Tohfe Frozen Tilapia Fish Fillet Without Fish Bon 800gr

  • برند :
    تحفه
  • دسته‌بندی :
    ماهی، میگو و خاویار

نقد و بررسی اجمالی
Tohfe Frozen Tilapia Fish Fillet Without Fish Bon 800gr

ماهی تیلاپیا یکی از پرمصرف‌ترین ماهی‌های خوراکی در جهان است . ماهی تیلاپیا محصول شرکت تحفه از نوع بدون تیغ است و از این جهت طرفداران زیادی دارد به خصوص برای کودکان و کسانی که با تیغ ماهی مشکل دارند بسیار راحت می توانند از این نوع ماهی لذت ببرند. ماهی تیلاپیا نوعی ماهی نرم و لطیف است که شما می توانید این نوع ماهی را با روش های متفاوتی طبخ کنید برای مثال استفاده از پودر سوخاری ، پودر سیر و دیگر افزودنی‌ها به انتخاب خودتان طعمی بسیاز لذیذتر به این ماهی خواهند داد.

نقد و بررسی تخصصی

محصولات دریایی تحفه از سال 1383 با هدف توسعه فرهنگ مصرف ماهی در کشور وارد بازار گردید. محصولات کنسروی این مجموعه، در مجتمع تولیدی ساحل صید کنارک در زمینی به مساحت 20000 متر مربع، با بهـره‌گیـری از تکنـولـوژی‌های روز دنیا و کادری متـخصص با امـکان تولیـد 150/000/00 قوطی در سال تولید می‌گردد. تولید کنسرو ماهی و میگو در وزن‌های مختلف، کنسرو ماهی در روغن زیتون، تن ماهی شویدی، رژیمی و هم چنین کنسروهای سالاد تن ماهی، خوراک تن ماهی و لوبیا، تن ماهی و بادمجان از دستاوردهای این مجموعه می باشد. برند تحفه با عرضه ماهی های تجاری و میگو به صورت فیله های منجمد با بهره‌مندی از مدرن ترین تجهیزات برودتی و بسته بندی از کشور آلمان و دانمارک به تولید می رسد. عرضه ی بیش از 20 نوع ماهی و میگو در وزن های مختلف حاصل تلاش این شرکت است.

فواید استفاده از ماهی

ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب چربی با سایر مواد حیوانی متفاوت‌اند. چربی موجود در مواد غذایی حیوانی به طورعمده حاوی ترکیباتی به نام اسیدهای چرب اشباع شده هستند که این ترکیبات موجب بالا بردن کلسترول و سایر چربی‌های نامطلوب خون می‌شوند. بنابراین افراط در مصرف چربی‌های حیوانی، سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و در نهایت منجر به سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود ولی چربی موجود در ماهی و دیگرآبزیان مشابه مواد گیاهی است. اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی‌ در سلامت انسان به عهده دارند و در پیش‌گیری از بسیاری از بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف موثرند.روغن ماهی نه تنها سرشار از اسیدهای چرب ضروری و لازم برای بدن و مفید برای حفظ سلامت قلب است بلکه هم چنین به بهبود اختلالات و مشکلات روانی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی و شیزوفرنی کمک می‌کند.

بهترین خواص از تیلاپیا

بعد از ماهی کپور ، دومین ماهی پرمصرف در جهان است. این ماهی درحال حاضر در 135 کشور جهان تولید می شود که کشورهای همسایه ایران بویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریای خزر از آن جمله هستند. رشد و تکثیر سریع این ماهی به همراه قیمت ارزان برای پروش آن، از خواص ماهی تیلاپیا برای گسترش آن در صنعت شیلات است. همچنین این ماهی نیز همانند سایر ماهی ها دارای ارزش غذایی و خواص درمانی متعدد برای مصرف کنندگان است. گوشت ماهی تیلاپیا دارای مقدار مناسب پروتئین، کاروتنوئیدها، و نسبت مطلوب اسیدهای چرب غیراشباع است. این ماهی سرشار از اسید چرب امگا3 بوده، کمک به عملکرد غده تیروئید، حفظ سلامت قلب و مغز، پیشگیری و درمان افسردگی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی از خواص ماهی تیلاپیا است.

رژیم غذایی با تیلاپیا

ماهی تیلاپیا منبع بسیار مناسبی از پروتئین و مواد‌مغذی است. هر ۱۰۰ گرم تیلاپیا، حاوی ۲۶ گرم پروتئین است. این درحالی است که فقط ۱۲۸ کالری دارد. این یعنی ماهی تیلاپیا می تواند گزینه مناسبی در رژیم غذایی و کاهش وزن باشد. یلاپیا از جمله ماهیانی است که بخوبی فیله می‌شود و گوشتش تیغ ندارد. وجود استخوان یا همان تیغ در لابه‌لای گوشت برخی ماهیان موجب شده​ گروهی از مصرف‌کنندگان علاقه کمتری به مصرف ماهی نشان دهند؛ بویژه در نواحی غیرساحلی که ماهی به‌صورت سنتی سهم کمتری در سبد غذایی مردم دارد، این موضوع در کنار بو ​و​طعم خاص گوشت ماهی به ذائقه همگان خوشایند نیست.

تغذیه سالم‌تر

غذاهای حاصل از آبزیان علاوه بر تامین پروتئین‌های مورد نیاز بدن، دارای بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه ویتامین 12 B هستند. بدیهی است اگر این غذاها توأم با سبزی‌ها مصرف شوند، ارزش آنها به مراتب بیشتر خواهد بود.در بسیاری از جوامع نصف مرگ و میرها در اثر  تجمع کلسترول و ایجاد رسوب در عروق خونی است که سبب مسدود شدن رگ‌های تغذیه‌کننده قلب و در نتیجه حملات قلبی و مغزی می‌شود.میزان چربی موجود در ماهی‌ها و سایر آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بسیار کمتر است. بیشتر ماهی‌ها کمتر از 5 درصد چربی دارند. فقط چربی گوشت مرغ بدون پوست مانند ماهی است.

مشخصات محصول Tohfe Frozen Tilapia Fish Fillet Without Fish Bon 800gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    800 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    836 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    39.5 × 21.6 × 5 سانتی‌متر
  • تیغ

    ندارد

  • پوست

    ندارد

  • شکل

    فیله

  • نوع

    ماهی تیلاپیا

  • شماره پروانه بهداشت

    131029
  • سایر توضیحات

    در دمای -18 نگه‌داری شود

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *