Solico 97 Percent Irish Bacon – 250 gr

  • برند :
    سولیکو
  • دسته‌بندی :
    سوسیس و کالباس

  • تهیه شده از: گوشت قرمز
  • درصد گوشت: بالای 70 درصد

نقد و بررسی اجمالی
Solico 97 Percent Irish Bacon – 250 gr

بیکن از جمله موادغذایی لذیذ و موردعلاقه اکثر مردم جهان است. در استفاده از این محصول توجه به برند بسیار اهمیت دارد. این محصول لذیذ و خوش‌طعم در کنار نیمرو یک صبحانه انگلیسی خوشمزه را برای شما به ارمغان می‌آورد. از این محصول در ساندویچ، پیتزا و حتی در سالاد، به صورت رشته‌های باریک برشته می‌توان استفاده کرد. بیکن ایرلندی 90 درصد سولیکو در وزن 250 گرم عرضه ‌شده و تهیه شده از گوشت قرمز است. درصد گوشت استفاده شده در آن بالای 70 درصد بوده و لذت خوردن غذایی خوشمزه را برای ما دوچندان می‌کند. از نکات قابل توجه در مورد این محصول، نداشتن اسید چرب ترانس است که یکی از نکات مفید در مورد آن محسوب می‌شود. این محصول باکیفیت بالا خیال ما را راحت‌ کرده و لذت خوردن غذایی لذیذ و دلچسب را برای ما به‌وجود می‌آورد. اگر به دنبال محصولی سالم و خوشمزه از برندی معتبر هستید، این محصول می‌تواند نیاز شما را برطرف کند.

روش طبخ

در هیچ یک از روش های پیشنهاد شده نیاز به اضافه نمودن روغن نیست چرا که بیکن هنگام گرم شدن با چربی خود سرخ و برشته می شود و حتما به شکل گرم مصرف شود.

روی ماهیتابه چدنی بدون روغن

روی گریل 2 تا 3 دقیقه روی هر طرف با حرارت ملایم

در ماکرویو 3 دقیقه با منوی گریل

درون هواپز تا زمانیکه کمی طلایی شود. (با منوی بیف و دمای 200 حدود 7 دقیقه.)

موارد کاربرد :

– صبحانه انگلیسی کنار نیمرو

– در ساندویچ ( برگر ، هات داگ بیکن پیچ و..)

– پیتزا

– در سالاد ( به صورت رشته های باریک برشته کنید )

مشخصات محصول Solico 97 Percent Irish Bacon – 250 gr

مشخصات اصلی

  • وزن

    250 گرم
  • وزن بسته‌بندی

    260 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی

    25 × 19 × 2 سانتی‌متر
  • تهیه شده از

    گوشت قرمز

  • درصد گوشت

    بالای 70 درصد

  • شماره پروانه بهداشت

    49/12832
  • تراریخته

    خیر

  • سایر توضیحات

    ارزش غذایی محصول در هر 100 گرم :


  • – انرژی: 164.24 کیلوکالری

  • – قند: 0.66 گرم

  • – چربی: 9 گرم

  • – نمک: 2.35 گرم

  • – فاقد اسیدهای چرب ترانس

منبع: جالبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *