Sham Sham Special Sausage 60 1000 gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Sham Sham Special Sausage 60 1000 gr
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران


تاریخچه ورود سوسیس و کالباس به ایران به حدود 1 قرن پیش برمیگردد. در سال 1307 فردی روسی سوسیس را به ایران آورد. در ابتدا تولید سوسیس و کالباس از طریق دستی و با ماشینی کوچک انجام میشد که تنها نیاز روزانه افراد کمی و تنها اتباع خارجی آن ناحیه را تامین میکرد. تقریبا 2 سال بعد در و در همان انزلی اولین کارخانه تاسیس شد که روزانه۴۰ تا۵۰ کیلوگرم کالباس تولید میشد. بعد از تاسیس کارخانهای کوچک در تهران در سال 1337 اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان است. سوسیس و کالباس جزو فرآوردههای گوشتی پر مصرف در ایران محسوب میشوند. سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن (saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس نیز (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع sosis لهستانی است. در ایران به تمام سوسیسهای حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.
شام شام
مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. شام شام در تولید فرآودههای گوشتی خود اعم از همبرگر، سوسیس، کراکوف، هاتداگ، ژامبون، ناگت و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده میکند. بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شده است و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.

سوسیسها

مواد تشکیل دهنده سوسیسها معمولا گوشت چرخ کرده گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درمواردی نادر از ماهی تهیه میشوند. نمک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل میکند. در تهیه سوسیسها از ادویه جات نظیرنمک، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه و زنجبیل استفاده میشود. طعم منحصر بفرد سوسیس و کالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد. در تهیه سوسیسها و برای ماندگاری و رنگ و طعم آنها از نیترات ها و فسفاتها به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی و به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان ،افزایش دهنده ظرفیت اتصال گوشت به آب و حفظ رنگ و طعم سوسیس و کالباس استفاده میشود. سوسیسها و کالباس پس از تهیه توسط دستگاه پر کن (stuffer) روکش میشوند. دو نوع روکش طبیعی و مصنوعی موجود است. در قدیم برای بسته بندی و پوشش سوسیسها از روده حیوانات استفاده میکردند. امروزه برای بسته بندی این محصولات از کلاژن یا سلولز یا حتی پلاستیک استفاده میکنند.
مشخصات محصول Sham Sham Special Sausage 60 1000 gr
مشخصات اصلی
- وزن
1000 گرم
- وزن بستهبندی
1100 گرم
- ابعاد بستهبندی
25 × 20 ×5 سانتیمتر
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
36/11210
- تراریخته
خیر
- سایر توضیحات
سوسیس 60% گوشت قرمز
ارزش غذایی در هر سوسیس معادل 55 گرم:
انرژی: 179 کیلوکالری
قند: 27 گرم
چربی: 10 گرم
نمک: 0.55 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
منبع: جالبز