Azma 70% Cocktail Kebab Sausage 1000g

  • برند :
    آزما
  • دسته‌بندی :
    سوسیس و کالباس

  • تهیه شده از: گوشت قرمز
  • همراه با: ساده
  • درصد گوشت: تا 70 درصد

نقد و بررسی اجمالی
Azma 70% Cocktail Kebab Sausage 1000g

به‌علت نداشتن زمان کافی یا نبود برخی موادغذایی گاهی نمی‌توان غذایی مناسب برای خود یا مهمان خود طبخ کرد. سوسیس و کالباس از جمله فرآورده‌های گوشتی هستند که در این شرایط به دادمان می‌رسند. استفاده از گوشت قرمز در این مواد غذایی موجب شده تا منبعی غنی از پروتئین و مواد معدنی به شمار آیند. شرکت‌های مواد غذایی با تهیه سوسیس و کالباس با طعم‌های مختلف شما را از رفتن به رستوران برای خوردن این غذاها بی‌نیاز می‌کند. سوسیس کوکتل کبابی از جمله محصولاتی است که توسط شرکت «آزما» در مقدار 1000 گرم عرضه می‌شود. اگر شما هم طعم زغالی را دوست دارید، این محصول انتخاب مناسبی است.

خوشمزه کبابی

ارزش غذایی این محصول در هر 55 گرم معادل 160 کیلوکالری انرژی، 0.06 گرم قند، 10.45 گرم چربی، 1.65 گرم نمک و 0.01 اسیدهای چرب ترانس است. ترکیبات این سوسیس‌ها گوشت قرمز، روغن مایع، نمک، ادویه، فسفات،، نیتریت سدیم، کازئین است. تفاوت میان کوکتل با انواع معمولی سوسیس در اندازه آنها است. سوسیس کوکتل را می‌توان در مخلوطی از روغن و سس کچاپ سرخ نمود. همچنین در فر، در ماکروفر و بصورت کبابی نیز می‌توان آن را طبخ کرد.

شرکت آزما

 

 

شرکت پروتئینی «یاس طعم» با بیش از 25 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. یاس طعم با نام تجاری «آزما» یک مجموعه تولید و ارائه فرآورده‌های گوشتی است. این مجموعه در سال 1372 در اصفهان تاسیس شد و تا امروز یکی از نام‌های موفق و معتبر در بازار بوده است. آزما در تولید فرآوده‌های گوشتی خود اعم از سوسیس و کالباس، همبرگر، کباب لقمه، ناگت، میگو سوخاری، پیتزا آماده، ساندویچ و انواع غذاهای آماده به طبخ و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده می‌کند. بهره‌بری از دستگاه‌های جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد.

درباره سوسیس و کالباس

 

سوسیس و کالباس جزء فست فودهای پر طرفدار است که اولین بار در ایران توسط فردی روسی در بندر انزلی در سال 1307 تهیه شد. چند سال بعد؛ کارخانه‌هایی احداث شد که به تولید این گونه مواد غذایی روی آوردند. تولید کنندگان برای ماندگاری کالباس و سوسیس از نگهدارنده‌هایی همچون نیتریت سدیم و نمک استفاده می‌کنند. این مواد از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کنند و نیز در ایجاد رنگ صورتی و طعم و بوی گوشت سوسیس و کالباس مؤثر هستند. این مواد غذایی طعمی خاص و لذیذ دارد که اکثر افراد فارق از سنی که دارند، از خوردن آن لذت می‎‌برند.

هرم مواد غذایی

مشخصات محصول Azma 70% Cocktail Kebab Sausage 1000g

مشخصات اصلی

  • وزن

    1000 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    18 × 16 × 7 سانتی‌متر
  • تهیه شده از

    گوشت قرمز

  • همراه با

    ساده

  • درصد گوشت

    تا 70 درصد

  • شماره پروانه بهداشت

    40/10129
  • سایر توضیحات

    ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم:


  • – انرژی: 160 کیلوکالری

  • – قند: 0.06 گرم

  • – چربی: 10.45 گرم

  • – نمک: 1.65 گرم

  • – اسیدهای چرب ترانس: 0.01 گرم

  • ترکیبات: گوشت قرمز، روغن مایع، نمک، ادویه، فسفات،، نیتریت سدیم، کازئین

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *