Farmand Fruity Center Filled Candies 820gr
- برند :
فرمند - دستهبندی :
شکلات، تافی و آبنبات

نقد و بررسی اجمالی
Farmand Fruity Center Filled Candies 820gr
آبنبات یکی از خوراکیهایی است که برای کودکان جذابیت بسیاری دارد و تا زمانی که بزرگ میشوند، این علاقه ادامه پیدا میکند. آبنباتها از ترکیب شکر و آب تولید میشوند و در ترکیب آنها ژلاتین وجود دارد. این خوراکی مانند سایر خوراکیها بهمرورزمان تغییر کرد تا طرفداران آن بیشتر شود و مشتریان را راضی نگه دارد. افزودن رنگ و طعم میوهها، یکی از تغییرات مهمی است که در تولید آبنباتها رخ داد. افزودن طعم میوهها، خوردن آبنباتها را لذتبخشتر کرد و افزودن رنگ باعث شد تا با وجود طعم خوب، کودکان بیشتری جذب آن شوند. یک مجموعه آبنبات میتواند کودکان را خوشحال و هیجانزده کرده و آنها را حسابی سرگرم کند؛ اما باید در خوردن آن مراقب باشند؛ چون مصرف زیاد آن موجب پوسیدگی دندانها میشود. «مجموعه آبنبات میوهای مغزدار فرمند» حاوی 820 گرم آبنبات میوه است که طعمهای متنوع و هیجانانگیزی دارد. هر 100 گرم آبنبات میوهای فرمند، 392 کیلوکالری انرژی دارد و حاوی 97.2 گرم قند است.
نقد و بررسی تخصصی
«فرمند» نامی آشناست که بسیاری از جوانها از کودکی با آن خاطره دارند. این برند که در اصل متعلق به شرکت شکلات پرند است، در زمینه تولید انواع شکلات، تافی، ژله و دیگر تنقلات شیرین فعالیت میکند. فرمند محصولات خود را به بیش از 14 کشور جهان مانند امارات متحده عربی، ترکمنستان، بحرین، افریقای جنوبی، عراق، چین، تایلند، روسیه و .. صادر میکند. کارخانه شرکت شکلات پرند (فرمند) در زمینی با مساحت 70000 مترمربع واقع شده و انواع شکلات، پودر نوشیدنی، پودر ژله، پودر کاکائو، دراژه و کرم کاکائو در این کارخانه تولید میشود.
آبنبات، شکر خوش رنگ و لعاب
خوراکیهای شیرین نسبت به سایر خوراکیها جذابترند و این جذابیت برای کودکان بیشتر است. آبنباتها یکی از این خوراکیهای جذاب و خوشمزه هستند که سالهاست تولید میشوند و در جشنها و اعیاد، به طور ویژه مورداستفاده قرار میگیرند. این خوراکی پرطرفدار از ترکیب محلول غلیظ شکر و آب، به همراه افزودنیها تهیه میشود تا رنگ و لعاب زیباتری داشته باشد و بتواند افراد بیشتری را به خود جذب کند. یکی از ابتداییترین آبنباتها، آبنبات سخت است که همچنان تولید میشود و طرفداران خاص خود را دارد. آبنبات را میتوان به یک تکه شکر اطلاق کرد که طعم و رنگهای مختلفی دارد و باید در استفاده از آن مراقب بود.

آبنباتترش!
آبنباتها در ابتدا بهصورت سخت تولید میشدند؛ اما پس از اقبال فراوان مردم، این خوراکی تغییرات فراوانی پیدا کرد. اضافهشدن رنگهای خوراکی و طعمهای جدید، تغییراتی عادی در صنعت مواد غذایی بهحساب میآید؛ اما تولید آبنباتهای مغزدار، یکی از تغییرات مهمی بود که در تولید آبنباتها رخ داد. تغییر مهمی که باعث گسترش این دسته از خوراکیها شد، تولید آبنباتهای نرم بود که آنها را با نام تافی میشناسیم. این نوع از آبنباتها تغییرات فراوانی کردند و تولید آنها بهاندازهای گسترش یافت که تنوعشان از آبنباتهای سخت بیشتر شد. شیرینبودن یکی از ویژگیهای اصلی آبنباتهاست؛ اما تغییر خوشمزهای که دید مخاطب را نسبت به این خوراکی تغییر داد، استفاده از طعم ترش در آن بود. تولید آبنباتهای ترش این امکان را برای مخاطبان فراهم کرد تا طعم متفاوتی از آبنبات را تجربه و طعم شیرین را در کنار طعم ترش احساس کنند.

آبنبات مغزدار
اضافهشدن مغز یکی از ایدههای جدیدی بود که شرکتهای تولیدکننده برای افزایش محبوبیت آبنباتها عملی کردند. مغزها در بیشتر خوراکیها موجب افزایش محبوبیت آنها میشوند و این مورد دربارهی آبنباتها نیز صدق میکند. وجود مغز در هر دو نوع از آبنباتها، تجربهای لذتبخش برای مخاطب ایجاد کرده و او را وادار میکند تا هرچه سریعتر، طعم مغز آبنبات را احساس کند. این ویژگی در بین هر دو نوع از آبنباتها مشترک بوده و موجب افزایش طرفداران آبنباتها شده است.

آبنبات، سخت یا نرم؟
آبنباتها بهطورکلی به دو دستهی سخت و نرم تقسیم میشوند که تفاوت آنها در نحوهی سردشدن مخلوط داغ شکر غلیظ است. آبنباتهای سخت بهصورت ناگهانی و آبنباتهای نرم بهصورت آرامآرام سرد میشوند. این تفاوت کوچک در نحوهی سردشدن توانسته ذائقهی مخاطبان را تغییر دهد و تنوع این محصول را گسترش دهد. پس از تولید آبنباتهای نرم، استقبال از این نوع از آبنباتها رشد چشمگیری داشت؛ اما تولیدکنندگان برای حفظ مخاطبان آبنباتهای سخت، همواره در حال ترکیب طعمهای جدیدی مثل پیناکولادا، موهیتو، پرتقال و انواع میوهها هستند.

آبنبات، غذای باکتریها
آبنبات از محلول غلیظ آب و شکر تهیه میشود و مصرف آن به تجمع قند در دهان و درنتیجه رشد باکتریها میانجامد. تجمع باکتریها در دهان موجب پوسیدگی دندانها شده و توصیه میشود پس از مصرف خوراکیهای شیرین بهخصوص آبنبات، دندانها مسواک شوند. وجود رنگهای خوراکی در آبنبات گاهی، موجب پسدادن رنگ در دهان میشود که این مورد نیز کیفیت پایین محصول را نشان میدهد و مضر است.

مشخصات محصول Farmand Fruity Center Filled Candies 820gr
مشخصات
- وزن
820 گرم
- ابعاد بستهبندی
29 × 5 × 20 سانتیمتر
- مغز
دارد
- طعم
میوه ای
- شماره پروانه بهداشت
56/10924
- سایر توضیحات
ارزش غذایی در 100 گرم
– انرژی: 392 کیلوکالری
– قند:97.2 گرم
– نمک: 0.07 گرم
منبع: جالبز