Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

  • برند :
    شارین
  • دسته‌بندی :
    ماهی، میگو و خاویار

نقد و بررسی اجمالی
Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

سالمون ازجمله ماهی‌های بسیار مغذی است که در گروه ماهی‌های روغنی قرار می‌گیرد. این ماهی کم‌کالری ولی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب، امگا 3، کلسترول مفید و مواد معدنی همچون  ید، فسفر، کلسیم، پتاسیم و آهن و ویتامین‌هایی همچون A، B و D می‌تواند یک منبع بسیار کامل و کافی در رژیم غذایی شما باشد. «ماهی سالمون منجمد نروژی با طعم مکزیکی» یک محصول مناسب از شرکت «شارین» که در مقدار 350 گرم در بسته‌بندی به ابعاد 22 × 16.6 × 3 سانتی‌متر قرارگرفته است. این فیله‌ی ماهی کاملاً بدون تیغ بوده و ادویه مکزیکی به آن زده‌شده تا طعم و مزه‌ی بهتری داشته باشد. برای یخ‌زدایی آن باید به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را در دمای محیط و یا یخچال قرار دهید و سپس تابه راکمی چرب کرده و به مدت 12 تا 15 دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم سرخ‌کنید.

نقد و بررسی تخصصی

ماهی این پروتئین سرشار از پروتئین و ویتامین D است. مصرف آن برای بدن و مغز فوق‌العاده است. ماهی‌ها سرشار از مواد مغذی و معدنی هستند. اما برخی از ماهی‌ها ارزش غذایی بالاتری نسبت به بقیه دارند. ماهی‌های سالمون در زمره‌ی بهترین ماهی‌ها هستند.

معرفی برند

 

 

 

«شرکت سفره رنگین دریا» یک شرکت ایرانی که از سال 1383 با تولید محصولات خام با عنوان تجاری «شارین» راه‌اندازی شد و در سال 1384 کارش را با 300 نفر کارمند شروع کرد. این شرکت ایرانی در سال 1391 توانست برای اولین بار در ایران میگو سوخاری را با به‌کارگیری بهترین دستگاه‌های تمام‌اتوماتیک اروپایی راه‌اندازی کند.  هم‌اکنون در شارین با استفاده از سیستم انجماد سریع و توزیع محصولات به‌وسیله ماشین‌های یخچال دار با سرمای زیر صفر، طعم ، عطر و ارزش غذائی محصولات تا مرحله رسیدن به دست مشتری حفظ می‌شود.

ویژگی‌های ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی دارای گوشت بسیار لذیذ بوده که به‌صورت فیله تهیه‌شده و می‌توان به بازار عرضه کرد. این ماهی خواص و طعم متفاوتی نسبت به سایر ماهی‌ها دارد. باوجود اسیدهای چرب و امگا سه فراوانش سطح استرس را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. به‌گونه‌ای که 113 گرم از این ماهی 87 درصد از ناز روزانه بدن به امگا سه را تأمین می‌کند و این مقدار اثرات بسیار مفیدی بر سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت.

ماهی‌های سالمون نروژی در کشور نروژ صیدشده و سپس در لایه وسیعی از یخ خشک در باکس‌های کاملاً بهداشتی و با حفظ زنجیره سرما، مستقیماً به مقصد فرودگاه در کشور نروژ ارسال‌شده و با اولین پرواز به ابوظبی دبی ارسال، در آنجا مجدداً توسط شعبه شرکت یخ‌گیری شده و به مقصد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی در تهران بارگیری و ارسال می‌شود؛ در کمتر از دو ساعت فرایند ترخیص انجام می‌گیرد.

ماهی‌های سالمون نروژی فیله‌ی بدون تیغ از این ماهی خوشمزه هستند که با ادویه‌های طعم دار و نمک و فلفل آن را مزه دار کرده‌اند. این محصول 350 گرمی دارای کد صادرات به اتحادیه اروپا بوده و در دمای منهای 18 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری می‌شود.

مشخصات محصول Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    350 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    388 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    22 × 16.6 × 3 سانتی‌متر
  • تیغ

    ندارد

  • پوست

    ندارد

  • محل صید

    شمال

  • شکل

    فیله

  • نوع

    ماهی سالمون

  • شماره پروانه بهداشت

    311654
  • سایر توضیحات

    بدون تیغ و استخوان


  • برای یخ زدایی محصول به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط یا 1 تا 2 ساعت در یخچال نگه‌داری شود

  • در دمای -18 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری شود

  • روش طبخ تابه‌ای: به مقدار کم تابه را چرب کرده و به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ شود

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *