- برند :
بن مانو - دستهبندی :
قهوه

نقد و بررسی اجمالی
کپسول قهوه بن مانو مدل WORK PLUS بسته 10 عددی
کپسول اسپرسوی بنمانو، اولین کپسول آلومینیومی تولیدشده در ایران بوده که با دستگاههای نسپرسو کاملاً سازگار است. این کپسول برای طرفداران اسپرسو و نوشیدنیهای بر پایهی اسپرسو طراحی شدهاست. بدون نیاز به هرگونه تخصص ویژه در دمآوریِ قهوه میتوان در زمان کوتاهی قهوهی اسپرسوی مطبوعی را آماده کرد. ویژگیهای بارز و منحصر بهفرد کپسول اسپرسو بنمانوبا قاطعیت میتوان گفت که استفاده از کپسولهای اسپرسو، تهیهی قهوهی اسپرسو را بسیار آسان میکند؛ لذا سهولت و سرعت تهیهی نوشیدنی اسپرسو از ویژگیهای بارز استفادهی کپسول اسپرسو است. شایان ذکر است که دستگاههایی که برای درستکردن اسپرسو از کپسولهای اسپرسو در بازار موجودند، بسیار ارزانتر از دستگاههای صنعتی استفادهشده در کافیشاپها بوده و فضای بسیار کمی را اشغال میکنند. همچنین این دستگاهها عموماً خودکار بوده و استفاده از آنها بسیار ساده است. کپسول اسپرسوی بنمانو بدنهی تمام آلومینیومی داشته که در مقایسه با کپسولهای پلاستیکی کیفیتی به مراتب بهتر دارد. همچنین شرایط و نوع بستهبندی آن در حفظ تازگی، عطر و طعم قهوه بسیار مؤثر است.فرآیند بستهبندی کپسول اسپرسوی بنمانو 2 مرحلهی اساسی دارد؛ 1 – هنگام بستهبندی، گاز نیتروژن که واکنشی با قهوهی آسیاشده نمیدهد به جای هوای عادی در دستگاه بستهبندی جریان دارد و نهایتاً درون کپسول تزریق میشود. 2 – یک فویل آلومینیومی که از ورود و خروج هوا ممانعت میکند بر روی کپسول قرار گرفته و محافظت طولانیمدت محصول را تضمین میکند. نتیجهی همهی این اقدامات، حفظ تازگی، عطر و طعم کپسول اسپرسوی بنمانو خواهد بود.
مشخصات محصول کپسول قهوه بن مانو مدل WORK PLUS بسته 10 عددی
مشخصات کلی
- وزن
50 گرم
- وزن بستهبندی
60 گرم
- ابعاد بستهبندی
4*4*28 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت
22/13151
- سایر توضیحات
بستهبندی: کپسول آلومنیومی
فنآوری بستهبندی -MAP : بستهبندیشده در اتمسفر اصلاحشده
کشور سازنده: ایران
گواهینامهها HACCP, ISO 2200, ISO 9001, HALLAL
نوع و فرآوری
میزان کافئین: متوسط
درجهی برشتهکاری: میان-تیرهبرشت
درجهی آسیا: متوسط
گونه: ترکیب عربیکا و روبوستا
نوع: ترکیبی
عصارهگیری و دمآوری
ابزار: دستگاه کپسول
ساخت ایران
منبع: جالبز