Ssham Sham 55 Smoky Cocktail Sausage 1000 gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Ssham Sham 55 Smoky Cocktail Sausage 1000 gr
درباره شام شام
مــجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان نامی آشنا در تولید انواع محصولات گوشتی است. استفاده از مواد اولیه عالی و مرغوب و بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شدهاست و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.

تاریخچه سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس در ایران در سال 1307 توسط فردی روسی در بندر انزلی با ماشینی کوچک و دستی تهیه شد. در سال 1309 اولین کارخانه در همانجا تاسیس شد که روزانه ۴۰ تا۵۰ کیلوگرم کالباس تولید میکرد. بعد از آن کارخانهای کوچک در تهران راهاندازی شد. در سال ۱۳۳۷ هجری خورشیدی اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان است و امروزه کارخانجات بسیاری در ایران مشغول فعالیت و رقابت هستند که شام شام نامی آشنا و با سابقه در این زمینه است. سوسیس و کالباس جزو فرآوردههای گوشتی پر مصرف در ایران محسوب میشوند. برای ماندگاری کالباس و سوسیس استفاده از نگهدارندههایی همچون نیتریت سدیم و نمک استفاده میشود. این مواد از رشد میکروبها جلوگیری میکنند و نیز در ایجاد رنگ صورتی و طعم و بوی گوشت سوسیس و کالباس مؤثر هستند. جالب است بدانید که اغلب فرآوردههای گوشتی از نظر تغذیه، به علت دارا بودن ترکیب غنیتر اسید آمینه نسبت به گوشت خالص، از نظر پروتئین ارزش بالاتری دارند. سوسیس و کالباس با 30 تا 40 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 80 تا 90 و کالباس خشک با 60 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 100 تا 110 است و این در حالی است که پروتئین گوشت قرمز خالص فقط 70 تا 80 درصد است.
باتوجه به درصد زیاد چربی این محصولات، توصیه میشود که از مصرف سسهای پرچرب بههمراه این غذاها خودداری شود.

هرم مواد غذایی

مشخصات محصول Ssham Sham 55 Smoky Cocktail Sausage 1000 gr
مشخصات اصلی
- وزن
1000 گرم
- وزن بستهبندی
1010 گرم
- ابعاد بستهبندی
22 × 14 × 12 سانتیمتر
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
28/10183
- تراریخته
بله
منبع: جالبز