Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr
- برند :
شارین - دستهبندی :
ماهی، میگو و خاویار

نقد و بررسی اجمالی
Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr
ماهی این پروتئین سرشار از پروتئین و ویتامین D است. مصرف آن برای بدن و مغز فوقالعاده است. ماهیها سرشار از مواد مغذی و معدنی هستند. اما برخی از ماهیها ارزش غذایی بالاتری نسبت به بقیه دارند. ماهیهای سالمون در زمرهی بهترین ماهیها هستند. «ماهی سالمون منجمد نروژی» 350 گرمی، توسط برند «شارین» بهصورت کاملاً فیله و بدون استخوان تهیهشده، یک محصول مناسب از شرکت شارین که در مقدار 350 گرم در بستهبندی به ابعاد 22 × 16.6 × 3 سانتیمتر قرارگرفته است. این فیلهی ماهی کاملاً بدون تیغ بوده و چاشنی نمک و فلفل به آن زدهشده تا طعم و مزهی بهتری داشته باشد. برای یخزدایی آن باید به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را در دمای محیط و یا یخچال قرار دهید و سپس تابه راکمی چرب کرده و به مدت 12 تا 15 دقیقه آ را بر روی حرارت ملایم سرخکنید.ماهی با چاشنی لیمو و فلفل دارای طعمی تند و خوشمزه است که میتوانید آن را در مدتزمان 12 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم طبخ کرد.
نقد و بررسی تخصصی
ماهی یکی از سالمترین غذاهاست که سرشار از ماد غذایی بسیار مهم و اساسی برای بدن همچون پروتئین و ویتامین D است. ماهیها مهمترین منبع اسیدهای چرب امگا سه هستند که برای مغز و بدن بسیار مفیدند. ماهیهای سالمون یکی از سالمترین و خوشمزهترین ماهیها بوده که میزان اسیدهای چرب و امگا سه آن از سایر ماهیها بیشتر است.
معرفی برند
«شرکت سفره رنگین دریا» یک شرکت ایرانی که از سال 1383 با تولید محصولات خام با عنوان تجاری «شارین» راهاندازی شد و در سال 1384 کارش را با 300 نفر کارمند شروع کرد. این شرکت ایرانی در سال 1391 توانست برای اولین بار در ایران میگو سوخاری را با بهکارگیری بهترین دستگاههای تماماتوماتیک اروپایی راهاندازی کند. هماکنون در شارین با استفاده از سیستم انجماد سریع و توزیع محصولات بهوسیله ماشینهای یخچال دار با سرمای زیر صفر، طعم ، عطر و ارزش غذائی محصولات تا مرحله رسیدن به دست مشتری حفظ میشود.

ویژگیهای ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی دارای گوشت بسیار لذیذ بوده که بهصورت فیله تهیهشده و میتوان به بازار عرضه کرد. این ماهی خواص و طعم متفاوتی نسبت به سایر ماهیها دارد. باوجود اسیدهای چرب و امگا سه فراوانش سطح استرس را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد. بهگونهای که 113 گرم از این ماهی 87 درصد از ناز روزانه بدن به امگا سه را تأمین میکند و این مقدار اثرات بسیار مفیدی بر سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت.
ماهیهای سالمون نروژی در کشور نروژ صیدشده و سپس در لایه وسیعی از یخ خشک در باکسهای کاملاً بهداشتی و با حفظ زنجیره سرما، مستقیماً به مقصد فرودگاه در کشور نروژ ارسالشده و با اولین پرواز به ابوظبی دبی ارسال، در آنجا مجدداً توسط شعبه شرکت یخگیری شده و به مقصد فرودگاه بینالمللی امام خمینی در تهران بارگیری و ارسال میشود؛ در کمتر از دو ساعت فرایند ترخیص انجام میگیرد.
طعم و مزهای بهتر

ماهی چرب بهمانند سالمون دارای مقادیر بیشتر مواد مغذی هستند. این ماهیها سرشار از ویتامین D محلول در چربی بوده مصرف حداقل دو یا سه بار در هفته ماهی سالمون میتواند برای بدن بسیار مفید باشد. میتوان این غذای سرشار از امگا سه را بهصورت های متنوع با چاشنیهای مختلف مزه دار کرد تا طعم بهتری داشته باشند. استفاده از لیمو و فلفل یکی از سادهترین گزینههاست. ماهی سالمون 350 گرمی ما با این دو چاشنی قبلاً طعم دار شده و مزهها کاملاً به خوردش رفته است. در این حالت کافی است فقط ماهیها را 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط به مدت یک تا دو ساعت قرار داده و سپس آنها را طبخ کنید. . بهترین روش طبخ این ماهی قرار دادن آن در فر است. اما میتوان آن را سرخ هم کرد. ضخامت بالای این ماهی در حین طبخ باعث شده تا مغزپخت نگردد و بوی زهم دهد.
مشخصات محصول Sharin Frozen Marinade Norwegian Salmon Fish 350gr
مشخصات اصلی
- وزن
350 گرم
- وزن بستهبندی
388 گرم
- ابعاد بستهبندی
22 × 16.6 × 3 سانتیمتر
- تیغ
ندارد
- پوست
ندارد
- محل صید
شمال
- شکل
فیله
- نوع
ماهی سالمون
- شماره پروانه بهداشت
311654
- سایر توضیحات
بدون تیغ و استخوان
برای یخ زدایی محصول به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط یا 1 تا 2 ساعت در یخچال نگهداری شود
در دمای -18 درجه سانتیگراد نگهداری شود
روش طبخ تابهای: به مقدار کم تابه را چرب کرده و به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ شود
منبع: جالبز