• برند :
    متفرقه
  • دسته‌بندی :
    چای

  • معطر: خیر

نقد و بررسی اجمالی

گیاه چای به طور خاص برای تهیه چای ماچا (Matcha) در ژاپن رشد داده می‌شود، به طور معمول به مدت دو تا چهار هفته با سایبانهایی پوشانده می‌شود تا میزان کلروفیل آن‌ها قبل از اینکه برگهای چای جمع‌آوری شوند، افزایش یابد. پس از برداشت دستی، قسمت‌های شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده می‌شود. بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال 2004، ماچا بعنوان غنی‌ترین منبع آنتی اکسیدان EGCG شناخته شده است. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد می‌کند و در نتیجه بدن می‌تواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند. همچنین از آنجایی که ماچا به صورت پودر است و برخلاف چای سبز نیازی به دَم کردن ندارد، تمام برگ های گیاه چای مصرف شده و در نتیجه فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز دارد. به طور میانگین یک فنجان ماچا از نظر مواد مغذی برابر با ۱۰ فنجان چای سبز دم شده معمولی است.

مشخصات محصول

مشخصات

  • وزن

    100 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    120 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    20*12.5*6 سانتی‌متر
  • معطر

    خیر

  • شماره پروانه بهداشت

    40/11374
  • سایر توضیحات

    طرز مصرف :


  • ابتدا نصف قاشق چایخوری از محتوای بسته را داخل یک فنجان خالی ریخته سپس یک چهارم فنجان آب داغ به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به خوبی هم بزنید ، در ادامه سه چهارم باقی مانده فنجان را با آب یا شیر پر کرده و میل نمایید.

  • می توانید برای شیرین کردن از عسل خالص استفاده نمایید.

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *