• برند :
    نارون
  • دسته‌بندی :
    عرقیات و گلاب

  • ارگانیک: خیر

نقد و بررسی اجمالی

عرق زنجبیل یکی از عرقیات گیاهی است که خواص درمانی بسیاری دارد. این عرق از ساقه گیاه زنجبیل که درون زمین است تهیه می‌شود و خواص زنجبیل را عیناً در خود جای داده است. گیاه زنجبیل به دلیل ترکیبات جین جرول و شوگائول ها که داراست طعمی تند دارد و دهان را می‌سوزاند. اما سوزش آن در حد قابل تحمل است. این گیاه خاصیت ضد انعقاد و ضد لخته شدن خون دارد به همین دلیل برای افرادی که خونشان غلیظ است و از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند توصیه می‌شود. زنجبیل بهترین گیاه در بهبود عملکرد دستگاه گوارشی است، زیرا تأثیر مفیدی در هضم غذا، تقویت معده و روده، تسکین خونریزی روده، درمان اسهال و رفع حالت تهوع دارد. شما می‌توانید با تهیه عرق زنجبیل غلیظ شده نارون از خواص بی نظیر آن لذت ببرید. این عرق گیاهی را می‌توانید روزانه بعد از هر وعده غذایی به میزان یک استکان مصرف نمایید. گفتی است محصول ارائه شده از نوع غلیظ شده آن است، پس بهتر است با کمی آب آن را مصرف نمایید.

خواص بی نظیر زنجبیل

برای تولید عرق گیاهی، ابتدا آب و ماده معطر که همان گیاه باشد را می جوشانند. پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی یا صنعتی انجام می‌گیرد و مایعی که با تقطیر به دست آمده ، همان آب معطری است که عرق گیاهی نام دارد. عرقیات گیاهی از هر گیاهی مانند برگ نعناع، بیدمشک، ریحان، گل محمدی یا زیره که دارای رایحه و اسانس باشد، قابل تهیه است. طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکول‌های آب نفوذ می کند و در اصطلاح علمی، آب معطر مقطر تولید می‌گردد. این آب‌های معطر مقطر، علاوه بر طعم و رایحه خوبشان، خواصی بسیار مقوی برای بدن به همراه دارند. عرق زنجبیل از تقطیر گیاه زنجبیل و آب به دست می آید و تمامی خواص خود گیاه زنجبیل را در خود دارد. موادی که باعث شده‌اند زنجبیل حالتی تند داشته باشد و زبان را بسوزاند ستن و فنلی، رزین و اسانسی موسوم به کامفن و فلاندرن نام دارند. زنجبیل گیاهی شبیه به گیاه شقایق است و در شمال ایران و هندوستان و بنگلادش و چین و سرزمین‌های مشرق زمین وجود دارد. بهترین نوع این گیاه، زنجبیلی است که از چین وارد می‌شود زیرا طبیعت آن گرم و خشک است. قسمت اصلی مورد استفاده گیاه زنجبیل ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که به آن ریزوم میگویند. این گیاه به صورت تازه و خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زنجبیل طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعتی گرم و کمی خشک دارد، بنابراین دارای خواص گرم کننده و معرق است. معمولاً برای سرماخوردگی‌های سخت که تمایل به قی و استفراغ در بیمار وجود دارد توصیه می‌شود. علاوه بر این، این گیاه برای التهاب سینه بسیار مفید است و در برطرف کردن سرفه، استسقا، اسهال و تقویت حافظه نقش پررنگی دارد. زنجبیل نیروی جنسی را تقویت می کند و برای تقویت معده و روده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه همچنین در تسکین خون ریزی روده‌ها نقش شایانی ایفا می‌کند. این گیاه برای بیماری‌های ناشی از سرماخوردگی، تب ناشی از آنفلوانزا، گلودرد، گرفتگی‌های ناشی از قاعدگی یا سردرد بسیار مفید بوده و تأثیر چشم گیری دارد.

مشخصات محصول

مشخصات

  • حجم

    300 میلی‌لیتر
  • وزن بسته‌بندی

    302 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    6 × 6 × 14 سانتی‌متر
  • ارگانیک

    خیر

  • شماره پروانه بهداشت

    40/10650

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *