Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

  • برند :
    شارین
  • دسته‌بندی :
    ماهی، میگو و خاویار

نقد و بررسی اجمالی
Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

ماهی یکی از سالم‌ترین غذاهاست که سرشار از ماد غذایی بسیار مهم و اساسی برای بدن همچون پروتئین و ویتامین D است. ماهی‌ها مهم‌ترین منبع اسیدهای چرب امگا سه که برای مغز و بدن بسیار مفید است. ماهی‌های سالمون یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین ماهی‌هاست که میزان اسیدهای چرب و امگا سه آن از سایر ماهی‌ها بیشتر است. این ماهی روغنی را می‌توان به روش‌های مختلف طبخ کرد. «ماهی سالمون منجمد نروژی» 350 گرمی، توسط برند «شارین» به‌صورت کاملاً فیله و بدون استخوان تهیه‌شده است. این ماهی با ادویه کاری- ماسالا با طعم تند و خوشمزه آماده‌ی مصرف شماست.

نقد و بررسی تخصصی

ماهی سرشار از پروتئین و ویتامین D بوده و مصرف آن برای بدن و مغز فوق‌العاده است. ماهی‌ها سرشار از مواد مغذی و معدنی هستند. اما برخی از آن‌ها ارزش غذایی بالاتری نسبت به بقیه دارند. ماهی‌های سالمون در زمره‌ی بهترین ماهی‌هاست.

معرفی برند

 

 

 

«شرکت سفره رنگین دریا» یک شرکت ایرانی که از سال 1383 با تولید محصولات خام با عنوان تجاری «شارین» راه‌اندازی شد و در سال 1384 کارش را با 300 نفر کارمند شروع کرد. این شرکت ایرانی در سال 1391 توانست برای اولین بار در ایران میگو سوخاری را با به‌کارگیری بهترین دستگاه‌های تمام‌اتوماتیک اروپایی راه‌اندازی کند.  هم‌اکنون در شارین با استفاده از سیستم انجماد سریع و توزیع محصولات به‌وسیله ماشین‌های یخچال دار با سرمای زیر صفر، طعم ، عطر و ارزش غذائی محصولات تا مرحله رسیدن به دست مشتری حفظ می‌شود.

ویژگی‌های ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی دارای گوشت بسیار لذیذ بوده که به‌صورت فیله تهیه‌شده و می‌توان به بازار عرضه کرد. این ماهی خواص و طعم متفاوتی نسبت به سایر ماهی‌ها دارد. باوجود اسیدهای چرب و امگا سه فراوانش سطح استرس را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. به‌گونه‌ای که 113 گرم از این ماهی 87 درصد از نیاز روزانه بدن به امگا سه را تأمین می‌کند و این مقدار اثرات بسیار مفیدی بر سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت.

ماهی‌های سالمون نروژی در کشور نروژ صیدشده و سپس در لایه وسیعی از یخ خشک در باکس‌های کاملاً بهداشتی و با حفظ زنجیره سرما، مستقیماً به مقصد فرودگاه در کشور نروژ ارسال‌شده و با اولین پرواز به ابوظبی دبی ارسال، در آنجا مجدداً توسط شعبه شرکت یخ‌گیری شده و به مقصد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی در تهران بارگیری و ارسال می‌شود؛ در کمتر از دو ساعت فرایند ترخیص انجام می‌گیرد.

پخت ماهی سالمون و مزه دار کردن آن

ماهی سالمون یکی از مفیدترین و خوش‌طعم‌ترین ماهی‌هاست که فیله و گوشت ضخیمی دارد. بهتر است قبل از طبخ آن‌ها را با ادویه‌های مختلف طعم دار کرد.

ماهی چرب به‌مانند سالمون دارای مقادیر بیشتر مواد مغذی هستند. این ماهی‌ها سرشار از ویتامین D محلول در چربی بوده مصرف حداقل دو یا سه بار در هفته ماهی سالمون می‌تواند برای بدن بسیار مفید باشد. می‌توان این غذای سرشار از امگا سه را بهروش‌های متنوع با چاشنی‌های مختلف مزه دار کرد تا طعم بهتری داشته باشند. استفاده از ادویه‌های تند به‌مانند ماسالا یکی از ساده‌ترین گزینه‌هاست. ماهی سالمون 350 گرمی ما با این ادویه تند کاری قبلاً طعم دار شده و مزه‌ها کاملاً به خوردش رفته است. در این حالت کافی است فقط ماهی‌ها را  20 تا 30 دقیقه در دمای محیط به مدت یک تا دو ساعت قرار داده و سپس آن‌ها را طبخ کنید. . بهترین روش طبخ این ماهی قرار دادن آن در فر است. اما می‌توان آن را سرخ هم کرد. ضخامت بالای این ماهی در حین طبخ باعث شده تا مغزپخت نگردد و بوی زهم دهد.

مشخصات محصول Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    350 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    390 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    22 × 16.6 × 3 سانتی‌متر
  • تیغ

    ندارد

  • پوست

    ندارد

  • محل صید

    شمال

  • شکل

    فیله

  • نوع

    ماهی سالمون

  • شماره پروانه بهداشت

    311654
  • سایر توضیحات

    بدون تیغ و استخوان


  • برای یخ زدایی محصول به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط یا 1 تا 2 ساعت در یخچال نگه‌داری شود

  • در دمای -18 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری شود

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *