Mahya Protein Sheep Hive 1 Kg

  • برند :
    مهیا پروتئین
  • دسته‌بندی :
    گوشت گوسفند

  • شکل گوشت: تکه‌ای
  • استخوان: ندارد

قلوه گاه

قسمت ران تا زیر دنده‌های گاو، گوساله و گوسفند را قلوه‌گاه می‌گوییم. قسمتی که شامل ماهیچه‌های شکم و دنده می‌شود و به همین دلیل سفت‌تر از گوشت قسمت‌های دیگر بدن است. این قسمت از بدن چربی بیشتری دارد و از دید بسیاری از افراد لذیدترین قسمت هم هست. اما معمولا به تنهایی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و برای استفاده در کباب و سایر غذاها، با گوشت دیگر ترکیب می‌شود تا چربی خود را به آن منتقل کند.

کجا استفاده کنیم؟

همانطور که در بالا گفتیم، این قسمت از گوشت حیوان سفت‌تر از باقی قسمت‌هاست و می‌توان در غذاهایی مثل حلیم، حلیم بادمجان، آبگوشت و … به عنوان گوشت ریش ریش کرده مورد استفاده قرار داد. همچنین به دلیل چربی زیادش می‌توان در کنار گوشت گوسفند، گوشت چرخ کرده مورد نیاز برای کباب را تهیه کرد. جذابترین غذایی که می توانید با قلوه‌گاه درست کنید، استیک قلوه‌گاه است.

کجا استفاده نکنیم؟

نوع گوشت قلوه‌گاه به گونه‌ای است که نباید در خورش استفاده شود. میزان چربی موجود در این قسمت بالاست و همین امر باعث می‌شود تا پس از تکمیل فرآیند پخت، گوشت به اصطلاح آب برود و تقریبا اثری از آن در غذا پیدا نباشد. برای همین باید گفت که به هیچ وجه نباید از این گوشت در خورش استفاده کنید.

مشخصات محصول Mahya Protein Sheep Hive 1 Kg

مشخصات اصلی

  • وزن

    1 کیلوگرم
  • وزن بسته‌بندی

    1.035 کیلوگرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    3 × 16.7 × 21.4 سانتی‌متر
  • شکل گوشت

    تکه‌ای

  • شماره پروانه بهداشت

    IVC913961016685119
  • مناسب برای

    چرخ کرده

  • سایر توضیحات

    – این محصول چربی زیادی دارد و برای تهیه گوشت چرخ‌کرده، به همراه گوشت گوساله مناسب است
  • استخوان

    ندارد

  • تشکیل شده از

    گوشت حد فاصل ران و راسته رانی و اخرین دنده ها دارای بافت چربی

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *