Silikomart Wonder Spatula Sp-ANG20 Pastry Tools
- برند :
سیلیکومارت - دستهبندی :
ابزار شیرینی پزی

نقد و بررسی اجمالی
Silikomart Wonder Spatula Sp-ANG20 Pastry Tools
همانقدر که پخت کیک و طعم دادن به آن کاری هنرمندانه است، تزیینش هم از دستان یک هنرمند برمیاید. میتوان گفت تزیین کیک از پختش مهمتر است؛ چرا که کیک در مجالس مناسبتی استفاده میشود و در این مناسبتها، ظاهر همهچیز حرف اول را میزند.
در هنرهایی مثل سفالگری، مجسمهسازی و هر هنر دیگری که با سه بعد سر و کار دارد، وسیلهای به نام «اسپاتولا» (Spatula) استفاده میشود که در صاف کردن خمیر و شکل دادن به آن به کار میرود. البته که تزیین کیک هم کاری هنرمندانه است و جزو هنرهای سه بعدی به حساب میاید؛ پس استفاده از اسپاتولا در آن بدیهی خواهد بود. با استفاده از اسپاتولایی که در تصویر میبینید میتوان خامهی روی کیک را صاف کرد، رویش طرحهایی دلخواه به وجود آورد و از رویش خامه را جدا کرد تا جای خالی به وجود آمده را با مارمالاد، کرم یا شکلات پر کرد. اگر دوست داشته باشید کیکتان حرفهای تزیین شود، اسپاتولا ابزار مورد نیازتان است.
این اسپاتولا تحت برند Silikomart تولید شده است، برندی ایتالیایی که در آن از بهترین مواد اولیه استفاده شده است. محصولات سیلیکونی این برند از منفی 60 درجهی سانتیگراد تا 230 درجهی سانتیگراد را تحمل میکنند. همچنین، خاصیت نچسب بودنشان باعث میشود که شکل کیک شما به همان صورت اولیه حفظ شود. البته سازندهی این محصولات نوع خاصی از سیلیکون را مورد استفاده قرار میدهد؛ نوعی که با نام «سیلیکون پلاتینیوم» (platinum silicone) شناخته میشود. این سیلیکون، بهترین نوع سیلیکونی است که برای مقاصد تجاری مورد استفاده قرار میگیرد؛ چرا که طعم و بوی غذا با استفاده از آن تغییر نمیکند، مقاومتش در برابر حرارت بیشتر است و دیرتر از مشابههایش پاره میشود. روی تمام محصولات این برند، عبارت «ساخت ایتالیا» حک شده است؛ عبارتی که نشاندهندهی کیفیت بالای ابزار آشپزی است.
در هنرهایی مثل سفالگری، مجسمهسازی و هر هنر دیگری که با سه بعد سر و کار دارد، وسیلهای به نام «اسپاتولا» (Spatula) استفاده میشود که در صاف کردن خمیر و شکل دادن به آن به کار میرود. البته که تزیین کیک هم کاری هنرمندانه است و جزو هنرهای سه بعدی به حساب میاید؛ پس استفاده از اسپاتولا در آن بدیهی خواهد بود. با استفاده از اسپاتولایی که در تصویر میبینید میتوان خامهی روی کیک را صاف کرد، رویش طرحهایی دلخواه به وجود آورد و از رویش خامه را جدا کرد تا جای خالی به وجود آمده را با مارمالاد، کرم یا شکلات پر کرد. اگر دوست داشته باشید کیکتان حرفهای تزیین شود، اسپاتولا ابزار مورد نیازتان است.
این اسپاتولا تحت برند Silikomart تولید شده است، برندی ایتالیایی که در آن از بهترین مواد اولیه استفاده شده است. محصولات سیلیکونی این برند از منفی 60 درجهی سانتیگراد تا 230 درجهی سانتیگراد را تحمل میکنند. همچنین، خاصیت نچسب بودنشان باعث میشود که شکل کیک شما به همان صورت اولیه حفظ شود. البته سازندهی این محصولات نوع خاصی از سیلیکون را مورد استفاده قرار میدهد؛ نوعی که با نام «سیلیکون پلاتینیوم» (platinum silicone) شناخته میشود. این سیلیکون، بهترین نوع سیلیکونی است که برای مقاصد تجاری مورد استفاده قرار میگیرد؛ چرا که طعم و بوی غذا با استفاده از آن تغییر نمیکند، مقاومتش در برابر حرارت بیشتر است و دیرتر از مشابههایش پاره میشود. روی تمام محصولات این برند، عبارت «ساخت ایتالیا» حک شده است؛ عبارتی که نشاندهندهی کیفیت بالای ابزار آشپزی است.
مشخصات فنی Silikomart Wonder Spatula Sp-ANG20 Pastry Tools
مشخصات
- ابعاد
3.5 میلی متر
- وزن
100 گرم
- جنس
استیل
- قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی
ندارد
- سایر توضیحات
– طول دسته : 13
– طول تیغه : 20
منبع: جالبز