طرز تهیه کیک هویج و گردو مانند دیگر کیک‌هاست با این تفاوت که باید درون کیک را با هویج رنده شده و گردو خرد شده پر کنیم. در هنگام درست کردن این کیک باید به یک سری نکات توجه کرد تا کیک حالت خمیری پیدا نکند.

طرز تهیه کیک هویج و گردو با دو دستور متفاوت
جالبز | دسته آشپزی – یکی از کار‌های لذت بخش برای خانم‌های خانه دار درست کردن انواع کیک‌ها با طعم و تزئین‌های مختلف است. یکی از انواع کیک‌های خوشمزه کیک‌های میوه‌ای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار دارد. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.

طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر

مواد لازم
 آرد۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۳/۴ پیمانه 
هویج رنده شده۲ پیمانه 
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری 
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری 
مغز گردو۱/۲ پیمانه 
خامه برای تزئین کیک به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۲ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن خوب می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو‌ها را ریز خرد کنید (می‌توانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو

 

  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
  • کف قالب را خوب چرب کنید و مایه‌ی آماده شده را درون آن بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بگذارید.
  • پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

کیک هویج و گردو

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)

اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، می‌توانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.

مواد لازم
تخم مرغ۴ عدد
مغز گردو نصف لیوان
هویجی که ریز رنده شده به اندازه‌ی ۲ لیوان سر خالی
شکر۱ لیوان
آرد۲ لیوان
بکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایعسه چهارم لیوان
وانیل و نمک  نوک قاشق چایخوری
دارچینیک و نیم قاشق چایخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۲ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن خوب می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو‌ها را ریز خرد کنید.
  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایه‌ی آماده شده را درون آن بریزید.
  • روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
  • پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

 

کیک هویج و گردو

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *