• برند :
    توکاسان
  • دسته‌بندی :
    گوشت گوسفند

نقد و بررسی اجمالی
/

یکی ز غذاهای اصیل ایرانی که از دیرباز تا امروز همچنان طرفدارای خاص خود را دارد کله پاچه است. این غذای چرب و خوشمزه از جمله مواد غذایی است که در فصل زمستان به دلیل گرم و پر کالری بودن طرفدارای بیشتری دارد. این غذا مانند آبگوشت، قرمه سبزی کباب بناب نسل به نسل شهرت خود را حفظ کرده‌ است. خوردن کله پاچه صبح زود حال و هوای خاص خود را دارد. کله‌پاچه غذایی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی با روش‌های متفاوتی تهیه و طبخ می‌شود. این غذا شامل مغز، پاچه، سیرابی و شیردان، جگر، چشم، زبان و بناگوش می‌شود. در بیشتر مواقع کله پاچه همراه نان سنگک و لیمو ترش سرو می‌شود. این محصول توکاسان خاور، یک دست کامل کله پاچه به میزان 2 کیلو گرم و در بسته بندی‌ای به ابعاد 26 × 18 × 12.5 سانتی‌متر عرضه می‌شود.

کله‌ی پرخاصیت!

برای افرادی که بیماری خاصی ندارند مصرف یک الی دو بار کله پاچه در ماه توصیه می‌شود.مصرف درست آن نیاز بدن شما به آهن، ویتامین و پروتئین را تامین کرده. در بین اجزای کله پاچه پاچه کمترین میزان چربی را دارد. زبان گوسفند نیز مانند گوشت‌های دیگر است اما بهتر است قسمت آخر آن مانند خرخره مصرف نشود. کله پاچه برای افراد ضعیف یک تقویت کننده قوی است، همچنین برای کسانی که مشکلات و ضعف معده دارند مفید است.  گوشت مغز حاوی اسیدهای چرب امگا3 و مواد مغذی است. فسفاتیدیل‌کولین و فسفاتیدیل‌سرین دو ماده مغذی مفید برای سیستم عصبی در مغز هستند . همچنین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گوشت مغز از مغز و نخاع انسان در برابر آسیب‌ها محافظت می‌کند. پروتئین موجود در کله پاچه برای رشد بافت‌های بدن مفید است. پاچه گوسفند دارای طبع سرد است و و خواصی چون رقیق کنندگی خون، ملین، التیام دهندع زخم‌های داخلی و افزایش دهنده شیر مارد است. البته مادران شیرده در مصرف آن باید دقت داشته باشند. بهتر است کله پاچه به عنوان صبحانه میل شود. 100 گرم زبان گوسفند حاوی حدودا 260 کیلوکالری انرژی دارد.
 

فوت و فن پختن کله‌پاچه!

کله یکی از غداهایی دیر پز است که وقت زیادی برای پختن آن لازم است، همچنین تهیه و آماده‌سازی اولیه آمن می‌تواند برای شما مشکل ساز شود. اما با یادگیری برخی از فوت و فن‌های آن می‌توانید آن را برای خود دلچسب کنید. در تهیه کله پاچه می‌توانید از موادی مانند نخود، پیاز، زردچوبه، سیر، فلفل سفید، فلفل سیاه  و پودر دارچین استفاده کرد و با این مواد بوی ضخم آن را می‌توانید از بین ببرید.  کله پاچه توکاسان خاور بسیاری از مراحل را برای شما آسان کرده است و شما نیازی به تمیز و پاک کردن اجزای کله پاچه و از بین بردن موهای آن ندارید. ابتدا کله پاچه را در آب جوش دهید و پس از جوش آمدن کفش روی آن را بردارید. پیاز، سیر، نخود و ادویه‌های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. زمان مناسب برای اضافه کردن نمک 1 ساعت بعد از زمان پخت است. تقریبا 3 تا 4 ساعت برای پخت آن زمان لازم است. این غذای لذیذ را می‌توانید همراه لیموترش، آبلیو، سبزی، پیاز و ترشی در کنار خانواده میل کنید.

توکاسان خاور

تعاونی تولیدی توکاسان خاور در زمینه تولید عرضه گوشت قرمز،گوشت سفید، کله پاچه و انواع فرآورده‌هایی گوشتی تازه فعالیت می‌کند. این شرکت همواره با استفاده از مواد تازه محصولاتی با کیفیت روانه بازیر می‌کند. تمام محصولات  توکاسان خاور دارای شماره پروانه بهداشت است. شماره پروانه بهداشت این محصول 071239 است.

هرم غذایی

100 گرم زبان گوسفند حاوی حدودا 260 کیلوکالری انرژی دارد. بر اساس هرم غذایی زبان معادل 3 واحد گوشت است و نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند. زبان معادل 3 واحد و هر پاچه معادل 2 واحد گوشت است که بر اساس هرم غذایی  نیاز روزانه بدن به گوشت در هر روز 3 واحد است. مصرف یک الی دو بار کله پاچه در ماه تمام نیاز بدن شما به پروتئین، امگا3، فسفاتیدیل‌کولین و فسفاتیدیل‌سرین را تامین می‌کند.
 

مشخصات محصول /

مشخصات اصلی

  • وزن

    2 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی

    2.106 کیلوگرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    26 × 18 × 12.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت

    071239
  • سایر توضیحات

    حاوی یک دست کامل کله پاچه


  • در دمای 0 تا 4 درجه نگه‌داری شود

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *