کیک زبرا رنگی بسیار جذاب و خوشمزه است و طرز تهیه راحتی دارد. دو دستور متفاوت برای این کیک را در این مقاله خواهید خواند.

طرز تهیه کیک زبرا رنگی؛ کیک رنگین کمان
جالبز | بخش آشپزی – کیک زبرا رنگی یک دسر جذاب و رنگارنگ است. این کیک می‌تواند به عنوان یک عصرانه‌ی دلچسب و جذاب برای کودکان باشد. در نگاه اول پخت این کیک بسیار سخت به نظر می‌رسد، ولی آماده سازی و تهیه‌ی کیک رنگین کمان بسیار ساده است. در ادامه دو دستور تهیه برای پخت کیک زبرا رنگی را خواهید دید.

۱. طرز تهیه کیک زبرا رنگی (روش اول)

مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخم مرغسه عدد
آردسه پیمانه
شکریک و نیم پیمانه
روغن مایعیک پیمانه
شیریک پیمانه
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
جوش شیرینیک قاشق مرباخوری
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری
رنگ خوراکیبه میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۱ ساعت


طرز تهیه

  • تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به رنگ کرم و کش دار در آید.
  • روغن را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید.
  • شیر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و دو بار آن‌ها را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید. در حین اضافه کردن مواد را هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشوند.
  • پس از اینکه مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شدند آن را به سه قسمت تقسیم کنید و در سه ظرف جداگانه بریزید و روی هر ظرف یک رنگ بریزید. (تعداد تقسیمات بستگی به تعداد رنگ‌هایی دارد که می‌خواهید داشته باشید اگر سه رنگ دارید در سه ظرف بریزید و اگر چهار رنگ دارید در چهار ظرف بریزید).
  • کف قالبی که قرار است مواد کیک درون آن ریخته شود را چرب کنید و کمی آرد بپاشید و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید.
  • مایه‌های آماده شده‌ی رنگی کیک را با ملاقه یکی یکی درون قالب بریزید.

 

طرز تهیه کیک زبرا رنگی

 

  • وقتی مواد تمام شدند می‌توانید با یک خلال دندان از کناره‌ها به سمت مرکز بروید تا طرح بیندازد.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. پس از اینکه فر داغ شد قالب را درون فر بگذارید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.
  • توجه کنید که دمای فر زیاد نباشد، زیرا دمای زیاد موجب مخلوط شدن رنگ‌ها با یکدیگر می‌شوند.

کیک زبرا رنگی شما آماده شد … می‌توانید به عنوان یک عصرانه خوشمزه و رنگی همراه با چای یا قهوه میل کنید.

 

کیک رنگین کمان

۲. طرز تهیه کیک زبرا رنگی (روش دوم)

مواد لازم
آردسه پیمانه
بکینگ­‌پودر۴ قاشق چای­‌خوری
نمکنصف قاشق چای­‌خوری
کره نرم­‌شدهیک پیمانه
شکردو و نیم پیمانه
سفیده تخم‌مرغپنج عدد
وانیلدو قاشق چای­‌خوری
شیریک و نیم پیمانه
رنگ خوراکیبه میزان دلخواه

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۱ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
  • کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یک کرم نرم بدست آید.
  • سپس سفیده‌های تخم مرغ را جدا کنید و یکی یکی به کرم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. (کمتر از ۵ دقیقه با همزن بزنید)
  • وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
  • در ظرفی جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را از الک عبور دهید و خوب با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و در حین اضافه کردن خوب هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشوند. نیمی از آرد‌ها را که ریختید، نصف مقدار شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس دوباره آرد‌ها را بریزید و نهایتا شیر‌های باقی مانده را اضافه کنید و مایه‌ی بدست آمده را خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
  • مایه به دست آمده را به هر تعداد رنگی که مایلید داشته باشید تقسیم کنید و در ظرف­‌های جداگانه بریزید و رنگ‌ها را به آن اضافه و مخلوط کنید.
  • قالبی که قرار است درون فر گذاشته شود را با کمی کره چرب کنید.
  • مواد رنگی آماده شده را یکی یکی درون قالب بریزید. توجه کنید که به هیچ عنوان مواد را با یکدیگر مخلوط نکنید یا از قاشق یا هر وسیله دیگری برای پهن کردن آن استفاده نکنید. رنگ­‌ها خودشان روی یکدیگر قرار می­‌گیرند و با هم مخلوط نمی­‌شوند.

 

طرز تهیه کیک زبرا رنگی

 

  • قالب را درون فر بگذارید. زمان لازم برای پختن کیک ۴۵ دقیقه است، ولی پس از نیم ساعت سری به کیک بزنید و یک چنگال درون کیک فرو کنید اگر موادی به کیک نچسبیده بود کیک پخته است. آن را از فر خارج کنید و اجازه ندهید روی کیک به رنگ قهوه­‌ای تغییر رنگ دهد.
  • پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید.
  • روی کیک را می‌توانید با خامه و شکلات تزئین کنید.

کیک زبرا رنگی شما آماده شد …نوش جان …

 

کیک زبرا رنگی

 

کیک رنگین کمان

چند نکته!

  • قالبی که انتخاب می‌کنید باید به صورتی باشد که پس از ریختن مایه کیک درون آن، نصف ظرف خالی باشد تا فضای لازم برای پف کردن کیک وجود داشته باشد.
  • برای راحت­‌تر خارج کردن کیک از قالب می­‌توانید برای کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • روشی دیگر برای پخت کیک این است که هر رنگ را در یک قالب جدا بریزید (رنگ‌ها را با هم قاطی نکنید) و درون فر قرار دهید تا بپزد پس از اینکه پخته شدند آن‌ها را ازقالب جدا کنید و روی یکدیگر بگذارید و با خامه و شکلات تزئین کنید.

طرز تهیه کیک زبرا رنگی؛ کیک رنگین کمان


بیشتر بدانید: ۲ روش برای تزیین کیک خانگی رنگین کمانی


اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن این کیک خوشمزه و خوش رنگ و آب دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان جالبز از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

منبع: ستـــاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *