کیک هلو نوعی دسر خوشمزه است که با مواد متنوعی درست شده و با طعم دهنده های مختلفی مزه دار می شود. کیک هلو ساده، کیک هلو با دارچین، کیک هلو با طعم قهوه و … انواع این میان وعده لذیذ هستند

انواع کیک هلو خوشمزه
 
جالبز | بخش آشپزی – درست کردن یک دسر میوه‌ای خوشمزه نیاز به مهارت خاصی ندارد. شما به راحتی می‌توانید هر وقت که اراده کنید، با استفاده از میوه‌های تازه یا کمپوت میوه یک میان وعده فوق العاده درست کنید. کیک هلو از جمله دسر‌های میوه ایست که در آن طعم دهنده‌های مختلفی به کار می‌رود و با استفاده از میوه تازه یا کمپوت هلو به روش‌های متنوعی درست می‌شود. در ادامه با طرز تهیه چند نوع کیک هلو با ما همراه باشید …


در صورتی که تهیه نوع خاصی از کیک هلو مد نظر شماست، با انتخاب عناوینی که در فهرست موضوعی زیر ارائه شده‌اند، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • کیک هلو ساده
  • کیک هلو با دارچین
  • کیک هلو با طعم قهوه
  • کیک با آب هلو
  • کیک هلو برگردان
  • کیک هلو بدون فر

انواع کیک هلو

۱. کیک هلو ساده

مواد لازم
کمپوت هلوی بدون شربت¼2 فنجان
شکر1/2 فنجان
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
شیر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.

     کیک هلو خوشمزه

  2. تکه‌های هلو را کف قالب بچینید.

    طرز تهیه کیک هلو

  3. تخم مرغ، شکر، وانیل، بکینگ پودر و روغن را در ظرف همزن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند، سپس آن را روی هلو‌ها بریزید.

    کیک هلو ساده

  4. قالب را به مدت ۳۵ -۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس با یک خلال دندان، پخته شدن کیک را تست کنید.

    طرز تهیه کیک هلو ساده

  5. شیر و شکر قهوه‌ای را در کاسه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.

    کیک هلو

  6. کیک را پس از پختن از فر خارج کنید و مخلوط شیر و شکر را روی آن بریزید، سپس کیک را به مدت ۳-۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

    کیک هلو خوشمزه

  7. پس از ۳-۲ دقیقه فر را خاموش کنید و کیک را برش بزنید.

کیک هلو


۲. کیک هلو با دارچین

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
شکر1 لیوان
خامه صبحانه1 پاکت
آرد2.5-3 لیوان
روغن مایع1 فنجان
وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین2+1 قاشق مرباخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
پودر خامه75 گرم
بکینگ پودر½2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی1 فنجان
هلوی پوست گرفته و خرد شده3 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن به مدت ۷-۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
  3. وانیل، نمک، دارچین، روغن مایع و خامه را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، پودر خامه و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
  5. کمی آرد روی شکلات چیپسی بپاشید و آن را به آرد آغشته کنید، سپس به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
  6. قالب کیک را چرب کرده، آرد بپاشید، سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  7. قالب را تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش شود، سپس ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
  8. یک قاشق مرباخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی هلو‌ها بپاشید.
  9. قالب را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
  10. پخته شدن کیک هلو را با یک خلال دندان تست کنید و در صورتی که خمیر کیک به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کنید.

طرز تهیه کیک هلو با دارچین


۳. کیک هلو با طعم قهوه

مواد لازم
هلوی پوست گرفته و ورقه شده2 عدد
تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
وانیل1 قاشق چایخوری
روغن مایع1/4 پیمانه
آرد½1 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
قهوه دم کشیده خنک شده1 فنجان

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن شروع به هم زدن کنید تا کرم رنگ شوند.
  3. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  4. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  5. قهوه سرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
  6. ته قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید، سپس ورقه‌های هلو را در آن بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید.
  7. قالب را حدود ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده و پس از این مدت زمان، با یک خلال چوبی تست کنید تا از پخته شدن کیک مطمئن شوید.
  8. کیک هلو را پس از پختن از فر خارج کرده و با پودر قند تزیین کنید.

طرز تهیه کیک هلو با طعم قهوه


۴. کیک با آب هلو

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
آب هلو1/2 پیمانه
روغن1/2 پیمانه
هلوی رسیده و سفت متوسط3 عدد
وانیل1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. هلو‌ها را پس از شستن، پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و گوشت آن‌ها را به صورت خلالی برش بزنید.
  3. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  4. شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود.
  5. روغن را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  6. در انتها آب هلو را اضافه کنید و مخلوط را حدود یک دقیقه هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
  7. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید، سپس آن را کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید.
  8. یک قاشق آرد روی هلو‌های خرد شده بپاشید و تکه‌های هلو را کاملا به آرد آغشته کنید، سپس آن‌ها را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط کنید.
  9. قالب کیک را خوب چرب کنید، کمی آرد در آن بپاشید و سپس مایه کیک را در قالب بریزید.
  10. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک هلو بپزد.
ذکر چند نکته
  • آغشته کردن تکه‌های هلو با آرد باعث می‌شود، هلو‌ها پس از افزودن به مایه کیک، ته نشین نشوند.
  • هلوی مورد استفاده برای تهیه کیک هلو باید سفت باشد که حین پخت آب نیندازد، در غیر این صورت کیک خمیری می‌شود.
  • زمان پخت کیک هلو بستگی به فر شما دارد، بنابراین پخته شدن کیک را با خلال دندان تست کرده و مدت زمان پخت را تنظیم کنید.

طرز تهیه کیک با آب هلو


۵. کیک هلو برگردان

مواد لازم برای تهیه لایه هلو
شکر4 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
هلوی ورقه شده2-3 عدد
مواد لازم برای تهیه مایه کیک
تخم مرغ2 عدد
آرد½1 لیوان
شکر3/4 لیوان
روغن مایع1/2 لیوان
شیر1/2 لیوان
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  1. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
  2. عسل، شکر و کره را در یک شیرجوش کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و رنگ آن کمی تغییر کند و کاراملی شود.
  3. مخلوط کاراملی را روی کاغذ روغنی ریخته و ورقه‌های هلو را روی آن بچینید.
  4. قالب را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه کیک شوید.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن، بزنید تا کرم رنگ شود.
  6. روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  7. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکنواخت شود.
  8. مایه کیک را روی هلو‌ها بریزید و قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
  9. حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد، سپس فر را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا کیک هلو خنک شود.
  10. کیک هلو را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید. 

طرز تهیه کیک هلو برگردان

کیک هلو بدون فر

کیک هلو بدون فر را از روی دستور فوق درست کنید، با این تفاوت که:

  • دو لایه کاغذ روغنی را کف تایه رژیمی پهن کنید و مواد را در تابه رژیمی بریزید.
  • تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و پس از ۴۰ دقیقه، پخته شدن کیک هلو را با خلال دندان تست کنید.

سخن آخر

کیک هلو نوعی کیک سالم و مغذیست که با تکه‌های هلو و طعم دهنده‌های مختلف درست می‌شود. این میان وعده، یک کیک مرطوب و خوشمزه است که می‌توان آن را همراه با چای به عنوان یک عصرانه فوق العاده مصرف کرد یا به عنوان دسر پس از غذای اصلی مورد استفاده قرار داد. به طور کلی کیک‌هایی که در تهیه آنها از میوه استفاده می‌شود مانند کیک هلو، چیز کیک نارنگی، کیک پرتقال و … بسیار مغذی و سالم هستند و میل کردن آنها برای شما لذت بخش خواهد بود. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را کرده باشید و تجربیات، سوالات و دیدگاه‌هایتان را با ما و دیگر مخاطبان جالبز درمیان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *