Lenovo Phab PB1-750N Dual SIM 16GB Tablet

  • برند :
    لنوو
  • دسته‌بندی :
    تبلت

  • قابلیت مکالمه: دارد
  • مقدار رم: 1 گیگابایت
  • بازه اندازه صفحه نمایش: کوچکتر از 8 اینچ
  • شبکه های ارتباطی: 2G
    3G
  • حافظه داخلی: 16 گیگابایت
  • امکانات: قابلیت نصب سیم‌کارت
    قابلیت مکالمه
  • قابلیت پشتیبانی از سیم کارت: دارد – دو سیم کارت
  • فناوری‌های ارتباطی: GPRS
    EDGE
    Wi-Fi
    بلوتوث
    رادیو
    OTG
  • درگاه ارتباطی: microUSB
هشدار سامانه همتا: حتما در زمان تحویل دستگاه، به کمک کد فعال‌سازی چاپ شده روی جعبه یا کارت گارانتی، دستگاه را از طریق #7777*، برای سیم‌کارت خود فعال‌سازی کنید. آموزش تصویری در آدرس اینترنتی hmti.ir/05

نقد و بررسی اجمالی
Lenovo Phab PB1-750N Dual SIM 16GB Tablet

اگر بین خرید گوشی و تبلت مردد هستید و می‌خواهید محصولی بخرید که هم‌زمان ویژگی‌های این دو دستگاه را داشته باشد، فبلت‎ها بهترین انتخاب ممکن برای‌تان خواهند بود. تاکنون فبلت‌‎های زیادی از سوی شرکت‌های مختلف نظیر سامسونگ، اپل و ال‌جی راهی بازار شده‌اند؛ اما اگر فکر می‌کنید که قیمت این محصولات با بودجه‌ی شما هم‌خوانی ندارد و همچنان به دنبال یک فبلت باارزش و ‌به‌صرفه‌ هستید، قطعا محصولات سری «فب» لنوو نظر شما را جلب خواهد کرد. خانواده‌ی فب لنوو شامل دو محصول «فب» و «فب پلاس» است که نسخه‌ی پلاس آن دارای امکانات بیشتر، کیفیت بهتر و سخت‌افزار قدرتمندتر است؛ ازاین‌رو باید فبلت فب را نسخه‌ی ارزان‌تر و با مشخصات ضعیف‌تر فب پلاس بدانیم. معمولا نسخه‌ی «پلاس» گوشی‌ها از نسخه‌ی عادی آن‌ها ابعاد و نمایشگر بزرگ‌تری دارد؛ اما در کمال تعجب، لنوو فب از فب پلاس بزرگ‌تر است. این محصول دارای نمایشگر 7 اینچی با کیفیت HD است؛ البته اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر صحبت کرده باشیم، باید بگوییم که اندازه‌ی نمایشگر این محصول 6.98 اینچ است و ازآنجاکه تبلت‌ها، دستگاه‌هایی با اندازه‌ی نمایشگر 7 اینچ و بزرگ‌تر هستند، باید لنوو فب را یک فبلت دانست. لنوو فب برخلاف فب پلاس چندان محصول خوش‌ساخت و مرغوبی نیست و از پلاستیک ساخته شده است؛ اما نباید از ذکر این نکته هم غافل شد که پلاستیک به‌کاررفته در این فبلت، باکیفیت و از نوع مات است. لنوو فب قدرت سخت‌افزاری خود را از تراشه‌ی میان‌رده‌ی اسنپدراگون 410 می‌گیرد که عملکرد بسیار متوسطی دارد. روی این تراشه از پردازنده‌ی چهارهسته‌ای Cortex-A53 با سرعت 1.2 گیگاهرتز و رم یک‌گیگابایتی استفاده شده است. این پردازنده، عملکردی 64 بیتی دارد و با وجود 64 بیتی بودن سیستم‌عامل اندروید لالی‌پاپ (5.1)، می‌توان عملکردی 64 بیتی از این فبلت انتظار داشت. لنوو فب همچون فب پلاس دارای دو شیار سیم‌کارت است و از شبکه‌ 3G  پشتیبانی می‌کند. از دیگر راه‌های ارتباطی در این فبلت می‌توان به بلوتوث نسخه‌ی 4.0، GPS و وای فای دوبانده اشاره کرد. از لحاظ کیفیت دوربین، فبلت فب با فب پلاس هیچ تفاوتی ندارند. این فبلت به یک حسگر 13مگاپیکسلی به همراه فلش LED بر قاب پشتی و یک حسگر 5 مگاپیکسلی بر قاب جلویی مجهز شده است. کیفیت دوربین‌های این فبلت هرگز شما را شگفت‌زده نخواهد کرد و عملکردی مشابه با دوربین تبلت‌ها دارد. درنهایت لنوو یک باتری لیتیوم‌پلیمری با ظرفیت 4250 میلی‌آمپر ساعت برای این تبلت در نظر گرفته که توسط کاربر قابل‌تعویض نیست. این باتری می‌تواند در شبکه‌ی 2G تا 480 ساعت در حالت آماده‌باش (استندبای) شارژ نگه ‌دارد.

  • ارزش خرید به نسبت قیمت
  • طراحی و ظاهر
  • امکانات و قابلیت ها
  • سهولت استفاده
  • کیفیت ساخت
  • نوآوری
نقاط قوت

  • پشتیبانی از دو سیم‌کارت
  • کیفیت ساخت خوب
  • پشتیبانی از USB OTG
  • اسپیکر باکیفیت با فناوری Dolby Atmos
  • مقرون‌به‌صرفه
نقاط ضعف

  • حافظه‌ی رم کم
  • عملکرد سخت‌افزاری متوسط

نقد و بررسی تخصصی

اگر بین خرید گوشی و تبلت مردد هستید و می‌خواهید محصولی بخرید که هم‌زمان ویژگی‌های این دو دستگاه را داشته باشد، فبلت‎ها بهترین انتخاب ممکن برای‌تان خواهند بود. تاکنون فبلت‌‎های زیادی از سوی شرکت‌های مختلف نظیر سامسونگ، اپل و ال‌جی راهی بازار شده‌اند؛ اما اگر فکر می‌کنید که قیمت این محصولات با بودجه‌ی شما هم‌خوانی ندارد و همچنان به دنبال یک فبلت باارزش و ‌به‌صرفه‌ هستید، قطعا محصولات سری «فب» لنوو نظر شما را جلب خواهد کرد. خانواده‌ی فب لنوو شامل دو محصول «فب» و «فب پلاس» است که نسخه‌ی پلاس آن دارای امکانات بیشتر، کیفیت بهتر و سخت‌افزار قدرتمندتر است؛ ازاین‌رو باید فبلت فب را نسخه‌ی ارزان‌تر و با مشخصات ضعیف‌تر فب پلاس بدانیم. معمولا نسخه‌ی «پلاس» گوشی‌ها از نسخه‌ی عادی آن‌ها ابعاد و نمایشگر بزرگ‌تری دارد؛ اما در کمال تعجب، لنوو فب از فب پلاس بزرگ‌تر است. این محصول دارای نمایشگر 7 اینچی با کیفیت HD است؛ البته اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر صحبت کرده باشیم، باید بگوییم که اندازه‌ی نمایشگر این محصول 6.98 اینچ است و ازآنجاکه تبلت‌ها، دستگاه‌هایی با اندازه‌ی نمایشگر 7 اینچ و بزرگ‌تر هستند، باید لنوو فب را یک فبلت دانست. لنوو فب برخلاف فب پلاس چندان محصول خوش‌ساخت و مرغوبی نیست و از پلاستیک ساخته شده است؛ اما نباید از ذکر این نکته هم غافل شد که پلاستیک به‌کاررفته در این فبلت، باکیفیت و از نوع مات است. در ادامه با نقد و بررسی  Phab PB1-750N با ما همراه باشید.

طراحی و ساخت

 

اگر بخواهیم جنس بدنه و کیفیت ساخت لنوو فب را با محصولات هم‌رده و هم‌قیمت خود مقایسه کنیم، درمی‌یابیم که این فبلت لنوو محصولی کاملا خوش‌ساخت و باکیفیت است. اما اگر بخواهیم آن را با نسخه‌ی گران‌تر و بهتر خود یعنی فب پلاس مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که فب چندان دستگاه مرغوب و لوکسی به نظر نمی‌رسد. جنس قاب پشتی این فبلت از نوع پلاستیک مات است. استفاده از این نوع جنس بدنه سبب شده تا این دستگاه اثرانگشت و چربی زیادی به خود جذب نکند. ناگفته نماند که رنگ‌های روشن این قاب به‌راحتی کثیف می‌شوند. لنوو فب در چهار رنگ سفید، قرمز، سبز و نوک‌مدادی تولید شده که رنگ تیره‌ی آن کثیفی را کمتر جذب می‌کند.
قاب پشتی و باتری این فبلت برخلاف برخی گوشی‌های هوشمند قابل‌بازشدن و تعویض نیست؛ ازاین‌رو می‌توان گفت که این ویژگی فب بسیار شبیه به تبلت‌هاست. همچنین لنوو برای زیبایی بیشتر این فبلت، نواری نقره‌ای در لبه‌های آن به کار برده است.

 

 

یکی از پارامترهای مهمی که در طراحی فبلت فب لنوو نظر ما را جلب کرد، حاشیه‌ی نمایشگر بسیار کم آن است. لنوو برای خوش‌دست‌تربودن این محصول حاشیه‌های بسیار کمی برای نمایشگر آن اختیار کرده است. نسبت نمایشگر به بدنه‌ی این فبلت حدود 75 درصد است؛ همچنین فب دارای 97 میلی‌متر عرض و 186 میلی‌متر طول و 8.9 میلی‌متر ضخامت است. مطمئنا لنوو فب جزو سبک‌ترین فبلت‌های تولیدشده تاکنون نیست؛ اما با توجه به توزیع وزن مناسب این دستگاه، این گوشی 250 گرمی هرگز شما را به‌سختی و تقلا نخواهد انداخت. اگر بخواهیم تجربه‌ی کاربری چندروزه‌ی خود را در مورد کار با این محصول در اختیارتان بگذاریم، باید بگوییم که فب هرگز گوشی سنگینی نیست.
درنهایت باید بگوییم که فب گوشی هوشمندی است که در لباس تبلت درآمده است. این محصول هم مانند تبلت‌ها دارای نمایشگر بزرگ و جذاب است و هم مانند گوشی‌ها قابلیت حمل‌ونقل نسبتا راحتی دارد و هم خوش‌ساخت، بزرگ و جذاب است.

نمایشگر

 

نکته‌ی عجیبی که در مورد محصولات خانواده‌ی فب وجود دارد، مربوط به نحوه‌ی نام‌گذاری آن‌هاست. لنوو در اقدامی کاملا نادر از پسوند «پلاس» برای فبلت کوچک‌تر خود استفاده کرده است؛ ازاین‌رو ممکن است کاربرانی که با مشخصات این دو تبلت آشنا نیستند، در وهله‌ی اول مرتکب این اشتباه شوند که لنوو فب نمایشگر کوچک‌تری در مقایسه با فب پلاس دارد. اما در عمل، فب دارای نمایشگر بزرگ‌تری نسبت به فب پلاس است. درنتیجه باید گفت که پسوند پلاس در گوشی‌های سری فب لنوو مستقیما به مشخصات سخت‌افزاری آن‌ها برمی‌گردد، نه اندازه‌ی نمایشگر آن‌ها.
این محصول دارای نمایشگر 7 اینچی با کیفیت HD است. البته اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر صحبت کرده باشیم، باید بگوییم که اندازه‌ی نمایشگر این محصول 6.98 اینچ است و ازآنجاکه تبلت‌ها، دستگاه‌هایی با اندازه‌ی نمایشگر 7 اینچ و بزرگ‌تر هستند، باید لنوو فب را یک فبلت دانست. این رزولوشن تراکم پیکسلی 210ppi (پیکسل بر هر اینچ) معادل با 82ppcm (پیکسل بر هر سانتی‌متر) را ارائه می‌دهد.

 

کار با این گوشی 6.98 اینچی در عین جذابیت‌های فراوانی که دارد، با کمی سختی همراه است. به‌عنوان‌مثال شاید برقراری مکالمه با این فبلت، کمی دشوار و خنده‌دار باشد. همچنین نگه‌داشتن این گوشی به مدت طولانی، شما را به‌سختی خواهد انداخت. اما مطمئنا کسانی که به سراغ خرید این محصول می‌روند، از قابلیت حمل‌ونقل نسبتا سخت آن هم چشم‌پوشی می‌کنند. بدون هیچ شک و شبهه‌ای باید گفت که اندازه‌ی بسیار بزرگ نمایشگر این گوشی، می‌تواند تجربه‌ی بسیار خوبی از تماشای فیلم و ویدیو در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین نسبت تصویر ۱۶ به ۹ که عموما در تلویزیون‌ها شاهد آن هستیم، می‌تواند در تجربه‌ی فیلم‌دیدن بسیار تاثیرگذار باشد.
لنوو فب برخلاف بسیاری از تبلت‌های بالارده، قابلیت تشخیص 10 لمس هم‌زمان را ندارد و نمایشگر آن تنها می‌تواند 5 لمس هم‌زمان را دریافت کند. این در حالی است که شاید این قابلیت در کاربری عمومی چندان مفید واقع نشود.

 

سخت‌افزار و باتری

لنوو فب قدرت سخت‌افزاری خود را از تراشه‌ی میان‌رده‌ی اسنپدراگون 410 می‌گیرد که عملکرد بسیار متوسطی دارد. روی این تراشه از پردازنده‌ی چهارهسته‌ای Cortex-A53 با سرعت 1.2 گیگاهرتز و رم یک گیگابایتی استفاده شده است. این پردازنده عملکردی 64 بیتی دارد و با وجود 64 بیتی بودن سیستم‌عامل اندروید لالی‌پاپ (5.1)، می‌توان انتظار عملکردی 64 بیتی از این فبلت داشت. لنوو فب همچون فب پلاس دارای دو شیار سیم‌کارت است و از شبکه‌ 3G پشتیبانی می‌کند. گفتنی است که شیار دوم آن به طور مشترک قابل‌استفاده به عنوان سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی microSD است. از دیگر راه‌های ارتباطی این فبلت می‌توان به بلوتوث نسخه‌ی 4.0، GPS و وای‌فای دوبانده اشاره کرد.
با پیشرفت‌های صورت‌گرفته در حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، می‌توان گفت که استانداردهای آن‌ها هم دستخوش تغییر شده است. زمانی استفاده از رم 512 مگابایتی در محصولات میان‌رده اتفاقی بسیار عادی و مرسوم به‌حساب می‌آمد. این مقدار حافظه‌ی رم می‌توانست به‌راحتی از پس اجرای برنامه‌های و بازی‌های آن دوره برآید؛ اما اکنون برنامه‌ها، بازی‌ها و رابط‌کاربری گوشی‌های هوشمند از گرافیک بالا و حجم زیادی برخوردارند و هرگز دستگاه‌های با یک گیگابایت حافظه‌ی رم، کشش اجرای بی‌نقص آن‌ها را ندارد. فبلت لنوو فب هم از این گفته‌ی ما مستثنا نیست. از نظر ما یکی از ضعف‌های اصلی این تبلت، حافظه‌ی رم بسیار کم آن است. میزان حافظه‌ی رم در نظر گرفته شده برای این محصول یک گیگابایت و از نوع DDR3 است. این مقدار حافظه‌ی رم سبب شد تا ما تجربه‌ی کاربری خوبی با آن نداشته باشیم و گه‌گداری با کندی‌های قابل‌توجهی مواجه شویم.

نتایج به‌دست آمده از این محصول در بنچ‌مارک‌های مختلف نشان می‌دهد که لنوو فب در اجرای برنامه‌ی گرافیکی سنگین عملکرد نسبتا ضعیف و ناامیدکننده‌ای دارد. البته این موضوع را می‌توان تا حد زیاد به خاطر قیمت پایین و میان‌رده‌بودن آن توجیه کرد. فب در نسخه‌ی ششم از بنچ‌مارک AnTuTu نمره‌ی 27272 را کسب کرد و در قعر رنکینگ ارائه‌شده از این بنچ‌مارک قرار گرفت؛ علاوه‌براین، این دستگاه در بخش تک‌هسته‌ای آزمون GeeckBench 3 امتیاز 428 و در بخش چندهسته‌ای آن، امتیاز 1227 را کسب کرد.

لنوو فب تنها در یک نسخه و با حافظه‌ی داخلی 16 گیگابایتی به بازارهای جهانی عرضه شده است. گفتنی است که از این مقدار حافظه‌ی داخلی چیزی حدود 10 گیگابایت آن در دسترس کاربر قرار دارد و مابقی آن توسط سیستم‌عامل و برنامه‌های از پیش نصب شده اشغال شده است. حجم برنامه‌های از پیش نصب شده در این تبلت چندان زیاد به نظر نمی‌رسد (حدود 800 مگابایت) و اگر این برنامه‌ها برایتان مفید نیستند، می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را حذف کنید.

لنوو یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4250 میلی‌آمپرساعت برای این تبلت در نظر گرفته که توسط کاربر قابل‌تعویض نیست. این باتری می‌تواند در شبکه‌ی 2G تا 480 ساعت در حالت آماده‌باش (استندبای) قرار بگیرد.

 

 

لنوو فب به یک اسپیکر مونو مجهز بوده که روی لبه‌ی پایینی دستگاه تعبیه شده است. این اسپیکر با فناوری Dolby Atmos همراه است و تاثیر خوب و قابل‌توجهی روی صدای خروجی گذاشته است. در مجموع ما کیفیت و موقعیت قرارگیری اسپیکر این فبلت را قابل‌قبول و رضایت‌بخش ارزیابی می‌کنیم.

سیستم‌عامل و دوربین

لنوو در فب ترجیح داده تا آنجا که امکان دارد اکثر ویژگی‌های اندروید استوک (خالص) را در این محصول بیاورد. این موضوع می‌تواند برای برخی کاربران جای بسی خوشحالی و شگفتی باشد که این محصول شباهت‌های زیادی به محصولات خانواده‌ی نکسوس دارد. اندروید نسخه‌ی 5.1.1 موسوم به لالی‌پاپ به‌طور پیش‌فرض در این دستگاه اجرا می‌شود. مهم‌ترین شباهت محیط سیستم‌عامل این فبلت با دستگاه‌های نکسوس را می‌توان در شخصی‌سازی‌های صفحه‌ی هوم‌اسکرین و طراحی «متریال دیزاین» در برخی برنامه‌ها دانست. با ظاهر جذاب و نکسوس‌گونه‌ی محیط رابط‌کاربری این فبلت، انتظار می‌رود که لنوو این رویه‌ی را در محصولات آینده‌ی خود هم پیاده کند. لنوو ادعا می‌کند که با قابلیت‌های نرم‌افزاری که برای فب به کار برده، این محصول برای استفاده‌ با یک دست کاملا مناسب است. یکی از بهینه‌سازی‌های مهم این شرکت چینی برای این دستگاه عظیم‌الجثه‌، قابلیت کوچک‌کردن صفحه‌ی‌نمایش است. کاربران می‌توانند با نوشتن حرف «C» زمانی‌که صفحه‌نمایش روشن است، اندازه‌ی نمایشگر گوشی را به‌طور قابل‌توجهی کوچک کنند تا بدین‌وسیله بتوانند به‌طور یک‌دستی با این فبلت کار کنند. دیگر ویژگی جذابی که لنوو برای تجربه‌ی کاربری راحت‌تر با این فبلت به کار برده، قابلیت «Double Tap to Wake» است. به‌وسیله‌ی این ویژگی می‌توانید با دو بار ضربه روی نمایشگر (زمانی که دستگاه قفل است) آن را روشن کنید. باید بگوییم که لنوو نهایت تلاش خود را برای سهولت استفاده‌ی کاربران با این فبلت انجام داده است؛ بنابراین باید این شرکت چینی را از این بابت ستود.

 

 

 

 

 

اما لنوو در این محصول که قرار است هم به‌عنوان گوشی و هم به‌عنوان تبلت ایفای نقش کند، از به‌کاربردن یک ویژگی بسیار مهم و کاربردی غافل شده است. فب از قابلیت Multi-Users (چند کاربر) پشتیبانی نمی‌کند؛ بنابراین نمی‌توانید این محصول را با طیب‌خاطر با دوستان خود به اشتراک گذارید.
غیر از این کمبود، فب لنوو فاقد قابلیت جست‌وجو در منوی اصلی تنظیمات است. برای جست‌وجو در بخش تنظیمات باید به بخشی از تنظیمات رفته تا نوار سرچ در آنجا پیدا کنید؛ ازاین‌رو ممکن است پیداکردن گزینه‌ی موردنظر در تنظیمات کمی سخت و زمان‌بر باشد.

 

 

 

از لحاظ کیفیت دوربین، فبلت فب با فب پلاس هیچ تفاوتی ندارند. این فبلت به یک حسگر 13 مگاپیکسلی به همراه یک فلش LED بر قاب پشتی و یک حسگر 5 مگاپیکسلی بر قاب جلویی مجهز شده است. کیفیت دوربین‌های این فبلت هرگز شما را شگفت‌زده نخواهد کرد و عملکردی مشابه با دوربین تبلت‌ها دارد. عکس‌های گرفته‌شده با این دستگاه در شرایط نوری مناسب، از جزئیات قابل‌قبولی برخوردارند و رنگ‌ها زنده و طبیعی به نظر می‌رسند. اما با دقیق‌تر شدن در عکس‌های گرفته‌شده با این محصول، متوجه مقداری نویز در تصاویر خواهید شد.

جمع‌بندی

تلخ یا شیرین، حقیقتی است که باید آن را بپذیریم. فبلت‌ها به دلیل پیشرفت‌های زیادی که در زمینه‌ی طراحی و سخت‌افزار داشتند، توانستند تا حد زیادی عرصه را روی تبلت‌های با اندازه‌ی کوچک تنگ کنند. در چند سال اخیر این محصولات به‌قدری پیشرفت کرده‌اند که بسیاری از کاربران داشتن یک فبلت را به داشتن یک گوشی در کنار یک تبلت ترجیح می‌دهند.
لنوو با تبلت‌های سری فب، آن دسته از کاربرانی را هدف قرار داده که قصد دارند یک فبلت باکیفیت و درعین‌حال ‌به‌صرفه خریداری کنند. «فب» جزو فبلت‌های ارزان لنوو و حتی بازار است. این محصول با داشتن نمایشگر بزرگ و باکیفیت، بدنه‌ی خوش‌ساخت و پشتیبانی از دو سیم‌کارت و شبکه‌ی 3G انتخابی منطقی در بین تبلت‌های میان‌رده‌ی کوچک به‌حساب می‌آید. ناگفته نماند که این تبلت سخت‌افزار متوسطی دارد و در محیط سیستم‌عامل آن کندی‌هایی به چشم می‌خورد.
از رقیبان مهم این محصول در بازار می‌توان به تبلت هواوی مدیاپد X2 و ایسوس ذن‌پد 7 مدل Z370CG اشاره کرد. مدیاپد X2 در مقایسه با لنوو فب از بدنه‌ای خوش‌ساخت‌تر و سخت‌افزار قدرتمندتری برخوردار است و طبیعتا هزینه‌ی بیشتری روی دستتان برجای خواهد گذاشت. اما اگر بخواهید هزینه‌ی کمتری کنید و صاحب تبلت زیبا و جمع‌وجوری شوید، ذن‌پد Z370CG گزینه‌ی بهتری برایتان خواهد بود

 

مشخصات فنی Lenovo Phab PB1-750N Dual SIM 16GB Tablet

مشخصات فیزیکی

  • ابعاد

    8.9 × 97 × 186 میلی متر
  • وزن

    250 گرم
  • امکانات

    قابلیت نصب سیم‌کارت
    ,

    قابلیت مکالمه

  • قابلیت پشتیبانی از سیم کارت

    دارد – دو سیم کارت

  • قطع سیم کارت

    سایز میکرو (12 × 15 میلی‌متر)

  • ساختار بدنه

    پلاستیک

پردازنده

  • تراشه

    Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 Chipset
  • پردازنده‌ی مرکزی

    64bit Quad-Core Cortex-A53 CPU
  • فرکانس پردازنده‌ی مرکزی

    1.2 گیگاهرتز
  • پردازنده‌ی گرافیکی

    Qualcomm Adreno 306 Chipset

حافظه

  • مقدار رم

    1 گیگابایت

  • حافظه داخلی

    16 گیگابایت

  • پشتیبانی از کارت حافظه

    microSD

  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه

    32 گیگابایت

صفحه نمایش

  • بازه اندازه صفحه نمایش

    کوچکتر از 8 اینچ

  • اندازه

    6.98 اینچ
  • رزولوشن

    1280 × 720 پیکسل
  • تراکم پیکسلی

    210 پیکسل بر اینچ
  • سایر قابلیت‌ها

    قابلیت دریافت چند لمس همزمان


  • دارای نسبت تصویر 16 به 9

  • نسبت نمایشگر به بدنه : 74.68 درصد

ارتباطات

  • قابلیت مکالمه

    دارد

  • شبکه های ارتباطی

    2G
    ,

    3G

  • شبکه 2G

    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • شبکه 3G

    HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
  • فناوری‌های ارتباطی

    GPRS
    ,

    EDGE
    ,

    Wi-Fi
    ,

    بلوتوث
    ,

    رادیو
    ,

    OTG

  • رادیو

    رادیو FM
  • فناوری‌های مکان‌یابی

    A-GPS
    ,

    GLONASS
    ,

    GPS

  • درگاه ارتباطی

    microUSB

  • NFC

    ندارد

  • درگاه USB

    دارد

دوربین

  • دوربین اصلی

    دارد

  • رزولوشن دوربین

    13 مگاپیکسل
  • فلش

    LED

  • قابلیت‌های دوربین

    مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک (Autofocus)


  • قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging)

  • قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus)

  • قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)

  • قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)

  • قابلیت عکاسی HDR

  • فیلمبرداری با رزولوشن 1920 × 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
  • دوربین سلفی

    دارای سنسور با رزولوشن 5 مگاپیکسل

سایر مشخصات

  • حسگرها

    شتاب‌سنج (Accelerometer)
    ,

    سنجش نور محیط (Light Sensor)
    ,

    قطب‌نما (Compass)
    ,

    مجاورت (Proximity Sensor)

  • بلندگو

    دارد

  • جک 3.5 میلی‌متری صدا

    دارد

  • نسخه سیستم عامل

    Lollipop 5.1

  • باتری

    باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4250 میلی آمپر ساعت
  • کارکرد باتری

    حداکثر 480 ساعت در حالت آماده‌باش (استندبای) شبکه‌ی 2G
  • سایر قابلیت‌ها

    مجهز به اسپیکر دالبی


  • پشتیبانی کامل از زبان فارسی (منو و کیبورد)
  • اقلام همراه تبلت

    دفترچه‌ راهنما
    ,

    کابل USB
    ,

    شارژر

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *