- برند :
بن مانو - دستهبندی :
قهوه

نقد و بررسی اجمالی
ویژگیهای قهوهی اسپرسو پریسکا
این قهوه ترکیب 80% عربیکا – 20% روبوستا با خاستگاههای آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویهای هنگام نوشیدن قهوهی اسپرسوی پریسکا حس میشود.- Aroma Keep – مکانیزمی که با ممانعت از ورود هوا به داخل بستهبندی پایداری رایحهی قهوه را تضمین میکند.
– MAP – بستهبندی در اتمسفر اصلاحشده در این تکنولوژی بستهبندی از اکسیدشدن قهوه جلوگیری شده و زمان ماندگاری بهطور قابل توجهی افزایش مییابد؛ لذا محصول تازه و معطر باقی میماند.
– Fresh Roast – تمام دانهای قهوه تازهبرشت هستند.
– Signature Blend – ترکیب اختصاصی بنمانو حاصل مشارکت و مشاورهی متخصصین جهانی.
این قهوه ترکیب 80% عربیکا – 20% روبوستا با خاستگاههای آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویهای هنگام نوشیدن قهوهی اسپرسوی پریسکا حس میشود.- Aroma Keep – مکانیزمی که با ممانعت از ورود هوا به داخل بستهبندی پایداری رایحهی قهوه را تضمین میکند.
– MAP – بستهبندی در اتمسفر اصلاحشده در این تکنولوژی بستهبندی از اکسیدشدن قهوه جلوگیری شده و زمان ماندگاری بهطور قابل توجهی افزایش مییابد؛ لذا محصول تازه و معطر باقی میماند.
– Fresh Roast – تمام دانهای قهوه تازهبرشت هستند.
– Signature Blend – ترکیب اختصاصی بنمانو حاصل مشارکت و مشاورهی متخصصین جهانی.
مشخصات محصول
مشخصات کلی
- وزن
250 گرم
- وزن بستهبندی
260 گرم
- ابعاد بستهبندی
29*9*5 سانتیمتر
- نوع بستهبندی
کیسهای
- شماره پروانه بهداشت
22/13151
- سایر توضیحات
کشور سازنده: ایران
بستهبندی: پاکت آلومنیومی
فنآوری بستهبندی -MAP: بستهبندیشده در اتمسفر اصلاحشده
گواهینامهها HACCP, ISO 2200, ISO 9001, HALLAL
نوع و فرآوری
درجهی برشتهکاری: میانبرشت
درجهی آسیا: ریز
گونه: ترکیب عربیکا و روبوستا
نوع: ترکیبی
میزان کافئین: متوسط
مشخصات حسی
رایحه: 8
طعم: 8
اسیدیته: 8
پسطعم: 9
بافت (بادی): 7
عصارهگیری و دمآوری
ابزار: موکاپات ، ماشین اسپرسو
منبع: جالبز