گذشته شده؛ برای یک گوشی که نام پرچمدار روی آن گذاشته شده؛ کمی دیر به نظر میرسد. تمام قابلیتهای XZ یا اگر کمی مثبت نگاه کنیم، نیمی بیشتر از قابلیتهای این گوشی قبلا در گوشی X Performance عرضه شده بود. پس تنها دلیلی که میتواند این گوشی را محبوب کند چیست؟
نباید از کنار قابلیتهای متعدد XZ بهراحتی رد شد؛ اما واقعا برای عرضهی یک گوشی پرچمدار کمی دیر نشده است؟

تنها عاملی که میتواند به فروش اکسپریا XZ کمک کند، دقیقا چیزی است که آیفون7 هم از آن استفاده کرده است: قراردادن تمام قابلیتهای خوب که سایر گوشیها دارند، در یک قاب یکتا و نقشبستن برند سونی روی آن تا طرفداران دو آتیشهی آن را برای خرید ترغیب کند.
تمام این گلهها به کنار؛ باید بگویم که اکسپریا XZ اندرویدی است که میتواند در تمام زمینهها حرفی برای گفتن داشته باشد.
مشخصات فنی Sony Xperia XZ Dual SIM 64GB Mobile Phone
مشخصات کلی
- ابعاد
8.1 × 72 × 146 میلیمتر
- توضیحات سیم کارت
سایز نانو (8.8 × 12.3 میلیمتر)
- وزن
161 گرم
- ساختار بدنه
فلز
مجهز به حسگر اثر انگشت (Fingerprint Sensor)
کاربرد شیار دوم برای سیمکارت یا کارت حافظهی جانبی
دارای گواهینامه IP68 مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق 1.5 متر و به مدت 30 دقیقه
- ویژگیهای خاص
مقاوم در برابر آب
,مناسب عکاسی
,مجهز به حسگر اثرانگشت
- تعداد سیم کارت
دو سیم کارت
پردازنده
- تراشه
Qualcomm Snapdragon 820 Chipset
- پردازندهی مرکزی
Quad-Core Kryo CPU
- نوع پردازنده
64 بیت
- فرکانس پردازندهی مرکزی
1.6 و 2.15 گیگاهرتز
- پردازندهی گرافیکی
Adreno 530 GPU
حافظه
- حافظه داخلی
64 گیگابایت
- مقدار RAM
3 گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
microSD
- حداکثر ظرفیت کارت حافظه
256 گیگابایت
صفحه نمایش
- صفحه نمایش رنگی
بله
- صفحه نمایش لمسی
بله
- فناوری صفحهنمایش
IPS
- بازهی اندازه صفحه نمایش
5.0 تا 5.5 اینچ
- اندازه
5.2 اینچ
- رزولوشن
1920 × 1080 | Full HD
- تراکم پیکسلی
424 پیکسل بر هر اینچ
- محافظت
Corning Gorilla Glass
- تعداد رنگ
16 میلیون رنگ
- سایر قابلیتها
قابلیت دریافت تا 10 لمس همزمان
مجهز به موتور X-Reality
دارای فنآوری Triluminos
ارتباطات
- شبکه های ارتباطی
2G
,3G
,4G
- شبکه 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
برای هر دو سیم کارت
- شبکه 3G
HSDPA 800/ 850 / 900 / 1700 /1900 / 2100
HSPA با سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
- شبکه 4G
LTE band 1|2100, 2|1900, 3|1800, 4|1700/2100, 5|850, 7|2600, 8|900, 12|700, 13|700, 17|700, 19|800, 20|800, 26|850, 28|700, 29|700, 32|1500, 38|2600, 39|1900, 40|2300, 41|2500
LTE از نوع Cat9 با سرعت دانلود 450 مگابیت بر ثانیه و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
- فنآوریهای ارتباطی
GPRS
,EDGE
,Wi-Fi
,بلوتوث
,NFC
- Wi-Fi
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Hotspot
- فنآوری مکانیابی
A-GPS
,GLONASS
,Beidou|BDS
- بلوتوث
نسخه 4.2
A2DP, aptX, LE
- درگاه ارتباطی
USB Type-C 1.0
دوربین
- دوربین
1 ماژول دوربین
- رزولوشن عکس
23 مگاپیکسل
- فناوری فوکوس
AutoFocus
- فلش
LED
- قابلیتهای دوربین
دارای دریچهی دیافراگم f/2.0
فاصله کانونی لنز 24 میلیمتر (Focus Length 24 mm)
سایز سنسور 1/2.3 اینچ (”Sensor Size 1/2.3)
قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکسها و فیلمها (Geo-Tagging)
قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus)
قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)
قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)
قابلیت عکاسی HDR
- فیلمبرداری
رزولوشن 2160 × 3840 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 60 فریم بر ثانیه (1080p@60FPS)
- دوربین سلفی
دارای سنسور با رزولوشن 13 مگاپیکسل
دارای دریچهی دیافراگم f/2.0
فاصله کانونی لنز 22 میلیمتر (Focus Length 22 mm)
سایز سنسور 1/3 اینچ (”Sensor Size 1/3)
فیلمبرداری با رزولوشن 1920 × 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
قابلیت عکاسی HDR
صدا
- بلندگو
استریو
- خروجی صدا
جک 3.5 میلیمتری
امکانات نرم افزاری
- سیستم عاملAndroid
- نسخه سیستم عامل
Andriod Marshmallow 6.0
- پشتیبانی از زبان فارسی
بله
- منوی فارسی
ندارد
- قابلیتهای نرمافزاری
MMS
,ایمیل
,مرورگر HTML5
,قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس
,قابلیت نمایش فایلهای متنی PDF
,برنامه ویرایش عکس
,سرویسهای گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube
,قابلیت استفاده از سرویس شبکههای اجتماعی
- دفترچه تلفن
با امکان افزودن مخاطب به تعداد بینهایت
- موسیقی
MP3
,WAV
- ویدیو
MP4
- ضبط صدا
بله
سایر مشخصات
- حسگرها
قطبنما (Compass)
,شتابسنج (Accelerometer)
,مجاورت (Proximity)
,روشنایی (Light)
,فشارسنج (Barometer)
,ژیروسکوپ (Gyro)
,طیف رنگ (Color Spectrum)
,اثرانگشت روی قاب جلویی (FingerPrint|Front-Mounted)
- باتری قابل تعویض
خیر
- مشخصات باتری
باتری از نوع لیتیوم-یون با ظرفیت 2900 میلیآمپر ساعت
- میزان شارژ آماده به کار
610 ساعت
- میزان شارژ مکالمه
17:30 ساعت
- سایر قابلیتها
قابلیت حذف صداهای مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم (Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)
قابلیت شارژ سریع نسخه 3 (80 درصد شارژ در 30 دقیقه) (Quick Charge 3.0)
- اقلام همراه گوشی
دفترچه راهنما
,کابل USB
,شارژر
منبع: جالبز