طرز تهیه کیک یخچالی ساده بوده و با بیسکویت پتی بور در انواع مختلف چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور، کیک یخچالی شکلاتی، کیک یخچالی قالبی و … تهیه میشود.

جالبز | دسته آشپزی – اگر به دنبال نوعی کیک هستید که احتیاجی به فر و پختن نداشته باشد، کیک یخچالی گزینهی مناسبی است. این نوع کیک یکی از راحتترین و در عین حال خوشمزهترین کیکهای خانگی است که بدون نیاز به فر آماده میشود و دارای طعمی بی نظیر است. این کیک خوشمزه را میتوانید همراه با چای یا قهوه به عنوان عصرانه میل کنید و یا به عنوان دسر در مهمانیها استفاده کنید.
در این مطلب خواهید یافت:
- طرز تهیه کیک یخچالی ساده و سریع
- طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور
- طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
- طرز تهیه کیک یخچالی قالبی میوه ای
۱. طرز تهیه کیک یخچالی ساده و سریع
مواد لازم (برای ۶ نفر) | |
بیسکویت پتی بور | دو بسته |
پودر شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
شکلات تختهای | در صورت دلخواه برای تزیین |
وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
طرز تهیه
- ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
- پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
- در مرحلهی بعد پنیر خامهای و ۳ قاشق باقیماندهی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
- مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود. - کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
- یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید و توجه شود که لایهی آخر حتما سس باشد.
- روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
- پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزهی شما آماده شده است.
- کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
- شکلاتهای تختهای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.
کیک را با قهوه یا چای میل کنید… نوش جان…
۲. طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور
مواد لازم (برای ۶ نفر) | |
بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی) | ۲ الی ۳ بسته |
آرد سفید قنادی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخورى |
شکر | ۱/۲ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین | به میزان دلخواه |
وانیل | مقدار کم |
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
دستور تهیه
- پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
- شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکرها کاملا حل شوند.
- پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
- وانیل را نیز اضافه کنید.
- مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل پیدا کند.
- سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
- در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویتها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته میشود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
- مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
- این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایهی آخر باید سس ریخته شود.
- ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویتها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویتها میرود).
- پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. میتوانید روی آن را با شکلاتهای رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.
۳. طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
کره | 50 گرم |
بسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی | 1 تا 2 بسته |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
پودر ژله آلوئه ورا | 2 بسته (یا پودر ژله 4: قاشق غذاخوری) |
پنیر خامهای بدون نمک (یا پنیر ماسکارپونه) | 100 گرم |
خامه صبحانه | 100 گرم |
شکر | 3-2 قاشق غذاخوری |
پودر ژله با طعم دلخواه | یک بسته |
روش تهیه
- در ابتدا برای کف چیز کیک، بیسکوییت و کره را درون غذاساز بریزید تا به خوبی با هم مخلوط و نرم شوند. (اگر غذاساز در دسترس نبود، با گوشتکوب آن را به خوبی بکوبید.)
- سپس یک نایلون کف قالب خود پهن کنید و این مواد شن مانند را در کف قالب (ترجیحا کمبربندی) فشرده کنید. (قالب های کیک و شیرینی پزی را بیشتر بشناسید)
- در مرحله بعدی برای لایه پنیری، باید ژله آلورا و یا پودر ژلاتین را در یک لیوان آبجوش حل کنید و به روش بنماری به خوبی آن را شفاف کنید.
- بعد از آن اجازه دهید این محلول از دما بیافتد.
- سپس خامه صبحانه، شکر، وانیل و پنیرها را با همزن به خوبی ترکیب کنید؛ سپس به آرامی با محلول ژله مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- این مواد را روی لایه بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کنید؛ قالب را در یخچال بگذارید تا لایه پنیری به اصطلاح خود را بگیرد.
- در مرحله آخر میخواهیم یک لایه نازک شفاف ژلهای روی چیزکیک ایجاد کنیم؛ پس ژله دلخواه خود را با 1/5 لیوان آب گرم مخلوط کرده و به روش بنماری حل کنید.
- وقتی ژله از دما افتاد، قالب را (پس از حداقل 2 ساعت) از یخچال بیرون بیاورید و روی مواد بریزید.
- مجددا قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه سومی هم خودش را بگیرد.
- پس از یکساعت، قالب را بیرون آورده و به دلخواه برش بزنید.
نوش جان . . .
۴. طرز تهیه کیک یخچالی قالبی میوه ای
مواد لازم | |
بیسکوییت پتی بور | 1 الی 2 بسته |
میوه دلخواه | چند برش |
شکر | 2 الی 3 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 100 گرم |
پودر ژله با طعم میوه مورد نظرتان | یک بسته |
مراحل تهیه
- قالبی که انتخاب کردهاید را درونش نایلون یا سلفون پهن کنید؛ به طوری که لبههای نایلون از دیوارههای قالب بالاتر باشد.
- سپس خامه صبحانه و شکر را با همزن به خوبی ترکیب کنید.
- تکههای میوه مورد نظرتان را به مواد اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید.
- در این مرحله پودر ژله را به 1 لیوان آبجوش اضافه کنید و به روش بنماری به خوبی حل کنید.
- اجازه دهید این محلول به خوبی سرد شود و از دما بیافتد، سپس به مواد خامهای اضافه کرده و هم بزنید.
- درون قالب را لایه به لایه با این مواد و یک ردیف بیسکویت پر کنید. قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از آن قالب را از یخچال خارج کنید و با کمک نایلونی که از قبل در قالب پهن کرده بودید، چیز کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید.
نوش جان . . .
نکات پایانی
- میتوانید بیسکویتها را در دو نوع وانیلی و شکلاتی استفاده کنید و در هنگام چیدن بیسکویتها یک لایه وانیلی بگذارید، یک لایه شکلاتی.
- اگر دوست داشته باشید میتوانید میوههای حلقه شده مثل موز و یا گردوهای خرد شده در بین لایهها قرار دهید.
- توجه شود که مایع یا همان سس درست شده باید کاملا غلیظ شود. زیرا اگر زود از روی حرارت بردارید و شل باشد موجب خمیری شدن بیسکویتها و کیک میشود.
- برای تزئیین روی کیک میتوانید از انواع میوهها مانند آناناس، توت فرنگی یا از پودر نارگیل و پسته خلال شده و … استفاده کنید.
- این دسر مانند شیرینی هایتر بافتی نرم دارد و مناسب پذیرایی از میهمان است.
سخن آخر
اگر شما هم تجربهای از درست کردن این نوع کیک دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن میشناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید. همچنین شما میتوانید طرز تهیه چیز کیک کدوحلوایی را نیز در جالبز بخوانید.
منبع: ستـــاره