Sham Sham Beef Mortadella 60% 200gr

  • برند :
    شام شام
  • دسته‌بندی :
    سوسیس و کالباس

  • تهیه شده از: گوشت قرمز
  • درصد گوشت: تا 70 درصد

نقد و بررسی اجمالی
Sham Sham Beef Mortadella 60% 200gr

پیشرفت صنعت، نیاز به ذخیره زمان، تغییر سلیقه غذایی، گسترش علاقه مردم به مصرف غذاهای آماده و سهولت دسترسی به این مواد، از جمله مواردی است که مصرف سرانه فرآورده‌های گوشتی را روزبه‌روز افزایش داده است. با گسترش زندگی شهری در کشور ما، مصرف فرآورده‌های گوشتی طرفداران زیادی پیدا کرده است. از آن‌جا که این محصولات حاوی درصد زیادی چربی هستند، مصرف بی‌رویه این نوع محصولات باعث افزایش وزن، چاقی و بیماری‌های مزمن می‌شود. مــجتمع صنعتی پروتئینی شام شام نامی آشنا در این زمینه است که با استفاده از بهترین و مرغوب‌ترین مواد اولیه، فرآورده‌های گوشتی ممتاز به بازار عرضه کرده‌است که پاسخگوی هر نوع سلیقه‌ای است. ارزش غذایی در هر برش کالباس معادل 40 گرم برابر 99 کیلوکالری انرژی، 0.26 گرم قند، 7.8 گرم چربی، 0.4 گرم نمک و 0.04 گرم اسیدهای چرب ترانس است.

تاریخچه شام شام

مــجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان نامی آشنا در تولید انواع محصولات گوشتی است. استفاده از مواد اولیه عالی و مرغوب و بهره‌بری از دستگاه‌های جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشته‌باشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شدهاست و ازجمله محصولات جدید می‌توان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.

فرآورده‌های گوشتی، مفید یا مضر؟

تبدیل گوشت به فرآورده‌هایی چون سوسیس و کالباس از جمله روش‌های فرآوری و نگهداری گوشت است که از دیرباز مورد استفاده افراد در جوامع مختلف بوده‌است. برای اولین بار این روش حفظ و نگه‌داری گوشت را اقوام ترک در اروپای شرقی به‌کار گرفتند و پس از آن این محصول از طریق مبادلات به سراسر اروپا معرفی شد. هم‌اکنون این محصولات سهم مناسبی از سبد پروتئین خانوار را در سراسر جهان به‌خود اختصاص داده است. شرایط خاص اجتماعی بازار مصرف خوراکی را به‌گونه‌ای تغییر داده است که سرعت آماده شدن غذا در اولویت قرار گرفته است و در نتیجه میزان قابل ملاحظه ای از تأمین مواد غذایی جامعه، به‌خصوص در طبقات نوجوان و جوان از فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس استفاده می‌کنند. فرآورده‌های گوشتی انواع بسیار متنوعی دارند و با دارا بودن تنوع غذایی، با هر سلیقه ای سازگارند. نکته بسیار مهم درمورد این فرآورده‌ها عدم نیاز به پخت است. فرآورده های گوشتی قادرند به تنهایی تمام مواد لازم متابولیکی را تامین کنند. با توجه به ارزان بودن فرآورده‌های گوشتی نسبت به گوشت خالص، میزان مصرف آن‌ها چندین برابر شده و با خواصی که نسبت به سایر غذاهای گوشتی دارند مصرف آن‌ها رو به افزایش است. جالب است بدانید که اغلب این فرآورده‌ها از نظر تغذیه به علت ترکیب غنی‌تر اسید آمینه نسبت به گوشت خالص حتی از نظر پروتئین ارزش بالاتری دارند. سوسیس و کالباس با 30 تا 40 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 80 تا 90 و کالباس خشک با 60 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 100 تا 110 است و این در حالی است که پروتئین گوشت قرمز خالص فقط 70 تا 80 درصد است.

باتوجه به این‌که عمده این محصولات درصد زیادی چربی دارند، توصیه می‌شود که از مصرف سس‌های پرچرب به‌همراه این غذاها خودداری شود.

هرم مواد غذایی

مشخصات محصول Sham Sham Beef Mortadella 60% 200gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    200 گرم
  • تهیه شده از

    گوشت قرمز

  • درصد گوشت

    تا 70 درصد

  • شماره پروانه بهداشت

    36/10179
  • سایر توضیحات

    کالباس 60% گوشت قرمز


  • ترکیبات: گوشت قرمز 60%، روغن مایع، نمک،آرد، ادویه، سیر، گلوتن

  • ارزش غذایی در هر برش کالباس: (40 گرم)

  • انرژی: 99 کیلوکالری

  • قند: 0.26 گرم

  • چربی: 7.8 گرم

  • نمک: 0.4 گرم

  • اسیدهای چرب ترانس: 0.04 گرم

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *