Ssham Sham 70% Permuim Hot Dog Sausage 500gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Ssham Sham 70% Permuim Hot Dog Sausage 500gr
استفاده از غذاهای آماده، کنسروی و فرآوردههای گوشتی بهدلیل تغییر در سبک زندگی و اهمیت زمان جایگاه ویژهای در زندگیها پیدا کرده است. درست است که هیچ غذایی لذیذتر از غذای خانگی نیست اما برای مواقعی که از نظر زمانی در مضیقه هستیم، استفاده از این نوع غذاها گزینه ایده آلی است. سوسیس هات داگ ممتاز 70% محصول برند نام آشنا و با سابقه شام شام است که محصولاتی متنوع به بازار عرضه کرده است. ارزش غذایی این محصول در 55 گرم معادل 103.2 کیلوکالری انرژی، 0.01 گرم قند، 6.6 گرم چربی، 0.38 گرم نمک و 0.06 اسیدهای چرب ترانس است.
درباره شام شام

مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. شام شام در تولید فرآودههای گوشتی خود اعم از همبرگر، سوسیس، کراکوف، هاتداگ، ژامبون، ناگت و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده میکند. بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شده است و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.
تاریخچه سوسیس و کالباس

قدمت تهیه سوسیس و کالباس در ایران به حدود یک قرن پیش میرسد. در آن زمان فردی روسی در بندر انزلی با ماشینی کوچک و دستی شروع به تولید فرآوردههای گوشتی کرد. در سال ۱۳۳۷ هجری خورشیدی اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان بودند. امروزه کارخانجات بسیاری در ایران مشغول فعالیت و رقابت هستند. سوسیس و کالباس جزو فرآوردههای گوشتی پر مصرف در ایران محسوب میشوند. برای ماندگاری کالباس و سوسیس استفاده از نگهدارندههایی همچون نیتریت سدیم و نمک استفاده میشود. این مواد از رشد میکروبها جلوگیری میکنند و نیز در ایجاد رنگ صورتی و طعم و بوی گوشت سوسیس و کالباس مؤثر هستند.
اولین بار فرآوردههای گوشتی در پی نمک سود کردن گوشت برای افزایش مدت ماندگاری پدید آمد و از این غذاها اغلب در جشنها واعیاد وبطور کلی مراسم مذهبی استفاده میکردند. سوسیس وکالباس منابعی غنی از پروتئین ومواد معدنی هستند، چراکه گوشت قرمز وسفید به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده در این محصولات استفاده میشوند که سرشار از انواع آمینواسیدهای ضروری برای بدن هستند. برخی از فرآوردهها حاوی کربوهیدراتهای مختلف مانند نشاسته، آرد و شیر خشک است.
هرم مواد غذایی
جالب است بدانید که اغلب فرآوردههای گوشتی از نظر تغذیه، به علت دارا بودن ترکیب غنیتر اسید آمینه نسبت به گوشت خالص، از نظر پروتئین ارزش بالاتری دارند. سوسیس و کالباس با 30 تا 40 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 80 تا 90 و کالباس خشک با 60 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 100 تا 110 است و این در حالی است که پروتئین گوشت قرمز خالص فقط 70 تا 80 درصد است.
باتوجه به درصد زیاد چربی این محصولات، توصیه میشود که از مصرف سسهای پرچرب بههمراه این غذاها خودداری شود.

مشخصات محصول Ssham Sham 70% Permuim Hot Dog Sausage 500gr
مشخصات اصلی
- وزن
500 گرم
- وزن بستهبندی
523 گرم
- ابعاد بستهبندی
37 × 7 × 6 سانتیمتر
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- همراه با
ساده
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
36/10166
- سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم:
– انرژی: 103.2 کیلوکالری
– قند: 0.1 گرم
– چربی: 6.6 گرم
– نمک: 0.38 گرم
– اسیدهای چرب ترانس: 0.06
حاوی 70% گوشت قرمز
منبع: جالبز