Khoshkpak Salted Pistachios – 220 gr
- برند :
خشکپاک - دستهبندی :
تخمه و مغز طعمدار

نقد و بررسی اجمالی
Khoshkpak Salted Pistachios – 220 gr
پسته یکی از میوه ها و مواد غذایی ای بوده که از ارزش غذایی بسیار مهم و بالایی برخوردار است. پسته را برای تمامی افراد با شرایط های جسمانی و بیماری متفاوت توصیه و تجویز می کنند. بیشترین تجویز برای مصرف پسته برای خانم های باردار و کودکانی است که در سنین طلایی رشد مغزی، ذهنی و جسمانی هستند. مصرف مداوم پسته برای مدتی، برای کسانی که دارای کم خونی، مشکلات پوست و مو، مشکلات گوارشی، چاقی و حتی بانوان باردار عالی است. پسته یکی از عضو های جدا نشدنی در آجیل مهمانی ما ایرانیان است. این ماده پر خاصیت و مغذی دارای روغنی است که عملیات هضم غذا را سهل می کند. شایان ذکر است که پسته به اندازه یک پرتغال بزرگ دارای پتاسیم است. پتاسیم یکی از مواد معدنی بسیار مهم و لازم برای بدن انسان است. مهم است که این ماده غذایی مفید را از کجا تهیه کنیم. ما می توانیم با پسته نمکی خشکپاک که در بسته های ۲۲۰ گرمی به بازار عرضه می شوند از مصرف پسته ای با کیفیت، لذت ببریم.
پسته نمکی خشکپاک

خشکپاک
خشکپاک یکی از کارخانههای تولید محصولات ارگانیک است که تا به امروز توانسته نظر مشتریان خود را جلب کند. این برند در سال 1373 با هدف بهبود و ارتقای سطح سبد غذایی مردم تأسیس شده است. رسالت خشکپاک در این راه پر فراز و نشیب و گذر از طوفانهای اقتصادی همواره بر پایه جلب اعتماد مشتری و پاسداشت آن بوده است ، روندی که با تداوم و تکرار آن خشکپاک را به عضوی ثابت از سفره پر نعمت و روزی شما تبدیل کرده است .

خواص پسته
پسته یکی از اعضای خوش مزه و ثابت آجیل ایرانی بوده که میزان پتاسیم موجود در آن با این جثه کوچک با پرتقال برابری میکند. این مغز بی نظیر به علت داشتن مواد مغذی اهمیت زیادی دارد. یکی از مراکز اصلی تولید پسته در ایران، استان کرمان و شهرستان رفسنجان است. پسته به طور کلی در 4 نوع فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی تولید و عرضه میشود. پسته حاوی مواد مغذی و ویتامینهای زیادی است. این دانه شامل کربوهیدراتها، پروتئین، اسیدهای آمینه، چربی و فیبرهای رژیمی است. همچنین سرشار از پتاسیم، آهن، کلسیم ،روی ،مس و سدیم است. ویتامینهای ضروری همانند ویتامین ث ،B6، A، K، تیامین، فولات، کولین ،اسید و بتایین از دیگر ترکیبات این آجیل است. افرادی زیادی پسته را به عنوان خون ساز می شناسند. زیرا مغز آن سرشار از آهن است و مصرف آن برای افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود. مصرف پسته به تقویت حافظه کمک میکند و روی مغز و ذهن تأثیر زیادی دارد. همچنین معده را تقویت میکند، برای تسکین سرفه توصیه میشود، در آرامش قلب و اعصاب تأثیر دارد، برای باز کردن مجاری کبد هم مفید است. این آجیل یکی از منابع غنی اسید آمنیه است که در سلامت قلب و جلوگیری از ایجاد لخته خون مؤثر است.

مشخصات محصول Khoshkpak Salted Pistachios – 220 gr
مشخصات
- وزن
220 گرم
- وزن بستهبندی
235 گرم
- ابعاد بستهبندی
11.5 × 26 سانتیمتر
- مزه
نمکی
- سایر توضیحات
ارزش غذایی 30 گرم پسته شور:
– انرژی: 168 کیلو کالری
– چربی: 13 گرم
– نمک: 0.54 گرم
- شماره پروانه بهداشت
21/19482
منبع: جالبز