Tukasan Khavar Ostrich Fillet 0.45kg
- برند :
توکاسان - دستهبندی :
گوشت مرغ

نقد و بررسی اجمالی
Tukasan Khavar Ostrich Fillet 0.45kg
استفاده از یک مواد غذایی سالم و قابل اطمینان برای حفظ سلامتی اهمیت ویژهای دارد و یکی از آسانترین راهها برای حفظ سلامتی خود و اعضای خانواده، تهیه مواد غذایی سالم، باکیفیت و مقوی است. گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار میآید و دارای اسید های آمینه و اسیدهای چرب ضروری و ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که باید از راه مواد غذایی وارد بدن شود. گوشت شترمرغ که در گروه گوشتهای قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که میتوان گفت یکی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز در دسترس است. فیله شترمرغ «توکاسان خاور» در بستههایی با وزن 450 گرم و در بستهبندیهای وکیوم با ابعاد 6 × 16 × 21 آماده و عرضه بازار میشود که در میان محصولات گوشتی مشابه از از نظر بهداشت بسته بندی در رده بالایی قرار دارد و بسیار با کیفیت است.
ویژگیها و طعم گوشت شتر مرغ

گوشت شترمرغ با گوشت حیوانات کشتاری دیگر فرق دارد. از جمله این تفاوتها میزان پایین چربی، ترکیب مناسب آمینو اسیدها و درصد بالای آمینواسیدهای اشباع و غیراشباع است. طعم گوشت شتر مرغ بسیار شبیه به گوشت گوساله است و سالم ترین گوشت قرمز می باشد و با اینکه طعم و ساختار آن به گوشت گوساله شبیه است و به عنوان یک جانشین رضایتبخش برای گوشت قرمز، خریداران زیادی را به خود جلب کرده است. طعم گوشت شترمرغ خاص بوده و به راحتی قابل تشخیص است. همچنین گوشت شتر مرغ در مقایسه با انواع گوشتهای دیگر نرمتر و قابل هضمتر است و احتیاج به زمان پخت بالایی ندارد. همچنین به خاطر مزه خاصش احتیاجی به آمادهسازی و افزودن ادویههای تند ندارد. مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند. گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح آن سرکه است.
خواص گوشت شتر مرغ

کم بودن چربی بین ماهیچهای گوشت شترمرغ یکی از مهمترین خواص آن به شمار می رود. به این ترتیب مصرف آن برای افرادی که بهدنبال کاهش وزن هستند بسیار مناسب است. این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد. همچنین گوشت شترمرغ، آهن مناسبی را برای افراد کم خون و زنان باردار فراهم می کند. میزان آهن این گوشت تقریبا به اندازه گوشت گاو و بسیار بیشتر از گوشت مرغ است. گوشت شترمرغ با عالی ترین نوع گوشت گوساله قابل مقایسه است و اغلب به صورت کبابی و استیک استفاده می شود. این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1،B2 و نیاسین است. همچنین مصرف گوشت شترمرغ برای رفع سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل و سیاتیک مفید است. لازم به ذکر است که گوشت شترمرغ به عنوان منبع ویتامینهای گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 به شمار می رود. گفته میشود که میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت گاو و مرغ است.
هرم غذایی

مشخصات محصول Tukasan Khavar Ostrich Fillet 0.45kg
مشخصات اصلی
- وزن
0.45 کیلوگرم
- وزن بستهبندی
0.48 کیلوگرم
- ابعاد بستهبندی
6 × 16 × 21 سانتیمتر
- طعم
ساده
- شماره پروانه بهداشت
071631
- سایر توضیحات
شرایط نگهداری: دمای 0 تا 4 درجه سانتی گراد
منبع: جالبز