Ssham Sham Bulgarian Sausage 1000gr
- برند :
شام شام - دستهبندی :
سوسیس و کالباس

نقد و بررسی اجمالی
Ssham Sham Bulgarian Sausage 1000gr
امرزوه استفاده از غذاهای آماده و غذاهایی که زمان طبخ آنها سریع است در بین خانوادهها بسیار زیاد شده است که همه آنها از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند. در تهیه فرآوردههای گوشتی سبد خانواده همواره سعی کنید از برندهای معتبری خریداری کنید. رفتن جوامع امروزی به سمت ماشینی و صنعتی شدن و شاغل بودن والدین سبب شده تا آنها زمان کافی برای درست کردن غذا را نداشته باشند از اینرو برخی از غذاهای آماده اگر به درستی تهیه شده باشند میتوانند گاهی جایگزین غذاهای وقت گیر برای شما و کودکانتان باشند. شرکت صنعتی شام شام سوسیس بلغاری به مقدار 1000 گرم را در اختیار شما قرار داده است. ارزش غذایی این محصول در هر 55 گرم معادل 136 کیلوکالری انرژی، 0.27 گرم قند، 10.7 گرم چربی، 0.44 گرم نمک و 0.5 اسیدهای چرب ترانس است.
خانواده شام شام

مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با بیش از 27 سال سابقه درخشان در تولید انواع محصولات گوشتی نامی آشنا است. شام شام در تولید فرآودههای گوشتی خود اعم از همبرگر، سوسیس، کراکوف، هاتداگ، ژامبون، ناگت و … از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده میکند. بهرهبری از دستگاههای جدید و پیشرفته همگام با تکنولوژی نوین این امکان را به این مجموعه داده تا بتواند تنوع تولیدات خود را ارتقا دهد و در تولید انواع سوسیس، کالباس، کباب لقمه، همبرگر، بسته بندی و قطعه بندی گوشت قرمز و سفید، انواع غذاهای آماده به طبخ و طبخ شده، مجموعا ظرفیت تولید سالیانه 40 هزار تن را داشتهباشد. در سال گذشته خطوط تولیدی جدید نظیر خط ناگت و اتاق پخت مرغ سوخاری در این مجموعه راه اندازی شده است و ازجمله محصولات جدید میتوان به کالباس کرات زیتون، کالباس کرات قارچ، سوسیس ژاپنی، استیک گوشت، فیله گوشت و فیله مرغ اشاره کرد. این مجتمع با فعالیت مداوم و پشتکار بسیار، موفق به دریافت تندیس قهرمانان صنعت کشور وتندیس کارآفرین نمونه و تندیس نام آوران صنعت کشور و کسب عنوان واحد نمونه استاندارد و واحد نمونه بسته بندی دامپزشکی در سال گذشته گردید.
تاریجچه این غذاهای آماده و سریع

سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن (saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس نیز (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع sosis لهستانی است. در ایران به تمام سوسیسهای حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. تاریخچه ورود سوسیس و کالباس به ایران به حدود 1 قرن پیش برمیگردد. در سال 1307 فردی روسی سوسیس را به ایران آورد. در ابتدا تولید سوسیس و کالباس از طریق دستی و با ماشینی کوچک انجام میشد که تنها نیاز روزانه افراد کمی و تنها اتباع خارجی آن ناحیه را تامین میکرد. تقریبا 2 سال بعد در و در همان انزلی اولین کارخانه تاسیس شد که روزانه۴۰ تا۵۰ کیلوگرم کالباس تولید میشد. بعد از تاسیس کارخانهای کوچک در تهران در سال 1337 اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس با نام آرزومان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آرزومانیان آوانسیان است. سوسیس و کالباس جزو فرآوردههای گوشتی پر مصرف در ایران محسوب میشوند.

سوسیسها

سوسیسها ار گوشت چرخ کرده گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درموارد نادر ماهی تهیه میشوند. نمک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل میکند. در تهیه سوسیسها از ادویه جات نظیرنمک، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه و زنجبیل استفاده میشود. طعم منحصر بفرد سوسیس و کالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد. در تهیه سوسیسها و برای ماندگاری و رنگ و طعم آنها از نیترات ها و فسفاتها به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی و به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان ،افزایش دهنده ظرفیت اتصال گوشت به آب و حفظ رنگ و طعم سوسیس و کالباس استفاده میشود. سوسیسها و کالباس پس از تهیه توسط دستگاه پر کن (stuffer) روکش میشوند. دو نوع روکش طبیعی و مصنوعی موجود است. در قدیم برای بسته بندی و پوشش سوسیسها از روده حیوانات استفاده میکردند. امروزه برای بسته بندی این محصولات از کلاژن یا سلولز یا حتی پلاستیک استفاده میکنند.
هرم غذایی

مشخصات محصول Ssham Sham Bulgarian Sausage 1000gr
مشخصات اصلی
- وزن
1000 گرم
- ابعاد بستهبندی
18 × 15 × 11 سانتیمتر
- تهیه شده از
گوشت قرمز
- همراه با
ساده
- درصد گوشت
تا 70 درصد
- شماره پروانه بهداشت
36/10183
- سایر توضیحات
ارزش غذایی محصول در هر 55 گرم:
– انرژی: 136 کیلوکالری
– قند: 0.27 گرم
– چربی: 10.7 گرم
– نمک: 0.44 گرم
– اسیدهای چرب ترانس: 0.5 گرم
حاوی 55% گوشت قرمز
منبع: جالبز