
۱. شربت سکنجبین با عسل
مواد لازم | |
سرکه | 1 پیمانه |
عسل | 2 پیمانه |
آب | 8 پیمانه |
دستور تهیه
- آب و عسل را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کف کند.
- کف روی شربت را بگیرید و اجازه دهید شربت آنقدر بجوشد تا غلیظ شود و حجم آن به ۱/۲ حجم اولیه برسد.
- حالا سرکه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید مخلوط عسل و سرکه با هم بجوشند تا بوی خامی سرکه از بین برود و طعم عسل با طعم سرکه کاملا مخلوط شود.
- وقتی شربت کاملا غلیظ شد و حجم آن به ۱/۴ حجم اولیه رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
- پس از خنک شدن شربت، آن را در بطری شیشهای تمیزی بریزید و در محلی خنک نگهداری کنید.
- هنگام سرو شربت سکنجبین با عسل، ۱/۳ لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را آب و یخ بریزید.
۲. شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا
مواد لازم | |
عسل | 2 پیمانه |
عرق نعنا | 2 پیمانه |
سرکه | 1 پیمانه |
دستور تهیه
- سرکه و عرق نعنا را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
- اجازه دهید مخلوط سرکه و عرق نعنا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
- پس از اینکه مخلوط سرکه و عرق نعنا ولرم شد، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
- شربت سکنجبین با عسل را در بطری شیشهای تمیزی ریخته و در محلی خنک نگهداری کنید.
- هنگام سرو، ۱/۳ لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
طرز تهیه شربت سکنجبین؛ یک نوشیدنی پرخاصیت تابستانی
انواع دیگر شربت سکنجبین با عسل
این شربتها را باید بر اساس دستور شربت سنکنجبین با عسل با عرق نعنا تهیه کنید با این تفاوت:
۱. شربت سکنجبین با عسل با عرق کاسنی: به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه عرق کاسنی استفاده شود.
۲. شربت سکنجبین با عسل با عرق رازیانه: به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه عرق رازیانه استفاده شود.
۳. شربت سکنجبین با عسل با آب زرشک: به جای ۱ پیمانه سرکه از ۱ پیمانه آب زرشک استفاده شود.
۴. شربت سکنجبین با عسل با گلاب: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه گلاب استفاده شود.
۵. شربت سکنجبین با عسل با آب به: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه آب به استفاده شود.
۶. شربت سکنجبین با عسل با روغن زیتون: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۴ پیمانه روغن زیتون استفاده شود.

سخن آخر
منبع: ستـــاره