Mah Protein Frozen Tilapia Fillet – 1 Kg
- برند :
مه پروتئین - دستهبندی :
ماهی، میگو و خاویار

نقد و بررسی اجمالی
Mah Protein Frozen Tilapia Fillet – 1 Kg
ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب چربی با سایر مواد حیوانی متفاوتاند. چربی موجود در مواد غذایی حیوانی به طورعمده حاوی ترکیباتی به نام اسیدهای چرب اشباع شده هستند که این ترکیبات موجب بالا بردن کلسترول و سایر چربیهای نامطلوب خون میشوند. بنابراین افراط در مصرف چربیهای حیوانی، سلامت قلب و عروق را به خطر انداخته و در نهایت منجر به سکتههای قلبی و مغزی میشود ولی چربی موجود در ماهی و دیگرآبزیان مشابه مواد گیاهی است. اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا 3 در آبزیان وجود دارد که اثرات بسیار مهمی در سلامت انسان به عهده دارند و در پیشگیری از بسیاری از بیماریها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف موثرند.
روغن ماهی نه تنها سرشار از اسیدهای چرب ضروری و لازم برای بدن و مفید برای حفظ سلامت قلب است بلکه هم چنین به بهبود اختلالات و مشکلات روانی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی و شیزوفرنی کمک میکند. غذاهای حاصل از آبزیان علاوه بر تامین پروتئینهای مورد نیاز بدن، دارای بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی به ویژه ویتامین 12 B هستند. بدیهی است اگر این غذاها توأم با سبزیها مصرف شوند، ارزش آنها به مراتب بیشتر خواهد بود. بیشتر ماهیها کمتر از 5 درصد چربی دارند. فقط چربی گوشت مرغ بدون پوست مانند ماهی است. ماهی تیلاپیا سرشار از پروتئین است. هر وعده ۱۰۰ گرمی از این ماهی حاوی ۲۶ گرم پروتئین است. این ماهی همچنین سرشار از ویتامینها و موادمعدنی مانند نیاسین، ویتامین ب۱۲ (B12)، فسفر، سلنیوم و پتاسیم است.
تیلاپیا منبع پروتئینی بدون چربی نیز محسوب میشود، چراکه در هروعدهی مصرفی فقط ۳ گرم چربی دارد که بسیار ناچیز است. این بسته با تکنولوژی روز دنیا به وزن ۱ کیلوگرمی تولید شده و در اختیار شما قرار می گیرد.
تیلاپیا
تیلاپیا متعلق گونهی خاصی از ماهیهای آبهای شیرین بوده و از اعضای خانواده سیکلیدماهیان محسوب میشود. این ماهی همانند دیگر ماهیها سرشار از پروتئین بوده و میزان کالری آن پایین است. همچنین نیاسین، ویتامین B12، فسفر، سلنیوم و پتاسیم از دیگر مواد معدنی و ویتامینهای آن محسوب میشود.

خواص ماهی

ماهی را میتوان یکی از غنیترین مواد غذایی با ارزش غذایی بالا محسوب کرد، چرا که دارای کالری بالا و نیز حاوی پروتئین با کیفیت بالا است. عامل مهم تر میزان چربی و کلسترول پایین آن به نسبت پروتئینهای موجود در آن است. وجود اسید چرب امگا-3 یکی دیگر از ویژگیهای مهم این نوع فرآورده است. امگا 3 جز دسته چربیهایی است که توسط بدن تولید نمیشود اما بسیار برای بدن مفید است. طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، آزمایشها کلینیکی نشان دادهاند که امگا 3 در کاهش مشکلات بیماریهای قلبی عروقی تأثیر زیادی دارد. ماهی منبع عالی امگا 3 است و بنابراین خطر بیماریهای قلبی را پایین می آورد. همچنین سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب را بالا میبرد. افراد مبتلا به دیابت حتی بیشتر از دیگران میتوانند از فواید مصرف ماهی بهره گیرند. زیرا اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در ماهی تن از همان ابتدا انسولین را تحت کنترل گرفته، و به این ترتیب، زندگی روزمره را برای بیماران مبتلا به دیابت آسانتر مینماید. در کل غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامینها و املاح هستند. همچنین تن ماهی التهابات ناشی از بیماری، و التهاب ماهیچهها را تا میزان زیادی کنترل میکند. مواد معدنی ضد التهاب و کلسترول سالم موجود در گوشت این ماهی به انتشار منابع موجود در بدن نقش پر رنگی دارد. این مسئله باعث کارکرد مناسب کل مجموعهی بدن شده، و از ایجاد بیماریهای التهابی نظیر آرتروز و نقرس پیشگیری مینماید.
مشخصات محصول Mah Protein Frozen Tilapia Fillet – 1 Kg
مشخصات اصلی
- وزن
1000 گرم
- وزن بستهبندی
1034 گرم
- ابعاد بستهبندی
41 × 3 × 24 سانتیمتر
- تیغ
ندارد
- پوست
ندارد
- شکل
فیله
- نوع
ماهی تیلاپیا
- شماره پروانه بهداشت
071132
منبع: جالبز